به موجب اينكه جلالت قدر و عظمت مقام بانوى اسلام، سيّده جليله طاهره حضرت فاطمه معصومه سلاماللَّهعليها از مسلّمات است و مورد هيچ گونه ابهام و اجمال و يا سخن و اشكالى نيست، رؤساى مذهب و زعماى دين در همه اعصار براى آن بانوى آسمانى احترام فوقالعاده قائل بوده و هستند و همگى در برابر آستان باعظمت و جلالش سرتسليم فرود مىآورند. تشرّف به حرم مطهّر و وليّةاللَّه را افتخار دانسته و به بوسيدن اعتاب آن حضرت سرافرازند و زيارت وى را مايه سعادت و خوشبختى دو جهان و نجات و رهايى خويشتن از عذاب اليم الهى مىدانند.
از جمله اين اعاظم و بزرگان، سيدالطائفهمرحومآيتاللَّهالعظمىبروجردى اعلىاللَّهمقامه است كه شخصيّت بزرگ جهانى بود و زعيمى بلامنازع و تقريباً متّفقعليه به شمار مىرفت.
او نسبت به مقام والاى بانوى عصمت و امامت حضرت فاطمهمعصومه سلاماللَّهعليها تعظيم و تفخيم خاصّى مىكرد . يكى از اعلام از حواريّين آن زعيم بزرگ نقل مىكردند كه: صحبت اين بود كه ابنسعود در سفر به تهران براى ملاقات با ايشان به قم بيايد. آقا نپذيرفتند و موافقت نكرده، فرمودند: چون اگر به قم بيايد به زيارت حرم حضرت فاطمهمعصومه سلاماللَّهعليها نمىرود و اين توهين به آن حضرت است كه با من ملاقات كند ولى به زيارت حرم مطهّر حضرت معصومه سلاماللَّهعليها نرود!
شدّت تعظيم و احترام فوقالعاده آن پيشواى بزرگ اسلامى، نسبت به مقام رفيع حضرت فاطمهمعصومه سلاماللَّهعليهارا بنگريد كه از چنين موقعيّت عظيم ظاهرى و اجتماعى چشمپوشى مىكند و از اينكه پادشاه كشور سعودى به زيارتش بيايد،مىگذردكهنكند اندكغبارى بر شخصيّتوالاىكريمهآلمحمّد سلاماللَّهعليهاوعليهماجمعين بنشيند، در حالى كه در آن روز و آن شرايط آمدن پادشاه سعودى به قم براى ديدارشان بستر بسيار مساعدى براى ارايه شخصيّت جهانى آن مردخدا بود.
و اين درس بزرگى براى همگان است كه درست متوجّه باشند كه نقطهمركزى و محور همه عظمتها در قم، حضرت فاطمهمعصومه سلاماللَّهعليها و حرم مطهّر اوست و هرشخصى در پرتو آن بزرگوار مورد تعظيم و اجلال است و هرگونه احترام و تكريم از يك شخصيّت دينى و روحانى بدون مراعات مقام والاى آن حضرت بىارزش است و قابل قبول و تحمّل براى انسانهاى بزرگ و وارسته نيست.
------------------------------
على كريمى جهرمى