0

وصیت‌نامه شهید مرتضی نورصالحی

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

وصیت‌نامه شهید مرتضی نورصالحی

مرتضی نورصالحی برادر شهید محسن نورصالحی، در سن 25 سالگی در عملیات شناسایی چولانه سال 1361 به شهادت رسید. او که عضو ستاد جنگ‌های نامنظم شهید چمران بود 6 ماه قبل از برادر کوچکترش، محسن شهید شد.
شهید مرتضی نورصالحی

مرتضی نورصالحی برادر شهید محسن نورصالحی، در سن 25 سالگی در عملیات شناسایی چولانه سال 1361 که آن زمان فرمانده این منطقه بود به شهادت رسید. او که عضو ستاد جنگ‌های نامنظم شهید چمران بود 6 ماه قبل از برادر کوچکترش، محسن به شهادت رسید. شهید مرتضی نورصالحی تحصیلات حوزوی داشت و سال‌ها در فعالیت‌های جبهه و جنگ بود. او از همان روزهای نخستین جنگ در بسیاری از مناطق عملیاتی حضور داشت و منطقه‌ خلیج، با رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در یک جبهه بودند.

وصیت‌نامه طلبه و پاسدار شهید مرتضی نور‌صالحی به قرار زیر است:

بسم‌الله قاسم ا لجبارین و بسم رب الشهدا والصدیقین و عبادالله الصالحین
نبودن را به جای بودنی ننگین                                                      و میدان را به جای بستری رنگین
                                                    پذیرفتم که من رفتم خداحافظ
عزیزان بعد مرگم نیست مردن                                                     کنار جنه المأوی نشینم من
                                             که من لبیک گویان می روم یاران خداحافظ
بعد از شهادتین و اقرار به وحدانیت خدا و رسولان او ولایت بلافصل علی بن ابیطالب و اولاد طاهرش تا امام زمان و ولایت فقیه و درود بی پایان به رهبر مستضعفان جهان و بر رزمندگان و سپاه پاسداران و بسیجیان و تمام نهادهای انقلابی، امیدوارم خداوند متعال  پیروزی نهایی را نصیب فرماید و هر لحظه ما را در نبرد اسلام علیه کفر و ضلالت صدام و صدامیان یاری فرماید.
ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم
این انقلاب شکوهمند را امتیازاتی بی نظیر است.
1. رهبریت بی‌چون و چرای امام امت، خمینی بت‌شکن و سازش ناپذیری ابراهیم زمان، از پای درآوردن نمرود و نمرودیان
2. پشتوانه محکم حضرت صاحب الزمان اطیعو‌الله و اطیعو‌الرسول و اولو‌الامر منکم که ایمان به خدا و اتکا به الله بزرگترین رمز پیروزی است.
3. انسان‌های بزرگی چون بهشتی مظلوم، رجائی‌ها، باهنرها و سایر شهدای هفت تیر که هر یک در زمان حیاتشان یاران امام و امت بودند و شهادتشان سبب ظهور و حقانیت اسلام شد و خونشان امت را به تحرک واداشت و تحقیقات این شکوفایی انقلاب به برکت حیات و شهادت آن عزیزان است.
4. نهادهای انقلابی، پاسداران، جهاد، بسیج، ارتش بازساخته، ژاندرمری نونهاد، رزمندگان داوطلب و مردمی
5. وحدت امت با همدیگر و وحدت امام و امت اعم از شیعه و سنی، اقلیت های مذهبی، امام جشن کریسمس را به مسیحیان جهان تبریک می‌گویند.
6. افشاگری منافقان بدست عمال خودشان و فمن یعمل مثقال ذره شراً یره
7. ترس و رعب عجیبی که خداوند در دل ضد انقلاب افکند" فقذف فی قلوبهم الرعب"
8. امداد غیبی « فامددناکم بخمسه الاف من الملائکه منزلین »
9.  امداد اقتصادی از طرف عامه مردم حتی کودکان
10. عدم خوف و وحشت و ایجاد آرامش در قلوب مومنین « الا بذکر الله تطمئن القلوب »
11. بینش و جهش روز افزون امت و نزدیک شدنشان به امام
12. ارتش 20 میلیونی در مسیر الله و هدف پیروزی
13. بالا رفتن روز افزون سطح  فرهنگ مردم
14. ایمان به احدی الحسنین
15. صبر و بردباری در مقابل مشکلات انقلاب «ان یکن منکم عشرون صابرون نعلیق ماتین» که به قول آقای قرائتی «بیست بر دویست پیروز است»
16. هر چه غیر خدا را رها کردن «ولم یخش الا الله، لاشرقیه لا غریبه جمهوری اسلامیه»
17. بی اعتباری دنیا در نظر مردم انقلابی
18. اعتقاد راسخ به روحانیون مبارز و متعهد مسئول
19. حماقت و کوری دشمنان که حضرت سجاد(ع) می‌فرماید:« الحمدلله الذی جعل اعداونا من الحمقاء»
20. تجلی ولایت کبری علوی در نیابت عامه حضرت امام خمینی
اکنون ای برادران و ای خواهران! بر ما فرض است که بیداتر شویم و بدانیم که دشمن در انتظار کوچکترین غفلتی است تا بر ما شبیخون زده و دست آوردهای انقلاب را به یغما ببرد و "ما باید با اتکا به الله و اطاعت از رهبری و اتحاد و انسجام در عمل خاصل و بی ریا در پیشبرد اهداف انقلاب کوشا بود" و در هنگام موفقیت و غلبه بر دشمنان داخل و خارج از غرور اجتناب نموده و با توجه به شرایط ذیل که وصیت اینجانب می‌باشد، پیروزی ما حتمی است.
1. لحظه ای خدای تبارک و تعالی و جمیع انبیا و ائمه خاصه امام زمان را فراموش نکنیم
2. با تمام وجود اطاعت از رهبر را فرض و حقوقش را لازم الاطاعه بدانیم
3. نماز را در اول وقت و با حضور قلب ادا نماییم.
4. مستضعفین بخصوص ملت فلسطین و جنوب لبنان را فراموش نکنیم.
5. خون شهدا را ارج نهاده، خودساز و جامعه ساز باشیم.
6. رزمندگان را بزرگ شماریم لکن رزمندگان وظیفه خود را بزرگ و سنگین بدانند.
7. خاندان شهدا را بخصوص مادران داغدیده را فراموش نکنیم.
8. همسران شهیدان و نوعروسان را به نکاح دیگران درآوریم.
9. ایتام را نوازش نموده چون کودکان خود، عزیزشان بداریم.
10. امام را دعا کنیم « خدایا خدایا تو را به جان مهدی تا انقلاب مهدی، خمینی را نگهدار .»
11. در تمام حالات از خدا بخواهیم فرج امام زمان و ظهورش را نزدیک فرماید.
12. وقت خود را بیهوده صرف نکرده،‌ بلکه درپیشبرد اهداف انقلابی پرتحرک باشیم.
13. نسبت به پدر و مادر و بستگان نزدیک، نقش حساس در پیروی رهبر و پیشبرد انقلاب داشته باشیم.
14. مساجد و نماز جمعه را خالی و کم جمعیت نگذاریم.
15. در برابر افراد بی شناخت و بی‌تفاوت ساکت ننشینیم.
16. در مقابل ضد انقلاب سعی کنیم حالت ساختن داشته باشیم.
17. تمام افراد مومن به انقلاب، بایستی در امور سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، پرتحرک باشند.
18. در حد توان و قدرت در اماکن مسکن و کار از وظیفه شناسی و برنامه ریزی غفلت نکنیم.
19. نسبت به افراد بی‌اعتنا یا بی‌تفاوت به انقلاب، اول سازندگی سپس نوزندگی داشته باشیم.
20. بسوزیم تا شمع محفل اسلام و قرآن و مذهب باشیم.
21. قرآن را زیاد بخوانیم و در فراگیری ترجمه و تفسیر آن تسریع نماییم.
22. با بینش و وقت کلاس‌های دروس را انتخاب نموده تا در دام شیاطین قرار نگیریم.
23. افراد منحرف، ما را از خداشناسی و وظیفه شناسی باز ندارند.
24. برای عدم خوشحالی دشمن و ضد انقلاب در مرگ شهدا، گریه و زاری نکنیم.
25. در یادبود شهدا،‌در مراسم سوگواری و تشریفات و قهوه  اجتناب کنیم.
26. پدر و مادرم و برادرانم پس از شهادت من خدا را سپاس گویند که من به آرمان دیرینه خود رسیده ام.
27. در تمام مراسم شهدای محل شرکت کنید.
28. در برنامه‌های من دعوت گیری نکنید. احتیاج به نهار و شام دادن نیست. حالا اگر خودتان مایل بودید درب منزل را باز بگذارید. فقیر و غنی یکسان در کنار هم بنشینند و بدون تکلف نان و آبگوشتی بخورند و متفرق شوند.
29. تمام تشریفات را کنار بگذارید تا سرمشق سایرین شود.
30. به هیچ وجه مشکی نپوشید و سایرین را اجازه سیاهپوش شدن ندهید. حتی در مراسم سایر شهدا این موضوع را گوشزد کنید. ملت ایران پیروز است و دشمن ما سیاهپوش و عزادار، باز هم سفارش می‌کنم نسبت به خانواده خود احساس مسئولیت کنید و آن‌ها را تحقیر نکنید و خدا را فراموش نکنید. همیشه به یاد او باشید و همه چیز را از او بخواهید «کفی بالله وکیلا»
توفیق هدایت و طلب یاری را از خدا بخواهید. «کفی بالله هادیا و نصیراً‌»
والسلام علیکم و علی من التبع الهدی
مرتضی نور صالحی

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 26 اسفند 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها