نظرسنجی : آیا با سنت دید وبازدید در عید نوروز موافق هستید؟ چرا؟
نظر شما چیه آیا سنت دید و بازدید در عید نوروز خوبه ؟ چرا؟
بچه که بودیم خیلی علاقه به دید و بازدید و خریدن لباس عید داشتیم ولی به مرور زمان این علاقه کمرنگ تر میشه و دید وبازدیدها کمتر
پاسخ به:نظرسنجی : آیا با سنت دید وبازدید در عید نوروز موافق هستید؟ چرا؟
به نظر خودم سنت خوبیه و باید حفظش کرد در این دنیای امروزی که دیگه کمتر فرصت دیدن فامیل و دوستان و آشنایان را داریم شاید همین سنت های به جا مانده قدیمی باعث شود که ما صله رحم انجام دهیم و از احوال همدیگر با خبر شویم ولی متاسفانه رفته رفته این سنت داره کمرنگ تر میشه و مردم سعی میکنند در این ایام بیشتر در مسافرت باشند و کمتر به دید و بازدید بروند و به اصطلاح خودشان حوصله مهمان ندارند
به نظر من سنت خوبیه ولی متاسفانه به مرور زمان داره از بین میره و جای خودش رو به سفرهای نوروزی میده در صورتی که این دید و بازدید ریشه در فرهنگ بسیاری از کشورها داره
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
بله سنت خیلی خوبیه .
ولی کم کم داره کم رنگتر میشه زیرا :
1- دنیای ارتباطات (تلفن ، ایمیل ، SMS و...)
2- دغدغه و مشاکل زندگی
3- مهمونداری خرج داره
مدیر تالار زبان انگلیسی و زیر تالار ها
zaban.rasekhoonblog.com
zaban92@yahoo.com
بله کاملا"موافقم دیدوبازدیدیک سنت دیرینه است ازآنگذشته مابایدادامه راه سنت پیغمبر(ص) که هماناصله رحم می باشدباشیم .
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
با سلام
بنده هم با نظر شما موافقم در این عصر ارتباطات بیشتر سعی میکنند از این وسایل ارتباط جمعی استفاده کنند و کمتر به دید و بازدید بروند البته اگر تمایل به دیدو بازدید داشته باشند
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
شما صحیح میفرمایید ولی امروزه شاهد هستیم که خیلی ها برای اینکه از دیدو بازدید نوروزی فرارکنند به مسافرت میروند که به اصطلاح خودشان حوصله مهمانداری ندارند در صورتی که این سنت است دید و بازدید نوعی صله رحم است
بنده هم با نظر حضرتعالی موافقم که دید وبازدید یک سنت است ولی امروزه دیگه این سنتها به فراموشی سپرده میشود و مردم کمتر حوصله دید و بازدید و خبر گرفتن از احوال هم رو دارند و سعی میکنند هر از چند گاهی با تلفن یا هر نوع وسیله ارتباطی از احوال هم باخبر شوند و خود رو درگیر ترافیک و... نکنند و بیشتر به مسافرت بپردازند و خودشون رو اسیر مهمانداری نکنند در صورتی که این رسم در جای خود خیلی زیباست
سنت خرید عید به دلیل این شوری که در جامعه ایجاد می کند خیلی خوب هست ولی برای بعضی ها که در اوج بی پولی به عید می رسند اصلا خوب نیست!
ولی سنت دید وبازدید که اصلا نیاز به تایید من یا هر کسی دیگر ندارد آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است
بله.چون باعث می شه به صله ی رحم عمل کنیم و این بسیار مهمه.
با سلام و خسته نباشید
بله این سنت در دین ما بسیار زیاد تاکید شده و باعث طول عمر است
البته دید و بازدیدی مه در ان غیبت متلک و حرف ناشایست نباشد
از همه مهم تر تجمل هم نباشد
یک مهمانی خوب مهمانی است که در ان هم خدا راضی باشد هم بنده خدا
ديد و بازديد عيد خوبه .اصلا هر ديد و بازديدي خوبه. به شرط اينكه پرخرج و با هزينه اضافي و چشم و هم چشمي نباشه. يكي از دوستام مي گفت تو شهر ما رسمه كسي كه مي ره خونه يكي براي عيد ديدني بايد عيدي بده يعني كادويي ناقابل در حد توان (دور از تكلف) مي خره و ميره براي عيد ديدني. اينجوري اگه خرج و زحمت مهمون داري براي صاحبخانه هست كمي جبران ميشه. ولي براي ما كسي كه مهموني ميره عيدي مي گيره البته بچه ها فقط.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش