رويانيان: بازيکنان الجزيره غرق در جو ورزشگاه شدند
رويانيان: بازيکنان الجزيره غرق در جو ورزشگاه شدند
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با حضور 70 هزار نفر در ورزشگاه يادگار امام (ره)، بازيکنان الجزيره غرق جو ورزشگاه شدند.
|
|
|
محمد رويانيان پس از پيروزي 3 بر يک تراکتورسازي مقابل الجزيره امارات اظهار داشت: امروز به تبريز آمدم تا به عنوان يک ايراني طرفدار تيم قرمزپوش تراکتورسازي باشم و خوشحالم که در يک روز خوب و جوي بسيار عالي من هم به عنوان يک هوادار در ورزشگاه يادگار تراکتور را تشويق کردم.
به گزارش فارس، وي افزود: ما به دنبال فوتبال پاک هستيم و همانديشي خود را از تبريز شروع کرديم و قطعاً با کمک تيمهاي ديگر سعي ميکنيم تا يک فوتبال پاک را در سراسر ايران اجرا کنيم.
رويانيان ادامه داد: واقعاً يک روز فراموش نشدني را در تبريز پشت سر گذاشتم. الجزيرهايها با ديدن 70 هزار نفر در ورزشگاه يادگار غرق جو ورزشگاه شده بودند؛ هرکدام چند دور، دور خود ميچرخيدند تا بتوانند با شرايط که شايد يک درصد آن را در امارات نديدهاند آشنا بشوند اما حريف هواداران تراکتور نشدند.
مديرعامل قرمزپوشان خاطرنشان کرد: من اين پيروزي را به بازيکنان، استاندار و مسئولان آذربايجان و مردم پهلوانخيز تبريز و تمام ترکزبانها تبريک ميگويم و اميدوارم تراکتورسازي تا مراحل بالاتر ليگ قهرمانان آسيا برسد. واقعاً امروز روز باشکوهي در تبريز بود که به نظرم بايد به فوتبال ايران تبريک گفت.
|
سه شنبه 8 اسفند 1391 8:45 PM
تشکرات از این پست