مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان گفت: پرونده ثبت ملي پنج غذاي محلي همدان آماده شده و به زودي به ثبت خواهند رسيد.
به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان، «عليرضا ايزدي» مديرکل ميراث فرهنگي اين استان افزود: غذاهاي محلي، مواد خوراکي و شيرينيجات بخشي از فرهنگ و سبک و سياق زندگي مردم را نشان ميدهند و بايد در راستاي معرفي و ترويج آنها بين مردم تلاش شود
وي با بيان اينکه آيين شيرهپزي همدان به ثبت ملي رسيده است، ادامه داد: کاچي، سرداشي، آبگوشت بزباش، کلم و يخني از جمله غذاهاي محلي همدان هستند که پرونده آنها براي ثبت ملي آماده شده است.