0

تبّوله، سالاد لبنانی

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

تبّوله، سالاد لبنانی

این سالاد خوشمزه لبنانی برای كسانی كه طبق عادت غذای كمی می خورند، پیشنهاد خوبی است. البته درنظر داشته باشید كه سبزیجات خام بعد از چند ساعت غذا نخوردن ممكن است معده‌های حساس را اذیت كند، پس حتما نوشیدنی قبل از ناهار یا شام فراموش نشود.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

كاهوی كوچك: یك عدد، رشته رشته

گوجه فرنگی متوسط: 3عدد، نگینی

بلغور جو: یك پیمانه

جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری

نعناع ساطوری: 3 قاشق غذاخوری

پیازچه: 4-5 عدد، حلقه‌حلقه

آب‌لیمو ترش: یك‌چهارم پیمانه

روغن زیتون: یك‌‌چهارم پیمانه

نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم

تبیان زنجان

روش تهیه:

-1 بلغور را 20 دقیقه یا تا زمانی كه نرم و قابل خوردن شود در آب​جوش خیس كنید اما آن را روی شعله نگذارید، سپس آن را آبكش كنید.

-2 كاهوی خردشده را كف یك ظرف بریزید و مخلوط گوجه‌فرنگی، پیازچه و سبزیجات را روی آن پخش كنید. بلغور را وسط سالاد به شكل كله قندی ریخته و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و نمك و فلفل را روی آن بریزید و سرو كنید.

نكات آشپزی:

1- تبّوله را معمولا با كاهو پیچ تهیه می‌كنند.

2-نوعی بلغور نیم‌كوب در بازار وجود دارد كه برای این سالاد مناسب‌تر است.

منبع : برترین ها

یک شنبه 27 اسفند 1391  11:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها