0

برای عید دستی هم به سر و روی دلتان بکشید!

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

بیافته های جدید دانشمندان نشان می دهد گاهی اوقات روح و روان و قلب انسان ها هم به شست و شو نیاز دارد.
 گاهی اوقات انسان نیاز دارد که وقت هایی را به خودش اختصاص دهد برای آن که افکار منفی را از خود دور کند تا روح و روان آرامش دوباره اولیه خود را به دست آورد.

بررسی ها نشان می دهد انسان ها با گریه کردن می توانند تمام حس های منفی مانند کینه، حسد، تنفر و ... را از خودشان دور کنند و با گریه کردن خود را تخلیه کنند.

گفتنی است با نزدیک شدن به پایان سال برای روح و روانتان هم برنامه ریزی کنید و در بهتر شدن اخلاقتان سعی و کوشش نمایید.

با نوشتن خاطرات بدتان در کاغذ و فکر کردن به گذشته تمام رویداد های منفی در ذهنتان را به طور آگاهانه ای از بین ببرید تا بتوانید سال جدیدتان را با نشاط و آرامش بیشتری آغاز کنید.

نتایجات نشان می دهد؛ زندگی را باید از کودکان آموخت زیرا در همان لحظه ای که هستند زندگی می کنند و لذت می برند با نزدیک شدن به عید برای کنترل آرامش تن ساعت هایتان را کنار بگذارید و فشارهای زمانی را از خودتان دور کنید./ح
یک شنبه 6 اسفند 1391  1:16 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer farshon nazaninfatemeh AliFanoodi
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:برای عید دستی هم به سر و روی دلتان بکشید!

سلام

یادآوری وقایع تلخ، مانع از فراموشی آنها می شود. بنظرم تلاش برای فراموشی یا مثبت اندیشی بهتر از نوشتن آنها بر روی کاغذ است.

یک شنبه 6 اسفند 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer yasbagheri farshon nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اینجانب بلشخصه سعی می کنم خاطرات بدراب بادفراموشی بسپارم ازخاطرات خوب هم عکس برداری کرده ودرذهنم بایگانی می کنم.باتشکرازپست خوبتون امابهتربودخودزننده پست هم نظرشومی نوشت.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 7 اسفند 1391  9:50 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh nikbakht88
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

به نظر خود بنده علاوه بر خانه تکانی خانه و محل زندگی نیاز داریم تا نه فقط پایان سال بلکه همیشه و هر موقع سال به خانه تکانی  روح  هم بپردازیم در این دنیای امروزی که انسانها واقعا درگیر مشکلات زندگی و معیشتی هستند خیلی کینه ها به دل میگیرند باید به خانه تکانی روح هم بپردازند و به این فکر کنند که دنیا محل گذر است و قدر این باهم بودن ها را بدانند و خدا را بابت نعمتهایی که بهشان داده شکر کنند و فکر گذشته را نکنند چون گذشته دیگر تکرار نخواهد شد ...

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

دوشنبه 7 اسفند 1391  10:10 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh nikbakht88
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

در آستانه بهار و فرارسيدن سال جديد، هم حال وهواي خودش را دارد.خانه ها براي زدودن آلودگي ها، خانه تکاني مي شود تا با رسيدن بهار به شهرها و خانه ها ديگر نشاني از غبار وآلودگي باقي نماند. اين روزها در هر خانه اي صحبت از خانه تکاني است اما شايد کمتر کسي دراين روزها سراغي از گرد وغبار دلش بگيرد تا ديوارهاي غبار گرفته دلش را با تکاني از سر گذشت به روشني آينه کند.روزهاي پاياني سال نيز به سرعت مي گذرند ودر اين ايام چه با سعادتند آناني که غبار کدورت را از دل هايشان بزدايند وبا قلبي پاک به استقبال بهار بروند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 12 اسفند 1391  12:36 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nikbakht88 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها