0

رکوردی جدید برای بوندسلیگا

snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

By Saeed

FCBayern.ir - بایرن مونیخ شب گذشته موفق شد با گلزنی ماریو گومز هوفنهایم را در دیداری خارج از خانه شکست دهد تا همچنان با 17 امتیاز اختلاف نسبت به بوروسیا دورتموند صدرنشین بوندس لیگا باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پیروزی یک گله ی بایرن در این دیدار خارج از خانه در الی رقم خورد که مونیخی ها به چند تن از بازیکنان اصلی تیم استراحت داده بودند و با استفاده از سیستم چرخشی هاینکس تام اشتارک ، ماریو گومز و ژردان شکیری فرصت بازی یافتند.

ضربه ی آرام ماریو گومز کافی بود تا یازدهمین پروزی خارج خانه ی بایرن در این فصل مقابل هوفنهایم ثبت شد تا مونیخی ها رکوردار تعداد پیروزی خارج از خانه در بوندس لیگا باشند.

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

سه شنبه 15 اسفند 1391  10:11 AM
تشکرات از این پست
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

پاسخ به:رکوردی جدید برای بوندسلیگا

کمی خوش شانس بودم

By Saeed

FCBayern.ir - ماریو گومز مهاجم بایرن که موفق شد در دیدار شب گذشته مقابل هوفنهایم گل سه امتیازی بایرن را به ثمر رساند تا حدودی برای گلزنی در این دیدار خود را خوش شانس خطاب کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ضربه گومز به سمت دروازه قدرت چندانی برای عبور از خط دروازه نداشت یوپ هاینکس که در این دیدار به گومز فرصت بازی داده بود از گلزنی این مهاجم آلمانی خوشحال بود و گفت:" یک ضربه ی معمولی بود بسیار هوشمندانه بود و و این چیزی است که برای یک مهاجم مهم است."

ماریو گومز نیز پس از این دیدار گفت:" گلی که به ثمر رساندن با کمی خوش شانسی به سمت دروازه روانه شد البته این معمولا می تواند هر زمان اتفاق بیافتد."

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

سه شنبه 15 اسفند 1391  10:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها