مظلومي: هيچ چيز از تيمهاي بزرگ کم نداريم
بازيکنان کليدي پرسپوليس را از کار انداختيم
مظلومي: هيچ چيز از تيمهاي بزرگ کم نداريم
سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان گفت:در 20 دقيقه اول مسابقه به هم ريخته بوديم که علتش عدم خودباوري بازيکنان بود.
|
|
|
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل برابر پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: در 20 دقيقه اول بازي به هم ريخته بوديم که دليلش عدم خود باوري بازيکنان بود. اما بعداز اينکه خودشان را پيدا کردند کنترل بازي را در دست گرفتيم و موقعيتهاي گلزني خوبي داشتيم.
وي ادامه داد: اگر بازي يک گل داشت تماشاگران مسابقه زيباتري را ميديدند. ما بازيکنان کليدي پرسپوليس را از کار انداختيم. به طوري که مجبور به تعويض يکي از بازيکنان کليدي خود شدند. بازيکنان آلومينيوم هيچ چيز از بازيکنان تيمهاي بزرگ کم ندارند و فقط از نظر روحي مشکلاتي داشتند و آن هم خودباوري بود.
سرمربي تيم آلومينيوم هرمزگان با اشاره به مصدوميت دروازهبان تيمش گفت: تعويض اجباري دروازهبان دست ما را براي تعويض سوم بست. حق مردم اين بود که پيروز شويم و هواداران آلومينيوم شاد به خانههايشان بروند. با نمايش خوبي که بازيکنانم امروز ارائه کردند، بيش از گذشته به بقاي آلومينيوم در ليگ اميدوار شدم.
پرويز مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد AFC ظاهرا دستور داده فوتبال ما 14 تيمي شود، گفت: کنفدراسيون فوتبال آسيا نميتواند براي ما قانون تعيين کند. ما مختصات فوتبال خودمان را داريم حتي به ليگ 16 تيمي هم معترض هستيم. فوتبال ايران آنقدر کيفيت دارد که 18 تيم را در ليگ برتر راه بدهد. اگر تعداد تيمها کم شود، حق شهرستانها ضايع ميشود.
وي در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه در بازي امروز گفت: من در طول عمر مربيگريام چنين جمعيت پرشوري را نديده بودم که خيلي منظم تيمشان را تشويق ميکردند. اگر هم اشتباهي از سوي چند نفر انجام شده، نبايد اين مسئله را به کل تماشاگران عموميت داد.
مظلومي درباره داوري احمد صالحي در بازي امروز گفت: من هيچ گاه به داوري اعتراض نکرده و نميکنم. وظيفه من هدايت تيم است و به دنبال حاشيه و جنجال نيستم.
|
جمعه 4 اسفند 1391 6:21 PM
تشکرات از این پست
carcar