یک دروغ شاخداربگو
دوستان این پست جنبه سرگرمی دارد.
یک دروغ شاخداربگویید.
می دانیم که دروغ ، دروغه حالاشاخدارش بیشتر
اول خودم شروع می کنم:
راسخون می خواهدبه مدیران فعالش تبلت هدیه بده.انشاء الله
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پاسخ به:یک دروغ شاخداربگو
سلام و تشکر
مدیر گرامی تبلیغ دروغ گویی می کنید؟ وای وای!!
آرزو بر جوانان عیب نیست.
سلام. شنيدم پرايد شده 8 ميليون!!!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
سلام و تشکر ازحضورتون در این تالار
بنظرم قیمت 20 میلیون تومنی پراید، شاخدارتر از 8 میلیون تومنی آن باشد.
قيمت 20 ميليوني پرايد واقعيته ودر حال حاضر دور از انتظار نيست. ولي قيمت 8 ميليوني واقعا دست نيافتنيه! قبول نداريد از خودروسازها بپرسيد من اگه بگم پرايد شده 20 ميليون كه همه باور مي كنن ولي اگه بگم شده 8 ميليون كسي باور نمي كنه و اين ميشه دروغ شاخ دار يا باورنكردني. با تشكر!
پسته کیلویی 5 هزار تومان شد
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
مدیرعامل سایت راسخون گفته به همه کاربران سایت راسخون قراره یک کارت هدیه بعنوان عیدی بده
سلام مجدد
والله ما هنوز باور نکردیم. شنیدید که می گن "عمر دست خداست؛ پراید فقط وسیله است!!" آخه آدمی که 20 میلیون می خواد هزینه کنه، یکم می ذاره روش و قوطی حلبی نمی خره که جون خودش و سرنشینان را بخطر بندازه. برای همین بنظرم قیمت ادعایی 20 میلیون تومن برای پراید، دروغ شاخدار است.
خونه داربچه دارزنبیلوبرداربیارآهای سکه تمام بهاردارم به قیمت 500هزارتومن حراج شدبدوبیاآیییییییییییییییییی
هر چی فکر کردم نتونستم یک دروغ شاخدار بگم. چون دروغ حتی شوخی هم گناه داره.
فدائی سید علی
راسخون قراره آخر سال بين كاربرا قرعه كشي كنه و به 50 نفر 50 دستگاه پارس سال هديه بده
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
دروغ چیز خوبی نیست بنابراین پست مناسبی نیست .
من هواپيماي عمود پرواز ساختم
تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی
تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند
آمده ایم با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه با هر قیمتی زندگی کنیم !