0

بدگویی از خواهر، انگیزه‌ای برای جنایت

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بدگویی از خواهر، انگیزه‌ای برای جنایت

مردی که متهم است فردی را به دلیل بدگویی از خواهرش به قتل رسانده، در جلسه محاکمه مدعی شد بی‌گناه است. این مرد پیش از اینکه توسط پلیس بازداشت شود نزد کارآگاهان جنایی رفته و دو نفر دیگر را به عنوان عاملان جنایت معرفی کرده بود.

به گزارش شرق، خانواده مردی به نام مراد آخرین روز تیرماه دو سال قبل به پلیس آگاهی استان فارس رفتند و اعلام کردند مراد بعد از اینکه سوار بر خودروی شخصی‌اش خانه را ترک کرد، به طرز مرموزی ناپدید شد و چند روزی است از وی خبری نیست. کارآگاهان تلاش خود را برای یافتن سرنخی از مراد آغاز کردند و بعد از اینکه اطمینان یافتند مشخصات او در هیچ مرکز انتظامی و درمانی و پزشکی قانونی ثبت نشده است، فرضیه وجود اختلافات خانوادگی را مطرح کردند و احتمال دادند مراد به این دلیل خانه را ترک کرده است اما در این مرحله از تحقیقات فاش شد مرد ناپدیدشده با هیچ یک از اعضای خانواده‌اش اختلافی نداشت بنابراین به میل خود محل زندگی‌اش را ترک نکرده است.

در حالی‌که تمام سرنخ‌ها برای رسیدن به مراد، پلیس را به بن‌بست کشانده بود، کارآگاهان مطلع شدند یک روز بعد از اعلام گزارش مفقودی این مرد، جنازه ناشناسی کشف و به سردخانه پزشکی قانونی منتقل شده بود. مقتول کاملا سوخته و غیرقابل شناسایی بود اما خانواده مراد وقتی جسد را دیدند هویت او را تایید کردند و به این ترتیب سرنوشت این مرد فاش شد.

کارشناسان پزشکی قانونی علت مرگ مراد را خونریزی شدید ناشی از اصابت جسم برنده تشخیص داده بودند. از سویی در این پرونده نوشته شده بود جنازه در منطقه‌ای دورافتاده یافت شده و هیچ ردپایی از عامل یا عاملان جنایت وجود نداشت.

تلاش‌ها برای پی بردن به انگیزه قتل مراد و شناسایی هویت قاتل یا قاتلان او بی‌نتیجه مانده بود تا اینکه فردی به پلیس آگاهی رفت و گفت عاملان جنایت را می‌شناسد. این مرد که کاظم نام دارد، بدون اینکه توضیحات کاملی بدهد، گفت به طور اتفاقی در جریان این جنایت قرار گرفته و مطلع شده است دو مرد به اسامی ناصر و رضا دست به قتل زده‌ و جنازه را به آتش کشیده‌اند.

شناسایی و دستگیری دو مظنون کار مشکلی نبود و کارآگاهان چندروز بعد از اینکه مشخصات این دو در پرونده ثبت شد، آنها را پشت میز بازجویی نشاندند اما هر دو، اتهام قتل را انکار و ادعای تازه‌ای را مطرح کردند و گفتند خود کاظم عامل جنایت است. ناصر و رضا که به صورت جداگانه بازجویی می‌شدند، حرف‌هایی را به زبان آوردند که با هم مطابقت داشت و به همین دلیل احتمال صحت این ادعا زیاد بود. دو مظنون پذیرفتند که در محل جرم حضور داشته‌اند اما به خواسته کاظم به آنجا رفته‌اند و خود کاظم نیز مراد را با ضربات شمشیر و قمه کشته است.

ناصر گفت: «ما با کاظم دوست بودیم چند روز قبل از این جریان او پیش ما آمد و گفت مراد پشت سر خواهرش حرف‌های نامربوطی زده است و تذکر دادن هم فایده‌ای نداشته، برای همین می‌خواهد به او درس ادب بدهد. کاظم از ما خواست کمکش کنیم. سه نفری مراد را به منطقه‌ای خارج از شهر کشاندیم و در آنجا کاظم و مراد با هم درگیر شدند و قتل اتفاق افتاد.» رضا نیز با تایید گفته‌های ناصر توضیح داد: «قرار نبود قتلی اتفاق بیفتد اما کاظم ناگهان با شمشیر و قمه به آن مرد حمله کرد و چندین ضربه به او زد. مراد لحظاتی بعد جانش را از دست داد و بعد هم کاظم برای اینکه ردپای خودش را از بین ببرد و کاری کند تا جسد شناسایی نشود، آن را به آتش کشید.»

کارآگاهان این بار کاظم را بازداشت کردند اما او اتهام قتل را نپذیرفت و گفت دو قاتل اصلی به دروغ وی را متهم کرده‌اند. باوجود انکارهای متهم مدارکی به دست آمد که وقوع جنایت توسط وی را تایید می‌کرد به همین دلیل بازپرس پرونده وی را گناهکار شناخت و نماینده دادستان نیز با صدور کیفرخواست اعلام کرد خواهان مجازات کاظم است.

این پرونده سرانجام در اختیار قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری استان فارس قرار گرفت و آنها هفته گذشته جلسه محاکمه را برگزار کردند. اولیای دم مقتول در این جلسه گفتند خواستار قصاص کاظم هستند اما وقتی متهم در جایگاه ایستاد بار دیگر قتل را انکار کرد و گفت بی‌گناه است.

بنا بر این گزارش هیات قضات وارد شور شده‌اند و به زودی حکم خود را درخصوص این پرونده اعلام می‌کنند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 28 اسفند 1391  10:04 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها