0

از رايانه تا يارانه

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

از رايانه تا يارانه

از رايانه تا يارانه
وزیر کشور: رأی‌گیری انتخابات ۹۲ به صورت رایانه‌ای انجام نمی‌شود...

وزیر کشور: رأی‌گیری انتخابات ۹۲ به صورت رایانه‌ای انجام نمی‌شود.
ننجون: پس قرار است به همان صورت "يارانه اي" برگزار شود؟

فرمانده ناجا: خوب نیست که عده‌ای با بی‌توجهی همان حرفی را بزنند که دشمن می‌خواهد و مدام بگویند که مردم از گشنگی مردند.
ننجون: خوب است با "بي توجهي" آهنگ "همه چي آرومه / من چقدر خوشبختم" را بخوانند تا چشم دشمن از كاسه بيرون بيايد.

نماينده تهران: جلوگیری از واگرایی ها و تلاش برای هم افزایی از الزامات برگزاری انتخابات حداکثری است.
ننجون: مراسم تشييع جنازه مرحوم مغفور – زبان شيرين فارسي – صبح فردا از مقابل ساختمان فرهنگستان زبان فارسي برگزار مي شود.

معاون بازرسي سازمان حمايت: مردم باید با افراد سودجو ، دلالان و محتکرانی که می خواهند جو روانی بازار را مخدوش کنند مقابله کرده و عامل اجرای سیاست‌های آنان نشوند.
ننجون: چشم قربان! تا شما چهارتا مصاحبه ديگر انجام بدهيد ما مي رويم دستورات را اجرا كنيم.

محمد سعيدي كيا – نامزد رياست جمهوري : مردم به طور نسبی من را می‌شناسند من هم به طور نسبی کشور و مردم و توانایی های کشور و مردم را می شناسم.
ننجون: پس ما هم به طور "نسبي" به شما راي مي دهيم.

معاون رييس جمهور: به دنبال "سوخت سبز" هستيم.
ننجون: خاك بر سرم! اين "سوخت سبز" رمز آشوب هاي جديد نباشد؟!

يك مقام مسئول: افزایش قیمت قیر در نهایت به افزایش قیمت آسفالت و افزایش شدید قیمت تمام شده پروژه های راهسازی در شهرهای مختلف کشور منجر می شود.
ننجون: افزايش قيمت "قيف" را از قلم انداختيد برادر!

رئیس سازمان تولید اسکناس و مسکوک بانک مرکزی : با اشاره به درخواست مجوز از بانک مرکزی برای چاپ اسکناس ۲۰ و ۵۰ هزار تومانی منتظر مجوز وزارت اقتصاد هستیم.
ننجون: بنده به نوبه خود اين دستاورد عظيم ‌ را به وزير اقتصاد و ايضا برادر محمود بهمني و ساير كوبندگان مشت محكم به دهان امپرياليسم شرق و غرب و در راس آن آمريكاي جهانخوار ، تبريك و تهنيت عرض مي كنم.

سه شنبه 15 اسفند 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها