0

بهار سینما آغاز شد

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بهار سینما آغاز شد

اکران فیلم‌های نوروز 92 از امروز چهارشنبه 23 اسفند ماه در سینماهای تهران آغاز شد.
 
حبیب کاوش سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفت‌وگویی با ایسنا، گفت: خوشبختانه فیلم‌ها راس موعد مقرر اکران شدند و هیچ اختلافی مانند سال گذشته بین نهادهای صنفی وجود ندارد و خوشبختانه‌ی کارها به روال درستی بدون هیچ تنشی پیش رفت.
 
علی سرتیپی مدیرعامل «فیلمیران» که اکران دو فیلم «رسوایی» و «تهران 1500» را برعهده دارد‌ به ایسنا گفت: اکران «رسوایی» ساخته مسعود ده‌نمکی امروز در شش سینما آغاز شد و از فردا تعداد سینماها به 25 خواهد رسید و از هفته آینده نیز فیلم در شهرستان‌ها به روی پرده می‌رود و مجموع سالن‌ها به عدد 50 می‌رسد.
 
وی افزود: فیلم «تهران1500» هم ساخته بهرام عظیمی اکرانش آغاز شده و تعداد سالن‌هایش به 22 سینما در تهران و 10 سالن در شهرستان‌ها خواهد رسید.
 
فرجی مدیر پخش سینماهای حوزه هنری هم از آغاز اکران «حوض نقاشی» ساخته‌ی مازیار میری خبر داد و گفت: اکران فیلم در 15 سینما در تهران آغاز شده که به 20 سالن خواهد رسید و در حال حاضر فیلم در 9 شهرستان اکران می‌شود که مجموع آن به 22 می‌رسد.
 
وی افزود: تنها منتظریم تکلیف سینما «فرهنگ» توسط بنیاد سینمایی فارابی مشخص شود. همچنین «هدایت فیلم» آغاز اکران «قاعده تصادف» ساخته بهنام بهزادی را از جمعه و دلیل آن را دیر صادر شدن پروانه نمایش و آماده نبودن کپی‌ها برشمرد.
 
عبدالله علیخانی پخش کننده «رژیم طلایی» به کارگردانی رضا سبحانی نیز به ایسنا گفت: اکران فیلم در 16 سینمای تهران آغاز شده و تعداد آن به 20 خواهد رسید و مجموع سینماهای تهران و شهرستان‌های این فیلم 50 سالن خواهد بود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 24 اسفند 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها