0

عدد یازده (نماد شیطان) در قرآن

lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

عدد یازده (نماد شیطان) در قرآن

عدد 11 در نمادشناسي فراماسونري، صهيونيست‌ها و يهوديان ارتدوکس، نماد دو ستون دروازه معبدسليمان است و در همه کلوب‌ها و لژهاي فراماسونري وجود دارد که مهم‌ترين نمود آن، برج‌هاي مرکز تجارت جهاني نيويورک بوده است.

همچنین 11 ستون افقي سفيد و سرخ پرچم آمريکا که با دو ستون سرخ رنگ محصور شده نيز برگرفته از تقدس همان دو ستون معبد سليمان و رنگ آنهاست.

این عدد مانند عدد 33، از مقدس‌ترين نمادهای (کابالا) به شمار مي‌آيد. همچنين نماد دروازه ورودي جنيان به دنياي انسان‌هاست.مطالب بیشتری راجع به نمادشناسی این عدد در مسیرهای زیر قابل مشاهده است:

به خوبی می توان نشان داد که این عدد در قرآن نیز رمز شیطان محسوب می شود. در ادامه دلایلی برای این ادعا بیان می شود:

کلمه (شیطن) در قرآن، 88 = 8 * 11 بار و کلمه (ابلیس) 11 بار تکرار شده است. در یکی از آیاتی که کلمه ابلیس آمده است، یعنی آیه 32 سوره حجر، جمع ابجد حروف آیه عدد 1111 است. (فقط همین آیه از لحاظ جمع ابجد به این عدد می رسد.)

قال يابليس ما لك الا تكون مع السجدين

در محاسبه جمع ابجد از مقادیر زیر استفاده می شود:

ا = 1 ب =2 ج =3 د =4 ه =5 و =6 ز =7 ح =8 ط =9

ی =10 ک =20 ل =30 م =40 ن =50 س =60 ع =70 ف =80 ص =90

ق =100 ر =200 ش =300 ت =400 ث =500 خ =600 ذ =700 ض =800 ظ =900

غ =1000

بر این اساس حاصل جمع ابجد حروف آیه به شکل زیر بدست می آید:

(100+1+30) + (10+1+2+30+10+60) + (40+1) + (30+20) + (1+30+1) + (400+20+6+50) + (40+70) + (1+30+60+3+4+10+50) = 1111

در آیه 102 سوره بقره سخن از آموزش سحر توسط شیاطین به مردم بنی اسرائیل در زمان حضرت سلیمان است. در قرآن کلمه (سِحر) به همراه مشتقات آن (ساحر، سحره، تسحرون، سحروا) دقیقاً 55 = 5 * 11 بار تکرار شده است.

به کسانی که تحت تأثیر جن و شیاطین قرار می گیرند (مجنون) اطلاق می شود. این کلمه در قرآن 11 بار تکرار شده است. در قرآن جهت جلوگیری از تأثیر شیاطین و هر گونه شری، استعاذه و پناه جستن به درگاه الهی مورد تأکید قرار گرفته است. پناه بردن به خداوند به شکل کلمات (اعوذ) یا (استعذ) دقیقاً 11 بار تکرار شده است. با این حال، در آیه شش سوره جن از پناه بردن بعضی از انسان ها به جن سخن به میان آمده است. این آیه دقیقاً 11 کلمه دارد:

وانه كان رجال من الانس يعوذون برجال من الجن فزادوهم رهقا

از مهمترین سوره هایی که تلاوت آنها جهت دفع شر شیاطین مورد تأکید قرار گرفته، معوذتین (یعنی سوره فلق و ناس) است. تعداد حروف آیه اول هر یک از این دو سوره 33 = 3 * 11 حرف دارد:

بسم الله الرحمن الرحيم قل اعوذ برب الفلق

توجه داشته باشید که عبارت بسمله در سوره حمد یک آیه جداست و در سایر سوره ها (به جز سوره توبه که فاقد آن است) جزئی از آیه اول هر سوره محسوب می شود. سوره ناس دارای نکات جالب دیگری نیز هست:

بسم الله الرحمن الرحيم قل اعوذ برب الناس

ملك الناس

اله الناس

من شر الوسواس الخناس

الذي يوسوس في صدور الناس

من الجنه والناس

تعداد کل حروف سوره ناس 99 = 9 * 11 و جمع ابجد حروف سوره 4587 = 11 * 11 * 47 است. در این سوره صدای وسوسه شیطان به شکل زیبایی با تکرار حرف (س) نمایش داده شده است. تکرار این حرف در این سوره دقیقاً 11 بار است.

در انجام محاسبات فوق، از ابزار QuranCodeاستفاده شده است. در این ابزار قوانین نگارش کلمات و فواصل آیه ها و کلمات بر اساس رسم الخط عثمانی در نظر گرفته شده است. نکات بیشتری راجع به این ابزار در مرجع زیر قابل مشاهده است:

چهارشنبه 30 اسفند 1391  12:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها