0

فردین معصومی: تغییر ملیت می‌دهم!

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

خادم را به خدا واگذار می کنم

تسنیم: فردین معصومی گفت: کنار گذاشته شدنم از تیم ملی کشتی آزاد به هیچ وجه دلایل فنی نداشت بلکه غرض ورزی شخصی رسول خادم در این بین دخیل بود.

فردین معصومی اظهار داشت: به خاطر مسابقات جام جهانی کشتی تهران مدتی سکوت کردم تا در صورت نتیجه نگرفتن ملی پوشان، مرا عامل شکست های احتمالی قلمداد نکنند که خوشبختانه تیم ما قهرمان شد و نتیجه بسیار خوبی هم گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که چرا به اردوی تیم ملی کشتی آزاد دعوت نمی شوید، عنوان کرد: بعضی ها تمایل به حضورم ندارند. حتی مدتی است تمریناتم را رها کردم و تصمیم گرفتم کمی عاقلانه تر در این خصوص بیندیشیم. فکر می کنم برای ادامه دوران قهرمانی ام باید تغییر ملیت بدهم. تصورم بر این است خادم به هیچ وجه تمایلی برای حضور من در تیم ملی ندارد.

دارنده مدال برنز جهان ادامه داد: در همه جای دنیا چارچوب های خاصی برای انتخاب نفرات ملی پوش حاکم است. وقتی من دارنده مدال المپیک را با اقتدار و با نتیجه 7 بر یک شکست می دهم چرا به جای اردوی تیم ملی باید روانه خانه شوم؟ اگر آنها دنبال پشتوانه سازی هستند مرا نگه دارند و در کنار من از دو جوان دیگر هم استفاده کنند اما اینکه حق مسلم من را بگیرند و به دیگری بدهند به هیچ وجه عادلانه و انسانی نیست.

کاپیتان سابق تیم ملی خاطرنشان کرد: قبل از مسابقات المپیک در انتخابی درون اردویی به کمیل قاسمی باختم و بدون هیچ اعتراض و حرف و حدیثی کنار رفتم تا آن شخصی که شایسته است به المپیک برود اما امروز توقع داشتم وقتی نفر سوم المپیک را شکست می دهم حداقل به اردو دعوت شوم. احساسم این است که مباحث فنی در کار نیست و در این میان غرض ورزی شخصی نقش پررنگی دارد. مسئله رسول خادم با من بحث ثامن الحجج سبزوار است، نمی خواهم بیش از این مسئله را باز کنم فقط او را به خدا واگذار می کنم.

دارنده 5 مدال طلای آسیا تصریح کرد: چطور ممکن است تا روزهای پایانی حسن طهماسبی و جعفر شمس در اردوی آماده سازی باشند اما به یکباره امیر گنجی، حامد تاتاری و کشتی گیران دیگری سر از لیست نهایی در بیاورند؟ بعضی ها که چندین و چند سال از کشتی دور بوده اند چگونه امروز فرصت حضور در جام جهانی را پیدا کرده اند؟

معصومی در ادامه به تسنیم گفت: در حضور مدیرکل ورزش استان گیلان از خطیب قول گرفتم که حداقل حقم را به من بدهند او هم قول داد که پیگیر کار من باشد اما وقتی با وی تماس گرفتم تا علت دعوت نشدنم را به اردو جویا شوم در کمال ناباوری مدعی شد در فدراسیون کشتی هیچ کاره است. او با این بدقولی و خلف وعده مسیر زندگی مرا تغییر داد.

عضو پیشین تیم ملی کشتی آزاد در پایان اظهار داشت: با چند کشور رایزنی های لازم را انجام داده ام و تصمیم دارم به زودی برای ادامه کشتی از ایران به کشور دیگری بروم و برای کشور دیگری کشتی بگیرم. هدف اصلی من نیز بازی های آسیایی کره جنوبی و رقابت های جهانی مجارستان خواهد بود که تصور می کنم تا آن موقع مشکل خاصی نداشته باشم و بتوانم تیم جدیدم را همراهی کنم.

یک شنبه 13 اسفند 1391  4:01 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hakan_01 zareinurse hamedmoghaddam sadeghfafi
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:فردین معصومی: تغییر ملیت می‌دهم!

واقعا حیف نیست همچین ورزشکاری در کشوری دیگر بازی کند فقط به خاطر...

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

یک شنبه 13 اسفند 1391  4:02 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hakan_01 zareinurse
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

فردین معصومی کشتی گیر خیلی خوبی است ولی این باعث نمی شود که به خاطر کشتی به کشور دیگری برود و با لباس تیم ملی انها بازی کند .ولی شاید حق هم داشته باشد چون خیلی اماده است.به هر حال قضاوت  هر کسی با دیگری فرق میکند.چون این اولین نفری نیست که دست به چنین کاری میزند و سامان طهماسبی هم چند وقت پیش همین کار را کرد.حالا یا به خاطر عشق به کشتی و یا ....

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 13 اسفند 1391  4:24 PM
تشکرات از این پست
hakan_01 zareinurse
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول nazaninfatemeh

فردین معصومی کشتی گیر خیلی خوبی است ولی این باعث نمی شود که به خاطر کشتی به کشور دیگری برود و با لباس تیم ملی انها بازی کند .ولی شاید حق هم داشته باشد چون خیلی اماده است.به هر حال قضاوت  هر کسی با دیگری فرق میکند.چون این اولین نفری نیست که دست به چنین کاری میزند و سامان طهماسبی هم چند وقت پیش همین کار را کرد.حالا یا به خاطر عشق به کشتی و یا ....

بنظر من از این کارها باید بیشتر بشه تا مسئولین غیر ورزشی ورزش کشور بدونن بلد نیستن بایدبرن کنار فردین بهترین انتخاب رو کرده !

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

یک شنبه 13 اسفند 1391  4:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh zareinurse
zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

نقل قول hakan_01

نقل قول nazaninfatemeh

بنظر من از این کارها باید بیشتر بشه تا مسئولین غیر ورزشی ورزش کشور بدونن بلد نیستن بایدبرن کنار فردین بهترین انتخاب رو کرده !

سلام:

من به شدت مخالفم . این کاره ا اصلا نباید به وجود بیاد . ما باید به ملت و پچممون وفادار مانده و از راه درست و قانونی اعاده حق کنیم نه پناه بردن به بیگانه !

یَا مَن اِسمُهُ دَوا ءٌ وَ ذِکرُهُ شِفاءٌ

یک شنبه 13 اسفند 1391  7:30 PM
تشکرات از این پست
hakan_01
hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

نقل قول zareinurse

نقل قول hakan_01

نقل قول nazaninfatemeh

سلام:

من به شدت مخالفم . این کاره ا اصلا نباید به وجود بیاد . ما باید به ملت و پچممون وفادار مانده و از راه درست و قانونی اعاده حق کنیم نه پناه بردن به بیگانه !

چرا ؟؟ یک قهرمان همه چیزشو برا تیم ملی بده هیچکس حمایتش نکنه خود مسئولین حاضرند بدون دستمزد کار کنند ؟؟؟؟ یا از نظر دوست عزیز من فردین نان نمیخوره خونوادش نان نمیخورن درسته ملیت و تعصب داشتن خوبه اما تا جایی که دیگه متقابل باشه نه اینکه یک طرفه بشه !!! بنده از این کار فردین حمایت میکنم

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

یک شنبه 13 اسفند 1391  8:34 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257
دوشنبه 14 اسفند 1391  12:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها