اعضای باندی که تحت عنوان مامور پلیس از شهروندان زورگیری میکردند بار دیگر دستگیر و روانه زندان شدند.
به گزارش شرق، فردی 9 آذر با مراجعه به کلانتری خانیآبادنو به ماموران اعلام کرد ساعت 15:30 در محدوده پارک آزادگان در حال تردد بودم که دو سرنشین خودرو پرایدی، تحتعنوان مامور، مبلغ 270هزارتومان وجه نقد و همچنین کارت عابر بانک من را گرفتند و در ادامه با تهدید، رمزکارت را اخذ و مبلغ 690 هزارتومان موجودی آن را برداشت کردند.»
کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بعد از تشکیل پرونده مقدماتی به چهرهنگاری از متهمان پرداختند و با بهرهگیری از بانک اطلاعات مجرمان سابقهدار موفق به شناسایی مردی 41 ساله به نام«رضا»شدند که پیش از این، ششبار به دلیل ارتکاب جرایم مختلف سرقت داخل خودرو، سرقت منزل، شرارت و ضربوجرح عمدی دستگیر و روانه زندان شده بود.
ماموران با شناسایی هویت رضا به عنوان یکی از اعضای گروه سارقان، مخفیگاه متهم را در شهریار شناسایی و ضمن اخذ دستور نیابت قضایی متهم را چند روز قبل در مخفیگاهش دستگیر کردند.
متهم در همان زمان جرمش را پذیرفت و علاوه بر اعتراف به ارتکاب سرقتهای متعدد تحتپوشش مامور، همدست خود به نام«ناصر»را نیز معرفی کرد و کارآگاهان فهمیدند ناصر یکی از مجرمان سابقهدار طایفه فیوج است که در جرایم مختلف سرقت منزل، شرب خمر، زورگیری و... سوابق متعددی دارد. این متهم نیز در عملیات ضربتی پلیس در مخفیگاهش در منطقه تهرانسر دستگیر و علاوه بر کشف بیسیم و کارت شناسایی تقلبی، در بازرسی از پارکینگ ساختمان نیز خودرو پراید سفیدرنگ مورداستفاده در سرقتها پیدا و ضبط شد.
در ادامه تحقیقات و با توجه به اظهارات برخی از مالباختگان، تحقیقات از متهمان برای شناسایی دیگر اعضای احتمالی گروه آغاز و هر دو متهم پس از مدت کوتاهی مجبور به اعتراف شدند و دو برادر 20 و 23 ساله به اسامی«فرید» و«فرهاد» را به عنوان همدستان خود معرفی کردند. کارآگاهان با بهرهگیری از اطلاعات بهدست آمده از رضا و ناصر، مخفیگاه این دو برادر را نیز در تهرانسر موردشناسایی قرار دادند و آنها را دستگیر کردند. بررسی سوابق فرید و فرهاد نیز نشان داد این دو متهم با وجود سن پایین، دارای سوابق متعدد دستگیری به اتهام خروج غیرقانونی از کشور، کیفقاپی، سرقت و... هستند.
کارآگاهان پس از انتقال متهمان به اداره پنجم پلیس آگاهی فهمیدند این سارقان با استفاده از چند دستگاه پراید بهویژه خودروهای سفیدرنگ، دزدیهای دیگری نیز انجام دادهاند. آنها سپس موفق به شناسایی تعداد دیگری از مالباختگانی شدند که توسط متهمان مورد سرقت اموال بهویژه وجوه نقد، قرار گرفته بودند.
یکی از مالباختگان در اظهارات خود به کارآگاهان گفت: «26 فروردین در ابتدای مرزداران، پرایدی سفیدرنگ با دو سرنشین، مرا متوقف کرده و خود را مامور معرفی کردند و از من خواستند سوار خودروشان شوم. آنها سپس به طرف خیابان پیامبر اعظم(ص) حرکت کردند. در خودرو، سرنشین صندلی شاگرد راننده به بهانه پیداکردن موادمخدر کیف دستی و همچنین وسایل داخل جیبهای لباسم را بازرسی و پس از چند دقیقه، در ابتدای خیابان پیامبر اعظم(ص) مرا از ماشین پیاده کرده و به سرعت از محل دور شدند. پس از رفتن آنها در بررسی وسایل کیف دستی خودم متوجه شدم مبلغ 450هزارتومان وجه نقد به سرقت رفته است.»
سرهنگ علی غیاثوند، معاون مبارزه با سرقتهای خاص پلیس آگاهی تهران درباره این پرونده گفت: «با توجه به شناسایی متهمان از سوی تعدادی از مالباختگان، سوابق متعدد متهمان در ارتکاب جرایم مختلف، اعترافات صریح متهمان درخصوص سرقتهای تحتپوشش مامور و احتمال افزایش تعداد جرایم ارتکابی، مجوز انتشار بدون پوشش تصاویر هر چهار متهم از سوی مقام قضایی صادر شده است؛ بنابراین از کلیه مالباختگان و شکاتی که موفق به شناسایی متهمان شدند دعوت میشود برای طرح و پیگیری شکایات خود به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.»