سرمربي آلومينيوم تيمش را مستحق پيروزي در ديدار مقابل پرسپوليس دانست.
پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل تيمش برابر پرسپوليس تهران درباره اين ديدار گفت: ما از نتيجه راضي نبوديم و ميتوانستيم سه امتياز اين بازي را کسب کنيم . در 20 دقيقه ابتداي ديدار به هم ريخته بوديم و بازيکنان ما تحت تاثير نام پرسپوليس قرار داشتند، ولي بعد از آن آرام آرام به خودشان مسلط شدند و دو، سه موقعيت را به دست آوردند که پس از آن کنترل بازي به طور کامل در اختيار ما بود.
وي در ادامه افزود: نيمه اول اين ديدار کاملا در دست ما بود و توانستيم چپ و راست پرسپوليس را از کار بياندازيم و به همين دليل پس از پايان نيمه اول پرسپوليس مجبور شد بازيکن کنارياش را تعويض کند. با اين حال ما به علت تعويض دروازهبانمان دستمان براي تعويض کمي بسته بود.
سرمربي آلومينيوم در ادامه با تمجيد از هواداران تيمش، اظهار کرد: نسبت به قبل بازي بهتري را ارائه داديم و حقيقتا حيف شد که سه امتياز بازي را به دست نياورديم. از بازيکنانم راضي هستم، ولي از نتيجه راضي نيستم. به نظرم حق اين مردم است که آلومينيوم در ليگ برتر باقي بماند.
پرويز مظلومي در ادامه با انتقاد از کم شدن تعداد تيمهاي ليگ برتر گفت: کسي نميتواند براي ما تعيين تکليف کند و کم کردن تيمهاي فوتبال در ايران به ضرر شهرهاي فوتبال خيز است. اين مساله ارتباطي به AFC ندارد و از اختيارات خود فدراسيون است که ميتواند ليگ را با 12 تيم يا 20 تيم برگزار کند.
وي در ادامه افزود: اگر فصل بعد شانزده تيمه باشد به ضرر تيمهاي ضعيفتر است و ما قابليت برگزاري ليگ با 18 تيم را هم داريم و ميتوانيم مسابقات را با فشردگي بيشتري برگزار کنيم.
سرمربي آلومينيوم در ادامه در پاسخ به اين سوال که چقدر به ماندن آلومينيوم در ليگ برتر اميدوار است؟ گفت: من به ماندن آلومينيوم اميدوار هستم و تمام تلاشم بر اين است که تيم را به خودباوري برسانم. بازيکنان ما هيچ چيزي کم ندارند و بايد خودشان به خودباوري برسند، چرا که من آمپولي ندارم که به آنها بزنم تا آنها به خودباوري برسند. وقتي که تيم ما توانايي متوقف کردن پرسپوليس را داشته است، نشان ميدهد که وضعيت خوبي دارد. به خود بازيکنان هم گفتهام که از مساوي راضي نيستم، ولي از بازيشان راضي هستم و ما ميتوانستيم در اين ديدار پيروز باشيم.
وي در ادامه اظهار کرد: در خانه بايد سه امتياز را بگيريم. با وجود اين هواداران امروز بايد پيروز مي شديم. اين همه ازدحام در اينجا بود و خوشحالم از اين که کوچکترين چيزي پيش نيامد، من دست همه هواداران را ميبوسم.
مظلومي در پايان درباره عملکرد داوري در اين ديدار گفت: اين که چرا آقاي گل محمدي گله داشته است، به خودش مربوط است. داوري در برابر نفت به نفع ما نبود، ولي من به کار خودم مي پردازم و به دنبال جنجال و حاشيه نيستم. اگر مسايلي هم باشد بايد کارشناسان درباره آن نظر دهند.