کدوبره يک غذاي مازندراني است که سريع هم آماده مي شود.
سيب زميني متوسط - ۲عدد
کدوي سبز متوسط - ۵عدد
گوجه فرنگي متوسط - ۵عدد
پياز بزرگ - ۱عدد
تخم مرغ - ۲ تا ۳عدد
نمک، فلفل و زردچوبه - به ميزان کافي
ابتدا پياز را خرد کنيد و به مدت دو دقيقه در تابه تفت دهيد. نمک و زردچوبه را اضافه کنيد و سيب زميني را که نگيني خرد کرده ايد داخل آن بريزيد و کمي تفت دهيد.
شعله را که تا اين لحظه نسبتا زياد است، تا حد متوسط کم کنيد و در ماهيتابه را بگذاريد تا مواد ۵ تا ۷دقيقه روي حرارت پخته شود.
کدوي حلقه حلقه شده را به مواد اضافه کنيد و آن را نيز تا چند دقيقه سرخ کنيد. وقتي رنگ کدو کمي برگشت و سرخ شد، گوجه فرنگي هاي خرد شده و تخم مرغ ها را روي آن بريزيد و در ماهيتابه را بگذاريد و شعله را کمتر کنيد تا مواد طي ۱۰دقيقه بپزد.
در مرحله آخر فلفل سياه را روي آن بپاشيد و غذا را سر سفره بياوريد.
روي اين غذا مي توانيد مقدار کمي پنير هم رنده کنيد که آن را خوشمزه تر مي کند. با ماست خامه اي هم مي توان روي آن را تزيين کرد.