هيچ جاي دنيامردم چنين هيجاني به کشتي ندارند
تانات ساگينديگوف:
هيچ جاي دنيامردم چنين هيجاني به کشتي ندارند
سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي قزاقستان گفت: فضايي که در جريان جام جهاني در ورزشگاه آزادي شاهد بودم، مانند ورزشگاههاي منچستر و بارسلونا بود.
|
|
|
تانات ساگينديگوف در گفتوگو با خبرنگار فارس، درباره کيفيت جام جهاني کشتي فرنگي و اينکه با چه برنامهاي به اين رقابتها آمده بودند گفت: چون قهرمانان جهان و المپيک در اين مسابقات حضور داشتند بعد از المپيک بهترين ميدان براي محک زدن کشتيگيرانمان بود تا به سطح بالاتري برسيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا از نتيجهاي که کسب کردند راضي بودند؟ گفت: در بين تيمهاي شرکتکننده گروهمان به غير از ايران و ترکيه که از قبل هم مشخص بود کيفيت بالاتري دارند، مقابل بقيه پيروز شديم. انتظار و آمادگي پيروزي مقابل اين دو تيم را هم نداشتيم.
ساگينديگوف تصريح کرد: با آمادگي 50 ـ 60 درصدي گام به ميدان گذاشتيم، حضور در جام جهاني ميتواند استارت خوبي براي شرکت در مسابقات آسيايي و جهاني باشد.
سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي قزاقستان گفت: کشتيگيران ما در برخي اوزان در حد و اندازههاي خود ظاهر نشدند، چون آماده نبودند. از کسب عنوان پنجم رضايت داريم، اما از عملکرد برخي کشتيگيرانمان نه.
وي درباره ميزباني ايران و استقبال تماشاگران از جام جهاني گفت: ايران را دوست دارم چون مردم ايران کشتي را دوست دارند و من هم علاقه خاصي به کشتي دارم. اينکه تماشاگران ايراني به خاطر کشتي فرياد ميزنند، احساس خوبي به من دست ميدهد.
ساگينديگوف ادامه داد: عالي بود؛ تماشاگران ايراني به انسان زندگي ميدهند و مانند فوتبال هيجان ايجاد ميکنند. هيچ کجاي دنيا اينطور نيست. تنها جايي که تماشاگران مانند فوتبال، کشتي را تشويق ميکنند، ايران است. فضاي آزادي مانند ورزشگاههاي منچستر و بارسلونا بود؛ مانند هيجاني که آنها به فوتبال ميدهند.
وي درباره حذف کشتي از المپيک و اينکه قزاقستان با توجه به سابقهاش در اين رقابتها چه برنامهاي دارد گفت: چنين موضوعي قابل قبول نيست؛ کشتي از قديميترين رشتههاي المپيک است و از ابتدا تاکنون حضور داشته است. کشتي براي بيشتر کشورها ورزش اول است و مردم کشورهايي نظير ايران، علاقه زيادي به آن دارند. از اين خبر بسيار متأثر شدم و چنين موضوعي براي ما قابل هضم نيست.
وي در پايان با تشکر از عوامل برگزاري اين مسابقات گفت: ايران ميزبان خوبي بود و راضي هستيم.
|
شنبه 5 اسفند 1391 4:40 PM
تشکرات از این پست