0

سرخي خون شهيد

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سرخي خون شهيد

فرماندهان خسته گفتند:«مگه بالاتر از سياهي هم رنگي هست؟» شهيد باقري خيلي آرام اما قاطع جواب داد:«بله كه هست! بالاتر از سياهي، سرخي خون شهيده كه روي زمين ريخته مي شه.»

به گزارش ساجد روايتي خواندني از عملكرد سردار شهيد حسن باقري جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه برگرفته از كتاب «من اينجا نمي مانم» نوشته علي اكبري(نشر يا زهرا) عنوان مي شود:
در عمليات بيت المقدس در عرض يك هفته پنج بار محل استقرار تيپ ولي عصر(عج) را عوض كردند. فرماندهان از اين تعويض مكان خسته شده و لب به اعتراض گشودند. آنها به سراغ حسن باقري رفتند و شكايت خود را مطرح كردند و گفتند:«امكانات نداريم، ديگر به هيچ وجه از محل فعلي تكون نمي خوريم، هر چي مي خواد بشه! مگه بالاتر از سياهي هم رنگي هست؟»

شهيد باقري خيلي آرام اما قاطع جواب داد:«بله كه هست! بالاتر از سياهي، سرخي خون شهيده كه روي زمين ريخته مي شه.»

گفتند:«ما قوه محركه مي خوايم، امكانات نيست!» حسن ادامه داد:«قوه ي محركه شما خون شهداست.» بعد هم با لحني اميدوارانه از موفقيت در جنگ حرف زد و آنها را آرام و قانع كرد. صحبت هاي او همچون آب سردي بود كه روي بدن آنها ريخته شد و ديگر نتوانستند چيزي بگويند...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 26 اسفند 1391  5:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها