0

آموزش مخفی کردن پارتیشن در ویندوز 7

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که نخواهید اطلاعات سیستم شخصی تان را برای مدت محدود از دید کاربران مخفی نگاه دارید . خوب روشهای مختلفی وجود دارد مثل قفل گذاری بر روی پارتیشن که به صورت کامل در بخش آموزش توضیح داده شده است (آموزش حفاظت از اطلاعات شخصی در کامپیوتر , یک روش فوق العاده رمز گذاری ، بر روی اطلاعات هارد و فلش مموری) اما گاهی اوقات می خواهید هیچ کس به غیر از خودتان برای یک زمان خاص دسترسی به پارتیشن کامپیوتر که اطلاعات مهمی بر روی آن ذخیره شده است نداشته باشد . در این مواقع چکاری باید انجام بدهیم . 
در ادامه یک ترفند یا روش معرفی میکنم که براحتی می توانید پارتیشن کامپیوتر را بدون اینکه کسی مشاهده کند و برای اطلاعتش مشکلی پیش بیاید ، تا هز زمان که بخواهید مخفی کنید .
1. برای انجام اینکار بر روی Computer کلیک راست کنید و از ویزاردی که نمایش داده می شود گزینه Manage را انتخاب کنید .
2. بعد از چند ثانیه با یک صفحه همانند تصویر زیر روبرو می شوید .همانطور که مشاهده می کنید در سمت چپ کادر یک سری پیوند وجود دارد .
گزینه Disk Management را انتخاب کنید و چند ثانیه صبر کنید تا پارتیشن های شما نمایش داده شود . 
همانطور که مشاهده می کنید کامپیوتر من دارای 2 هارد دیسک یا Disk می باشد .

3. تا این مرحله که خیلی ساده بود و نباید سوالی برای شما پیش آمده باشد . روی پارتیشنی که می خواهید مخفی شود کلیک راست کرده و گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید . نگران نباشید هیچ اتفاقی برای اطلاعات پارتیشن شما نمی افتد . 
همانطور که مشاهده می کنید من 4 پارتیشن دارم

4. بعد از انتخاب گزینه Change Drive Letter and Path یک ویزارد کوچک فعال می شود که نام پارتیشن نمایش داده می شود .کافیست بر روی کلید Remove کلیک کرده و در مرحله بعدی با انتخاب گزینه Yes پارتیشن C را تا زمان دلخواه مخفی کنید .
حالا به پارتیشن های من دقت کنید که از 4 پارتیشن به 3 پارتیشن کاهش پیدا کرده است و هیچ کس نمی تواند متوجه شود که این پارتیشن و اطلاعات داخل آن کجا می باشد .
5. در صورتیکه خواستید پارتیشن مخفی شده نمایش داده شود مرحله 1 تا 4 را تکرار کرده فقط اینبار گزینه Add را انتخاب و یک نام به دلخواه برای پارتیشن خود انتخاب کنید .

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

سه شنبه 1 اسفند 1391  10:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها