0

آبشار چکان یکی از عجایب لرستان

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

آبشار چکان در جنوب غربی شهرستان الیگودرز و در دامنه ارتفاعات مشرف بر دره چکان در فاصله 141 کیلومتری شهرستان خرم‌آباد واقع شده است.

زیست نیوز-  آبشار شگفت‌انگیز چکان دارای ارتفاع 30 متر وعرض تاج 4 متر در دل طبیعت بکر و بهشتی لرستان قرار دارد.

این آبشار از درون غاری مشرف بر زمین‌های زراعی چکان بیرون می‌جهد و "طول فوران آن به ده‌ها متر" می‌رسد.

به نقل از ایسنا، اطراف آبشار منطقه‌ای وسیع با فضایی مطلوب و دل‌انگیز وجود دارد که در 2 تا 3 کیلومتری آن امامزادهای به نام ابوعلی (ع) واقع شده است.

آب این آبشار در اواخر پاییز به مرور خشک می‌شود و در روزهای اولیه شروع فصل بهار مجددا با همان فوران به بیرون می‌جهد، این آبشار یکی از عجایب و زیبایی‌های طبیعت استان لرستان محسوب می‌شود.

در کنار این آبشار دل‌انگیز پوشش گیاهی و درختانی مانند گردو، زالزالک، گلابی، چنار، کیکم، بید، بلوط و... وجود دارد.

به سه طریق می‌توان به دیدن این آبشار زیبای لرستان رفت که از جمله آنها راه ارتباطی دورود به ایستگاه راه‌آهن سفیددشت به طرف شول‌آباد با جاده شنی، راه دورود به شاپله، تنگ ناله شنه چکان که این جاده مال‌رو و مخصوص کوهنوردی است و مسیر الیگودرز با اتومبیل به طرف شول‌آباد چکان که با اتومبیل تا چند کیلومتری آن جاده وجود دارد.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 27 اسفند 1391  1:17 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 mohsenb ali_81
bestdata
bestdata
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

پاسخ به:آبشار چکان یکی از عجایب لرستان

من خودم چکانی هستم و اهل چکانم

یه غلط املایی داشتید سفید دشت رو سپید دشت بنویسید لطفا