0

چاکر :" اخراج نانی درست بود "

samadpour
samadpour
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 316

چاکر :" اخراج نانی درست بود "

چاکر ، چهره اول بازی اولدترافورد بود که مطبوعات انگلیس او ار علت اصلی حذف یونایتد می دانستند . اخراج نانی بازتاب شدیدی در مطبوعات انگلیس داشت . چاکر به آس گفت :" حس خوبی دارم و تردیدی در تصمیماتم ندارم . اخراج نانی درست بود . "
انگلیسی ها اخیرا در مورد قضاوت های چاکر در مورد تیمهای انگلیسی نوشته بودند و به اخراج تری توسط او مقابل بارسلونا اشاره کرده بودند . این مطبوعات همچنین به اخراج بالوتلی در بازی سیتی - دینامو ، جرارد در بازی انگلیس - اوکراین و کیهیل در بازی چلسی - کورینتیانس اشاره کرده بودند . چاکر در این باره گفت :" در بازیهای قبلی برای تیمهای انگلیسی هم هیچ کدام از تصمیماتم ناعادلانه نبودند . کدام تصمیم غلط بود ؟ اخراج بالوتلی یا تری ؟ طوری القا می کنند که انگار من حق کارت زرد یا قرمز دادن ندارم . "
این داور ترکیه ای افزود :" از این بحث ها ناراحت نشدم و اصلا برایم اهمیتی ندارند . قبلا هم انتقادات بیشتری از من شده بود اما همیشه کار خودم را کردم . این بار هم همین است . وظیفه ام را می خواهم درست انجام دهم و در مسیر درستی هستم . می خواهم کارم را درست انجام دهم . "
روزنامه ترکیه ای ملیت نوشت که یوفا نمره 8.2 از 10 را به قضاوت چاکر برای بازی رئال - یونایتد داده است . این در حالیست که انگلیسی ها به اخراج نانی اشاره دارند و رئالی ها به هند پنالتی رافائل .

یک شنبه 20 اسفند 1391  12:34 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:چاکر :" اخراج نانی درست بود "

سلام:

کاربر گرامی : از حضور شما در تالار ورزش خرسندیم . فعالیت شمارا هم ارج نهاده و بسیار مشتاقیم که با درنظر گرفتن نکاتزیر فعالیت های خود را وفق دهید . متشکرم.

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 28 اسفند 1391  4:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها