گردو- يک چهارم پيمانه آرد- يک و نيم پيمانه
بکينگ پودر- نصف پيمانه کره- ۱۱۳گرم
زرده تخم مرغ- يک عدد وانيل- کمي
پودر قند- سه چهارم پيمانه
گردو را تفت دهيد و پس از خنک شدن آن را خرد کنيد تا نصف پيمانه به دست بيايد. بقيه آن را آسياب کنيد تا به شکل پودر در بيايد. (حدود يک چهارم پيمانه)
آرد، بکينگ پودر و گردو را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
در ظرف ديگري کره، شکر، زرده تخم مرغ، وانيل را با همزن برقي مخلوط کنيد تا نرم و يکدست شود. در حالي که سرعت همزن را پايين آورده ايد، مخلوط گردو را به آن اضافه کنيد. خمير به دست آمده را به مدت يک ساعت در دماي اتاق قرار دهيد.
فر را روي ۱۷۵درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و ۲سيني فر را با کاغذ روغن بپوشانيد.
تمامي خمير را به اندازه گردو شکل دهيد و با فاصله در سيني بچينيد و بگذاريد به مدت ۲۰دقيقه بپزد و هنگامي که کمي ولرم است، در پودر قند بغلتانيد.