کاظميان: تعويض بازيکن حق مربي است
کاظميان: تعويض بازيکن حق مربي است
مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: هفته پيش از تعويضم ناراحت بودم اما از کار خودم پشيمان هستم، تعويض بازيکن حق مربي است.
|
|
|
جواد کاظميان پس از پيروزي 3 بر يک تراکتورسازي مقابل الجزيره گفت: بازي بسيار خوبي انجام داديم و توانستيم حريف قدرتمندمان را شکست دهيم. اين پيروزي را تقديم هواداران خوب تراکتورسازي ميکنم.
به گزارش فارس، وي افزود: در بازيهاي پرتماشاگر زيادي بازي کردهام. در ديدارهايي مثل دربي و بازيهاي تيم ملي به ميدان رفتهام اما هيچگاه شور هواداران را تا اين حد نديده بودم. اميدوارم در ليگ هم هواداران براي حمايت ما به ورزشگاه بيايند و در آن مسابقات نيز به نتايج خوبي برسيم.
کاظميان در مورد اينکه آيا انتظار پيروزي با چنين نتيجهاي را داشتيد، عنوان کرد: الجزيره تيم بسيار خوبي است. در 5 سالي که در امارات بازي ميکردم، از اين تيم شناخت کاملي پيدا کردم و ميدانم که آنها مثل بارسلونا بازي ميکنند اما در دفاع شکننده هستند و شايد در اين چمن نميتوانستند کيفيت خوبي ارائه کنند. مطمئنا در امارات کار سختي مقابل آنها داريم و بايد در ادامه تمام تلاشمان را انجام دهيم.
کاظميان در مورد گلي که به ثمر رساند، اظهار داشت: روي تلاش تمام بازيکنان به گل رسيدم و خوشحالم که در اين پيروزي سهيم بودم. اين گل را به تمام هواداران تقديم ميکنم.
مهاجم تراکتورسازي در مورد اينکه هفته گذشته در ليگ برتر از تعويضش ناراحت شد و به آن اعتراض کرد و آيا امروز هم بعد از تعويض ناراحت بود، گفت: هفته پيش بعد از تعويض ناراحت شدم اما از کارم پشيمان هستم. تعويض با نظر مربي انجام ميشود و اگر در دقيقه 5 هم تعويض شوم هيچ اعتراضي نميکنم.
|
سه شنبه 8 اسفند 1391 8:46 PM
تشکرات از این پست