0

رويانيان: عسگري بايد برود

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ اراده‌اي براي بهبود در فدراسيون و دپارتمان داوري وجود ندارد.

محمد رويانيان در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس،‌ در خصوص جلسه هيئت‌ مديره اظهار داشت: با توجه به شرايطي که براي پرسپوليس به وجود آمد، ابتدا گل‌محمدي گزارشي را از ضرر و زيان‌هاي اين فصل براي هيئت‌ مديره تشريح کرد.

وي افزود:‌ سپس مسائل نيم‌فصل اول و دوم را در جلسه هيئت‌ مديره بررسي کرديم و اعلام شد اگر قرار است ما را هر دفعه محروم کنند و حق ما را بخورند پس چرا بايد در اين فوتبال هزينه کنيم؟ چون فايده‌اي ندارد. هر فردي از بيرون هرکاري دوست دارد انجام مي‌دهد که هيئت‌ مديره در خصوص اين مسائل صحبت‌هاي زيادي کرد.

رويانيان ادامه داد: حتي در جلسه هيئت ‌مديره آيين‌نامه‌ انضباطي را با خودم بردم و تبعات کناره‌گيري از دو جام را بررسي کرديم. ممکن است اگر از دو جام کنار بکشيم جريمه‌اي هم براي پرسپوليس در نظر بگيرند که آن را بررسي کرديم اما نتيجه نهايي و خروجي در جلسه هفته آينده مشخص خواهد شد.

مديرعامل قرمزپوشان در پاسخ به سؤالي که چرا گل‌محمدي در اين جلسه بود، گفت: گل‌محمدي گزارشي کامل از وضعيت تيم را در آستانه بازي حذفي جام حذفي به هيئت ‌مديره داد. به نظر ما اخراج گل‌محمدي و دستيارش پرسپوليس را تحقير کرد. سابقه نداشت در طول مدت ليگ ايران در نيم ساعت دو مربي اخراج شود. مگر گل‌محمدي جان بچه‌هايش را قسم نخورده که هيچ حرف بدي را به داوران نزده؟ پس چرا هيچکس حرف‌هاي او را گوش نمي‌دهد، گوش شنوا کجاست؟‌

وي افزود: يحيي مربي‌اي است که هيچ پشت پرده‌اي ندارد و هيچ حرفي و بي‌احترامي هم تا به امروز نکرده اما 2 بار از کنار زمين اخراج شده ولي در کل ما به گل‌محمدي و بازيکنان اعلام کرديم که هيچ کاري با موضوعات نداشته باشند و با قدرت پرسپوليس را رو به جلو ببرند.

مديرعامل قرمزپوشان تأکيد کرد: همچنين در اين جلسه قرار شد مالکي از طريق وزارت ورزش و فدراسيون درباره حقوق از دست رفته پرسپوليس پيگيري‌هايي را انجام دهد و اعتراض‌هاي ما را به گوش آقايان برساند.

وي افزود: علي‌رغم اين جلسات و حرف‌هايي که زده شده ما نگران آينده هستيم، ظاهراً همه چيز نشانگر اين هست که هيچ اراده‌اي براي بهبود در فدراسيون و دپارتمان داوري وجود ندارد پس بايد نگران باشيم. به خاطر همين همه بدانند که من ساکت نمي‌نشينم و از هر طريقي شده حق 30 ميليون هوادار را حتي از زير زمين مي‌گيرم.

رويانيان در پاسخ به سؤالي که هنوز هم بر سر حرف خود عليه عسگري رئيس کميته داوران هستيد يا خير، گفت: صد درصد روي حرفم هستم؛ معتقدم عسگري مديريتي ندارد، حضور ايشان به جامعه داوري لطمه وارد کرده و بهتر است برود. فدراسيون هم براي حرمت و شأن داوران بايد مديريت خود را تغيير دهد، جامعه داوري حرمت زيادي دارد و بهتر است نگاه مديريتي فدراسيون به آن تيزبينانه‌تر باشد.

مديرعامل پرسپوليس در پايان در پاسخ به سوالي که بالاخره مهاجمان شما گل مي‌زنند يا خير، گفت: چرا نمي‌زنند؟ اما آقايان وقتي مهاجمان ما تا مي‌آيند گل بزنند پرچم آفسايد را بالا مي‌برند و اجازه نمي‌دهند، پس بهتر است آقايان فدراسيون خود را درست کنند و ما هم مهاجمانمان چند تا چند تا گل مي‌زنند، نمي‌خواهيم کسي نگران ما باشد بلکه بايد خودشان را درست کنند.

مديرعامل قرمزپوشان درباره بنگر نيز گفت: همه ديدند در ورزشگاه آزادي به بازيکن ما چه بي‌احترامي شد و به خانواده او چه حرف‌هايي زدند. بازيکن ما را محروم کردند اما کساني که اين کارها را انجام دادند راحت بازي‌هاي خود را نگاه مي‌کنند، سؤال من اينجاست، آيا اين قضاوت و تصميم‌گيري عادلانه بود؟ بنگر بدترين فحش‌ها را در بازي با سپاهان شنيد اما خم به ابرو نياورد و حالا بعد از دقايق زيادي بي‌احترامي عکس‌العملي انجام داده اما چرا با مسببين اين کار برخورد نمي‌شود؟

رويانيان در پايان در پاسخ به سؤالي که آيا از کناره‌گيري‌تان در جام حذفي و ليگ برتر مصر، هستيد يا خير؟ گفت: ‌بله چرا نباشيم؟ ما حق خودمان را مي‌خواهيم اما همه چيز را به هفته آينده موکول کرديم، ولي باز هم تکرار مي‌کنم ما نگران بازي‌هاي آينده هستيم.
سه شنبه 8 اسفند 1391  9:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها