0

اصرار برای ازدواج رنگ خون گرفت

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

اصرار برای ازدواج رنگ خون گرفت

سجاد 21‌ساله شامگاه ۳۰ خرداد سال گذشته در جریان یک درگیری در تهرانپارس با ضربه چاقو علیرضا را به قتل رساند.

به گزارش بهار، صبح روز گذشته جلسه محاکمه سجاد و هفت متهم دیگر پرونده در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی عزیزمحمدی برگزار شد. در این جلسه قاضی شاهمرادی، نماینده دادستان کیفرخواست را تشریح کرد: در این پرونده سجاد متهم به مشارکت در قتل علیرضا و شرکت در نزاع منجر به قتل است. با توجه به تحقیقات انجام شده برای متهم اصلی پرونده و هفت متهم دیگر تقاضای مجازات قانونی را دارم. اولیای دم با قرار گرفتن در جایگاه خواستار قصاص قاتل فرزندشان شدند. سجاد در دفاع از خود گفت: اتهام قتل عمدی را قبول ندارم اما در نزاع شرکت داشتم.

روز حادثه ما به خانه خاله خود در تهرانپارس رفته بودیم. دخترخاله‌ام، بیتا، با یکی از متهمان پرونده به نام حمید دوست بود و می‌خواستند با هم ازدواج کنند اما خاله‌ام مخالف این ازدواج بود و شناسنامه او را نمی‌داد. صبح روز حادثه حمید برای گرفتن شناسنامه به خانه خاله‌ام مراجعه کرده‌ بود که اسپری اشک‌آورش در خانه جا ماند. شب که دوباره برگشتند، خواهرم سمیه همان اسپری را در خانه پاشید.

در آن لحظه من به آشپزخانه نزدیک‌تر بودم و چاقویی را برداشتم و پرتاب کردم که به پای علیرضا برخورد کرد و باعث خونریزی پای او شد. بلافاصله حمید و دوستانش از خانه خارج شدند و من بعد از خروج آن‌ها با شماره 110 تماس گرفتم و در آن لحظه به هیچ عنوان فکر نمی‌کردم که چاقویی که پرتاب کرده‌ام باعث مرگ یک نفر شود. در ادامه سمیه در جایگاه قرار گرفت و گفت: در زمان درگیری مقتول لباس‌های مرا می‌کشید که برادرم برای دفاع از من چاقویی را پرتاب کرد. دیگر متهمان پرونده هم بعد از تفهیم اتهام به دفاع از خود پرداختند. با آخرین دفاعیات متهمان و وکلای آن‌ها قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

چهارشنبه 2 اسفند 1391  4:49 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:اصرار برای ازدواج رنگ خون گرفت

ازعشق به نفرت رسیدندsurprise

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه