0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سامسونگ نخستین تصویر Galaxy S IV را منتشر کرد

 

در حالی که تنها چند روز تا معرفی رسمی شاهکار سامسونگ در دنیای تلفن‌همراه باقی مانده است، این شرکت کره‌ای یک تصویر تاریک و نامشخص از گوشی هوشمند Galaxy S IV منتشر کرد.
 
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این طور که گفته می‌شود تنها دو روز تا معرفی مدل جدید سری گوشی‌های هوشمند Galaxy S سامسونگ در نیویورک آمریکا باقی مانده است و سامسونگ تمام این مدت کوشیده‌ است خبری در مورد این گوشی هوشمند منتشر نشود و کاربران تا روز معرفی رسمی این محصول در انتظار به‌سر ببرند.
 
با این وجود برخی منابع آگاه گزارش‌هایی در مورد قابلیت‌های این محصول داده‌اند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به پردازنده چهارهسته‌ای 5/1 گیگاهرتزی، دوربین دیجیتالی 13 مگاپیکسلی و سیستم تشخیص جهت حرکت چشم‌ها اشاره کرد.
 
تصویر تاریکی که هم‌اکنون از این گوشی هوشمند منتشر شده است یک گوشه از این محصول را نشان می‌دهد که در بالای آن نام شرکت سامسونگ حک شده است. این تصویر نشان می‌دهد که محصول جدید شباهت زیادی به Galaxy S III دارد که البته باریک‌تر ساخته شده است.
 
لازم به ذکر است که سامسونگ دو روز قبل یک کلیپ ویدیویی را منتشر کرد که در آن Galaxy S IV تبلیغ می‌شد که البته در این کلیپ هم تصویری از گوشی نشان داده نمی‌شد.
جمعه 25 اسفند 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پیام نوکیا به رقبا: ما برمی‌گردیم

 

گزارش‌های منتشر شده در روزهای اخیر حاکی از آن است که بلک‌بری با گوشی هوشمند جدید خود موسوم به Z10 به بازار جهانی باز می‌گردد تا بار دیگر با بزرگانی چون سامسونگ و اپل رقابت کند. اما این روزها علاوه بر بلک‌بری شرکت نوکیا هم خود را آماده می‌کند تا هرچه سریع‌تر محبوبیت از دست رفته را باز گرداند.
 
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، نوکیا که خود را برای عرضه گوشی هوشمند Lumia 920 آماده می‌کند در بیانیه‌ای به رقبای خود گفته است: "ما برمی‌گردیم" .
 
شرکت نوکیا که تا 3 سال قبل حاکمیت بازار جهانی تلفن‌همراه را در دست داشت و با فاصله بسیار زیاد از نزدیک‌ترین رقبایش پیش‌رو بود، این روزها به یک شرکت ورشکسته تبدیل شده است که محبوبیتی بین کاربران ندارد و درعوض دو اندروید و iOS توانسته‌اند سهم آن در بازار جهانی گوشی‌های هوشمند را بگیرند.
 
این طور که شرکت تحقیقاتی IDC در آخرین گزارش خود اعلام کرده است، شرکت نوکیا در سال 2010 میلادی صاحب 40 درصد بازار جهانی گوشی‌های هوشمند بوده است که تنها پس از گذشت 18 ماه این شرکت فنلاندی دوسوم سهم خود در بازار جهانی را از دست می‌دهد و این روند به‌گونه‌ای دنبال می‌شود که در پایان سال 2012 میلادی نوکیا تنها صاحب 3 درصد بازار جهانی گوشی‌های هوشمند بوده است.
جمعه 25 اسفند 1391  2:39 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

کاهش بهای سهام مخابرات و افزایش بهای سهام همراه اول

 

بهای سهام شرکت مخابرات ایران امروز در بازار بورس با کاهش قیمت و سهام شرکت ارتباطات سیار ایران در بازار فرابورس با افزایش قیمت روبرو شدند.
 
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، بهای هر سهم شرکت مخابرات ایران با دو ریال کاهش قیمت و ۰٫۰۹ درصد تغییر منفی امروز به ۲۲۸۳ ریال رسید.
معاملات سهام این شرکت امروز با قیمت ۲۲۳۰ ریال آغاز شد و با قیمت ۲۲۸۲ ریال پایان یافت و بالاترین قیمت ۲۳۰۰ و پایین‌ترین قیمت ۲۲۲۰ ریال را ثبت کرد.
حجم معاملات سهام شرکت مخابرات به یک میلیون و ۱۴۶ هزار و ۷۱۲ سهم به ارزش ۲ میلیارد و ۵۹۳ میلیون و ۷۰۵ هزار و ۱۶۸ ریال با ۱۳۴ معامله رسید.
نماد اخابر امروز ۲٫۰۴ واحد تاثیر منفی در شاخص بورس گذاشت و ارزش بازار آن به ۱۰۴ میلیون و ۶۸۳ هزار و ۶۸۲ میلیون ریال رسید.
از سوی دیگر، بهای سهام شرکت ارتباطات سیار ایران امروز با ۱۸۴۰ ریال افزایش قیمت و ۴٫۱۸ درصد تغییر مثبت به ۴۵ هزار و ۹۰۰ ریال رسید.
قیمت آغازین معاملات سهام آن ۴۴ هزار ریال و قیمت پایانی آن ۴۵ هزار و ۲۱۳ ریال بود و بالاترین قیمت ۴۵ هزار و ۹۵۰ ریال و پایین‌ترین قیمت ۴۴ هزار ریال را تجربه کرد.
حجم معاملات سهام همراه اول امروز به ۴۱۸ هزار و ۲۰۶ سهم به ارزش ۱۸ هزار و ۹۰۸٫۴۸ میلیون ریال با ۱۵۹ معامله رسید.
جمعه 25 اسفند 1391  2:42 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

خرید شارژ الکترونیکی تالیا ممکن شد

 

مشترکین تالیا، باتوجه به توسعه شبکه توزیع الکترونیکی شارژ و همچنین برای تسهیل دریافت شارژ الکترونیکی از این پس می‌توانند از طریق دستگاه‌های خودپرداز و پایانه فروش و همچنین تارنمای مجاز بانک‌ها اقدام کنند.
 
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، مشترکین تالیا می‌توانند برای خرید شارژ از دستگاه‌های خودپرداز بانک‌های (ATM) پارسیان، پاسارگارد، ملت و مسکن استفاده کنند.
همچنین امکان خرید شارژ از دستگاه‌های پایانه فروش بانک‌های (POS) پارسیان، پاسارگارد، ملت، مسکن، کشاورزی، صادرات، سینا، رفاه، سپه، شهر، صنعت و معدن، گردشگری و تجارت فراهم شده است.
تارنمای مجاز بانک‌ها (Web Site) شامل بانک‌های ملت، پارسیان و پاسارگارد نیز از دیگر راه‌های شارژ سیم‌کارت‌های تالیا به شمار می‌رود.
جمعه 25 اسفند 1391  2:43 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سامسونگ در پی ترویج فرهنگ حمایت از محیط زیست

 

شرکت سامسونگ در طراحی و تولید گوشی های خود به ملاحظات زیست محیطی توجه ویژه‌ای دارد. سامسونگ در راستای طرح جدید خود، یعنی Planet First، و با تبدیل شدن به یکی از بهترین شرکت های سازگار با محیط زیست در سال 2013، توسعه محصولات و کارخانه های دوستدار محیط زیست را در دستور کار خود قرار داده است. در همین راستا، سامسونگ موفق شد 4 جایزه Eco-  Design  را به دلیل تلاش برای سازگاری بیشتر با طبیعت دریافت کند.
 
رم 64 گیگابایتی سازگار با محیط زیست یکی از این محصولات بود. پیشتر نیز سامسونگ گوشی‌های متعددی را روانه بازار کرده بود که ملاحظات زیست محیطی بالایی در آنها رعایت شده بود.
 
از سال1387 که گوشی F268 سامسونگ رونمایی شد طی مراسم تحقیقاتی كه توسط بخش الكترونیك سبز سازمان صلح سبز برگزار شد این گوشی سازگارترین گوشی با محیط زیست موجود در بازار جهانی شناخته شد چرا که هم خود گوشی و هم لوازم جانبی آن همچون شارژر و هدست از مواد اولیه BFR و PVC عاری بود.
 
بعدتر نیز مدل‌های w510 و e200  سامسونگ از سازگارترین گوشی‌ها با محیط زیست شناخته شدند. سطح خارجی این گوشی‌ها از پلاستیک قابل تجزیه ساخته شده بود و مواد به کار رفته در بسته‌بندی آن نیز بازیافتی بود. مشخصا در ساخت گوشی e200 از نوعی پلاستیک مشتق شده از ذرت استفاده شده بود. این گوشی به میزان 84 درصد به طبیعت بازگشت‌پذیر بود.
 
آخرین مدل‌های سامسونگ یعنی گلکسی نوت 2 و گلکسی اس 3 نیز با استقبال بی‌مانند متقاضیان رو به رو شد که این مساله را می‌توان به ویژگی‌های منحصر به فرد گلکسی نوت 2 در تولید محتوا و ایده‌پردازی و همچنین برنامه‌های هوشمند و قدرت نرم‌افزاری بالای گلکسی اس 3 نسبت داد.
 
حمایت سامسونگ از محیط زیست به تولید گوشی‌های تلفن همراه سازگار با محیط زیست محدود نشد و این شرکت با حضور در فعالیت‌های فرهنگی گوناگون نیز توسعه فرهنگ زیست‌محیطی را دنبال کرد. از جمله این موارد می‌توان به سامسونگ به عنوان یکی از حامیان اصلی جشنواره فیلم و عکس همراه تهران اشاره کرد. بخش گردشگری این جشنواره با انتخاب شعار «در طبیعت به جای شکار عکاسی کنیم» در پی ترویج فرهنگ عکاسی در طبیعت و مخالفت با شکار است.
 
این جشنواره از تاریخ سوم تا ششم اردیبهشت ماه 1392 برگزار می‌شود و عکس‌ها و فیلم‌هایی که ایرانیان سراسر کشور با موبایل گرفته باشند در آن شرکت داده خواهد شد.
 
مهلت ارسال آثار به جشنواره تا تاریخ 17 دی ماه 1392 است و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وبسایت جشنواره به نشانی www.tfpf.mobi  نام‌نویسی کنند و عکس ها و فیلم‌های موبایلی خود را برای شرکت در جشنواره ارسال کنند.
جمعه 25 اسفند 1391  2:44 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

GSMA برای توسعه دهندگان برنامه های کاربردی تلفن همراه OneAPI Exchange را معرفی کرد

 

GSMA به تازگی پلتفرم فنی جدیدی را با نام OneAPI Exchange معرفی کرده است که قابلیت های شبکه را برای برنامه های کاربردی موبایل ارائه خواهد کرد.
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، اپراتورهای تلفن همراهی مانند AT&T، دویچه تله کام، اورنج، تلفونیکا و وودافون در مقابل این فاز جدید ابتکار جهانی OneAPI که همکاری نزدیک میان اپراتورها و نرم افزار نویسان را تسهیل می کند متعهد شده اند.
 
 OneAPI Exchange به وسیله ارائه دهنده پیشتاز فن آوری Apigee اجرا خواهد شد.
 
این ابتکار جدید دربرگیرنده عملکرد برعهده گرفته شده از سوی انجمن عمده فروشی برنامه کاربردی (WAC) که از جولای 2012 وارد GSMA شد، است. OneAPI Exchange که در حال حاضر به صورت اثبات مفهوم است، با ارائه گزینه فراهم کردن واسط های برنامه نویسی برنامه کاربردی (API) که مطابق نیاز مشتری هستند و یا APIهای استاندارد برای نرم افزار نویسان از سوی اپراتورها این قابلیت ها را بهبود می بخشد. این قابلیت به انعطاف پذیری بهتر برای اپراتورها جهت مشارکت در برنامه OneAPI Exchange ، مطابق با اهداف تجاری خود اپراتورها منجر می شود.
 
زمانی که یک نرم افزار نویس یک برنامه نرم افزارنویسی اپراتور را انتخاب می کند می تواند برنامه های کاربردی را بسازد که از APIهای اپراتور بهره برداری می کند. OneAPI Exchange همچنین به یک نرم افزار نویس اجازه می دهد که عملکرد برنامه کاربردی با هریک از شبکه های اپراتور را که نرم افزار نویس تمایل دارد را تعیین کند، از این رو خدمات تنها به مشتریان یک اپراتور محدود نمی شود. این پلتفرم به صورت یکپارچه APIهای مورد استفاده قرار گرفته از سوی برنامه کاربردی را برروی APIهای استفاده شده توسط اپراتور مصرف کننده ترسیم می کند.
 
به عنوان بخشی از برنامه OneAPI وسیع تر، OneAPI Gateway به صورت تجاری در سال 2012 با همکاری اپراتورهای کانادایی بل موبیلیتی، راجرز و تلاس راه اندازی شد. این پلتفرم که دسترسی به برنامه های کاربردی که از APIهای شبکه برای 93 درصد از کاربران کانادایی استفاده می کند به صورت یکپارچه با راه حل OneAPI Exchange جهانی درخواهد آمد.
جمعه 25 اسفند 1391  2:44 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بازار یک تریلیون دلاری پرداخت‌های موبایلی تا سال 2015

 

 

صنعت جهانی پرداخت‌های موبایلی در حال پیشرفت است و در این میان پیش‌بینی شده است که ارزش این بازار تا سال 2015 میلادی به یک تریلیون دلار برسد.
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این طور که مرکز Heavy Reading Mobile Networks Insider بر اساس مطالعه جدید خود اعلام کرده است، کاربران جهانی در سال 2015 میلادی ارزش بازار پرداخت‌های موبایلی را با رکوردی باور نکردنی به یک تریلیون دلار خواهند رساند.
 
"دنیس کولوِر"(Denise Culver) محقق و تحلیلگر مرکز Networks Insider که وظیفه نوشتن گزارش نهایی بررسی جدید این مرکز را نیز برعهده داشت است توضیح داد: «پرداخت‌های موبایلی و ابزارهای مربوط به آن که تا مدتی پیش در حد یک مدل مفهومی کاربرد داشتند، این روزها بسیار پرکاربرد و عملی شده‌اند. با این شرایط مراکز فعال در حوزه پرداخت‌های موبایلی باید روش‌های جدید در این زمینه را مورد بررسی قرار دهند و بتوانند با نوآوری‌های خود به درخواست روز افزون کاربران پاسخ گویند».
 
این طور که پیش‌بینی‌های حاصل از چندین بررسی مجزا نشان داده است، ارزش صنعت جهانی پرداخت‌های موبایلی تا سال 2015 میلادی به یک تریلیون دلار خواهد رسید.
جمعه 25 اسفند 1391  2:45 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

IBM و Nokia Siemens پلتفورم موبایلی مشترک می‌سازند

 

دو شرکت Nokia Siemens Networks و IBM از آغاز همکاری‌های جدیدی خبر دادند که به موجب آن یک پلتفورم پردازشی موبایلی ساخته می‌شود که قادر است ابزارها را به صورت مستقیم داخل پایگاه‌های موبایلی اجرا کند.
 
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این پلتفورم جدید قادر است محتوای مورد نظر را به صورت مستقیم از یک پایگاه مخابراتی ارایه دهد، ترافیک شبکه مخابراتی را پایین بیاورد و در شرایطی که محتوای مورد نظر به صورت محلی مورد استفاده قرار می‌گیرند تاخیرهای موجود را از بین ببرد.
 
از بین بردن تاخیرها در شبکه مخابراتی می‌تواند راهکارهای عمودی فراوانی ارایه دهد که تا به کمک آن‌ها بتوان حجم‌های گسترده‌ای از اطلاعات را به صورت لحظه‌ به‌لحظه تحلیل کرد و مورد استفاده قرار داد. به عنوان مثال راهکار City in Motion شرکت IBM می‌تواند اطلاعات رادیویی را تحلیل کند و اعلام نماید که مردم داخل خیابان‌های شهر چطور حرکت می‌کنند، رفتارهای آن‌ها در استفاده از وسایل حمل‌ونقل چگونه است و ترافیک لحظه به‌لحظه در سیستم حمل‌ونقل شهری چطور است تا مردم بهترین مسیر را برای رفت و آمدهای خود انتخاب کنند.
 
سرویس Radio Applications Cloud Server این شرکت نیز که بر مبنای پلتفورم ASPN کار می‌کند و فضای استاندارد مبتنی بر سیستم‌های پردازش ابری را ارایه می‌دهد، با این پلتفورم جدید به اوپراتورها امکان می‌دهد و ابزارها و سرویس‌های مورد نظر خود را مبتنی بر آخرین فناوری‌های مخابراتی ارایه کنند.
جمعه 25 اسفند 1391  2:45 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

یک سال با بازار موبایل؛ نوسانات نرخ ارز و تعویض قدیمی‌ها

 

م.ر.بهنام رئوف - سال 91 سال پر فراز و نشیبی برای بازار تلفن همراه بود. سالی که در آن قیمت گوشی‌های تلفن همراه جهشی صددرصدی داشت و باعث شد گوشی‌هایی که تا پیش از آن با قیمتی متعادل و نزدیک به قیمت‌های جهانی در بازار توزیع می‌شدند به یکباره چند برابر قبل قیمت خورده و روانه ویترین مغازه‌ها شوند.
 
اتفاقات بازار تلفن همراه در سال 91 اما با کاهش تعرفه واردات شروع شد. تعرفه ای که هفت سال قبل از آن به بهانه تولید تلفن همراه در کشور به یکباره از 4 درصد به 60 درصد افزایش یافته و بازار این کالا را با شوک روبه‌رو کرده بود، این بار اما بعد از پیگیری‌های بی‌شمار واردکنندگان به 10 درصد کاهش یافت. البته یک سال و نیم قبل از این کاهش هم از 60 درصد به 25 درصد کاهش یافته بود. 
این بار اما بعد از مدت‌ها واردکنندگان قانونی توانستند نفسی تازه کنند. آنها با ارز مرجع کالاهای خود را وارد می‌کردند و کاهش تعرفه و در اختیار داشتن امتیاز ارز مرجع باعث شده بود تا بتوانند فاصله چشمگیری از قاچاقچیان بازار پیدا کنند. افزایش یکباره قیمت‌ها اما تنها رخداد سال گذشته بازار تلفن همراه نبود. این افزایش تبعات سنگینی برای فعالان قدیمی این بازار به همراه داشت. فعالانی که سال‌ها برای کاهش تعرفه غیر منطقی این کالا تلاش کرده بودند و ادامه فعالیتشان در آن سال‌ها تنها به امید کاهش تعرفه واردات در سال‌های بعد بود این بار اما با افزایش نرخ ارز با کاهش نقدینگی مواجه شدند. همین امر باعث کاهش واردات کالا از سوی آنها شد که این مهم به مذاق تولیدکنندگان و صاحبان برندهای جهانی خوش نیامد. در نتیجه بعد از مدتی کوتاه تعویض‌ها در بین نمایندگان فروش و خدمات پس از فروش در بازار آغاز شد. به این ترتیب بود که نام‌های باسابقه و کهنه کار در بخش گارانتی و خدمات پس از فروش عطای بازار موبایل را به لقایش بخشیدند و تازه کارها وارد این بازار شدند. 
کدام گوشی‌ها پرفروش بودند؟
بد نیست در ابتدا نگاهی بيندازیم به پرفروش‌ترین گوشی‌های یک سال گذشته. سال گذشته از هر نظر، سال سامسونگ بود. تولیدکننده‌ای که با سرلوحه قرار دادن استراتژی نوکیا اقدام به تولید و عرضه مدل‌های مختلف در بازار کرد. سامسونگی‌ها مدعی بودند که برای هر بودجه و هر فردی می‌خواهند یک گوشی هوشمند بسازند و این کار را هم کردند. همین امر باعث شد تا به عنوان برند مطرح سال گذشته قلمداد شوند.
در بین گوشی‌های این برند، اما دو مدل بیشتر از سایر مدل‌ها توجه کاربران را به خود جلب کرد. گلکسی اس 3 و گلکسی نت 2 مدل‌هایی بودند که باعث شدند اسم سامسونگ در یک سال گذشته بیش از پیش در بین کاربران تلفن همراه مطرح شود. البته در این میان گلکسی نت هم فروش خوبی داشت. به جز این چند مدل سایر مدل‌های خانواده گلکسی و همچنین گوشی‌های دو سیم کارته این برند هم در سال گذشته فروش خوبی داشتند. بعد از سامسونگ اما شاید بتوان سونی را به عنوان پرفروش‌ترین مدل در بازار لحاظ کرد. البته این مهم در مورد بازار ایران است؛ چرا که در بازارهای جهانی رقابت بیشتر بین سامسونگ و اپل است. اما در ایران از آنجا که به تعبیری بالغ بر 55 درصد از گوشی‌های به فروش رفته در یک سال گذشته در شاخه گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شوند، سونی و پس از آن اچ تی سی با عرضه مدل‌های متنوع توانستند خودی در بازار نشان دهند. نئوال و اس از خانواده اکسپریا سونی در کنار مدل‌های وان ایکس و گوشی‌های خانواده دیزایر از برند اچ‌تی‌سی توانستند فروش قابل توجهی را در بازار ایران تجربه کنند. ال‌جی هم که قرار است برای سال جدید مدل‌های متنوعی را روانه بازار کند، اما سال گذشته تنها توانست با خانواده اپتیموس خود اندکی در بازار ایران فعالیت داشته باشد. L9 از جمله پرفروش ترین گوشی‌های ال جی در بازار ایران بود. 
نوکیا آغازگر تغییر 
بحث تعویض خدمات پس از فروش در بازار تلفن همراه در سال گذشته با یک خبر ناگهانی در بازار آغاز شد. تقریبا اوایل سال جاری بود که خبری مبنی بر توقف فعالیت دفتر نوکیا در ایران منتشر شد. خروج رسمی نوکیا از بازار ایران که البته در آن زمان دلیلش مسائل مربوط به تحریم اعلام شد اولین تغییر در بازار تلفن همراه بود. اما بعدها و با انتشار اخبار مشکلات مالی نوکیایی‌ها مشخص شد که تعطیلی دفتر نوکیای ایران بیشتر به دلیل مشکلات مالی‌ای بود که این شرکت با آن دست به گریبان بود و در حقیقت این تعطیلی در راستای یکسری تغییراتی بود که نوکیا در تمام دفاتر نمایندگی‌هاي خود در سراسر جهان به وجود آورد. چند سالی بود که نوکیا اقدام به ارائه یک گارانتی واحد در کل کشور کرده بود اما با خروج دفتر رسمی این برند از بازار ایران، گارانتی واحد نیز از میان رفت و وظیفه خدمات پس از فروش این برند در اختیار سه واردکننده رسمی آن قرار گرفت. الوطنی، کمال الکترونیک و ارکان ارتباطات اکنون فروشندگان و ارائه‌دهندگان خدمات پس از فروش نوکیا در بازار ایران هستند. 
ظهور پادشاهی جدید
تاج گذاری سامسونگ در بازار جهانی البته به اعتقاد بسیاری مدیون کپی کاری‌های تکنولوژیکی این چشم بادمی‌ها از آمریکایی‌ها و کپی کاری‌های استراتژیکی از فنلاندی‌ها بوده است. به هرحال سامسونگ توانست با عرضه مدل‌های متنوع در قیمت‌های مختلف سهم بالایی از خریدهای سال گذشته بازار تلفن همراه را از آن خود کند. 
افزایش سهم سامسونگ در بازار ایران اما مدیون نماینده کهنه کار این برند یعنی پارس مایکروتل بود. شرکتی که پیش تر با نام پارس ایراتل نماینده خیلی قدیمی نوکیا در ایران بود، اما بعد از بی وفایی نوکیایی‌ها با تغییر در نام خود به کمک سامسونگ رفت. هر چند که این شرکت هم اکنون نیز نماینده سامسونگ در بازار ایران است اما عطش آن به نماینده انحصاری بودن از یک سو و افزایش نمایندگان فروش سامسونگ در ایران از سوی دیگر باعث شد تا اکنون نام مایکروتل در کنار یک برند تازه کار دیگر به نام هوواوی هم قرار گیرد. برندی تازه کار و تشنه بازار ارتباطات که درست قدم در راه جاه طلبی‌های سامسونگ گذاشته و پیش بینی می‌شود که در آینده نزدیک جای او را بگیرد. به هر حال اکنون بعد از پارس مایکروتل، شرکت سامتل دیگر نماینده سامسونگ در بازار ایران است. 
خروج یک کارکشته قدیمی
از دیگر شرکت‌هاي فعال در بازار تلفن همراه ایران که در چند سال گذشته تقریبا نامش در کنار بسیاری از برندهای تولید کننده آمده بود، پارس کامتل بود. این شرکت اما اکنون فعالیتی در بازار ندارد. پارس کامتل فعالیت خود را با عرضه و گارانتی گوشی‌هاي سونی اریکسون آغاز کرد، بعد از آن به سراغ اچ تی سی رفت و بعدها ال‌جی را نیز به سبد کالای خود اضافه کرد. مدتی در تکاپو برای عرضه گوشی‌هاي زدتی‌ای در بازار بود و حتی در یک بازه زمانی چند ماهه خدمات پس از فروش گوشی‌هاي آی‌فون را هم ارائه می‌داد. اما این شرکت به تدریج تمام برندهای خود را از دست داد که آخرین آنها سونی بود. سونی که سال گذشته و در ابتدای سال میلادی 2012 جدایی خود را از اریکسون سوئدی رسما اعلام کرد بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی در بازار ایران، شریکی جدید انتخاب کرد با نام آرمان همراه آرین. برندی که می‌خواهد گوشی‌های اچ‌تی‌سی را نیز در بازار عرضه کند. 
باز هم تعویض برای قرمزها
ال‌جی که اکنون در بین سایر برندهای تلفن همراه در رتبه‌هاي چهار و پنجم جهانی در مناطق مختلف قرار گرفته است، اما از ابتدای حضورش در بازار ایران همواره با تغییر در نماینده فروش و خدمات گارانتی روبه‌رو بود. گلدیران، مادیران و پرشین تلکام به ترتیب در بازه‌های مختلف نمایندگان این برند بودند. بعد از آن پارس کامتل به سراغ ال‌جی آمد، اما دیری نپایید که ال‌جی تصمیم گرفت در کنار آن شرکت یاس را هم قرار دهد. بعد از کاهش فعالیت پارس کامتل در این بخش شرکتی جدید تاسیس شد که تشابه اسمی‌اش با پارس کامتل شایعات وابستگی آن را با این شرکت قوت بخشید. پارس ماناتل نماینده بعدی ال‌جی بود. البته این شرکت بعد از چند ماه خود را در بازار به نام ماناتل پارس معرفی کرد تا شاید با این کار بتواند جلوی شایعات به وجود آماده بایستد. اکنون اما ال‌جی یک نماینده جدید دیگر هم در بخش گوشی‌هاي خود افزوده است. 
مدیاپردازش جدیدترین نماینده این شرکت در ایران است. ال‌جی نیز هم اکنون مانند دیگر رقیب هم وطنش گارانتی یکسان و تحت نام ال‌جی را در بازار ایران ارائه می‌دهد و به این ترتیب راهی که نوکیا در بخش خدمات پس از فروش آغاز کننده آن بود اکنون توسط دو برند معروف کره‌ای ادامه یافته است. وظیفه خدمات پس از فروش ال‌جی اکنون بر عهده مادیران است.
جدا از برندهای اصلی بازار، اما اکنون برندهای دیگر موجود در بازار به دلیل سهم پایینی که دارند همگی در یک گروه لحاظ می‌شوند. اچ تی سی، هوواوی، موتورولا و آی‌فون. گوشی‌هاي اچ‌تی‌سی هم‌اکنون توسط دو شرکت یاس و پرشین سلوکام توزیع می‌شوند. البته آرمان همراه آرین هم در آینده گوشی‌های اچ‌تی‌سی را عرضه خواهد کرد. 
جمعه 25 اسفند 1391  2:46 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

فروش آکبند آی‌فون‌های کارکرده در بازار ایران!

 

خریداران دستگاه‌های آی‌فون مراقب آی‌فون‌های کارکرده‌ای باشند که به عنوان نو به فروش می‌رسند
 
هر چه به آخر سال نزدیک‌تر می‌شویم، بازار خرید و فروش کالاهای کامپیوتری و دیجیتالی بی رونق‌تر و در نتیجه آشفته‌تر می‌شود و در مقابل بازار سوء استفاده برخی از سودجویان گرم می‌شود.
نمونه این اتفاق را مدت‌ها پیش در بازار لپ تاپ شاهد بودیم. زمانی که لپ تاپ در بازار گران و کمیاب شده بود و برخی از سودجویان اقدام به عرضه نمونه‌های کارکرده در کسوت آکبند به بازار یا عرضه مرجوعی‌ها به بازار كردند.
حالا این اتفاق گویا در مورد برخی از محصولات گران قیمت به ویژه با برند اپل رخ داده است.
بر اساس اعلام فعالان بازار، طی مدت اخیر و به ویژه یک ماه گذشته در پی رشد قیمت‌ها در بازار و کاهش توان مالی خریداران، میزان واردات این کالاها به بازار کاهش یافته و به این ترتیب موجودی این محصولات در بازار کاهش یافته است.
این اتفاق باعث شده است تا گروهی از افراد سودجو به عرضه نمونه‌های مرجوعی این محصولات در بازار پرداخته‌اند.
محسن بهنامی یکی از فعالان بازار این کالا در این باره به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد، طی ماه گذشته به دلیل مشکلات وارداتی و کاهش تقاضا در بازار موجودی برخی کالاها نظیر IPHONE 4S در ظرفیت‌های گوناگون در بازار به شدت کاهش یافته است.
به این ترتیب برخی از افراد نمونه‌های ایراد دار یا کارکرده تمیز را نونوار کرده و به اسم کالای آکبند و با قیمت بالاتر از آنچه باید باشد به خریداران عرضه می‌کنند.
وی افزود: از آنجا که این کار بسیار ماهرانه انجام می‌شود کمتر کسی می‌تواند متوجه آکبند نبودن این کالاها شود.
یوسف سعادت، یکی دیگر از عرضه‌کنندگان محصولات اپل در بازار کامپیوتر پایتخت هم با بیان این مطلب به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد، متاسفانه چنین سوءاستفاده‌هایی در بازار رخ می‌دهد و به دلیل بی‌اطلاعی خریداران کسی هم متوجه 
نمی‌شود. 
به گفته این فعال بازار، مورد عرضه کالای دست دوم یا کارکرده به بازار به جای کالای آکبند معمولا در مواقعی که بازار با کاهش موجودی مواجه می‌شود رخ می‌دهد و این اتفاقی تکراری در بازار است.
وی افزود: نمونه این اتفاق در بازار لپ تاپ، کیس و سایر کالاهای کامپیوتری مشاهده می‌شود اما کسی به آن ایرادی نمی‌گیرد یا اینکه اصلا کسی متوجه این اتفاق نمی‌شود.
عبدی یکی دیگر از کسبه بازار هم مورد کاهش موجودی در بازار را قبول نداشته و می‌گوید، این هم یکی دیگر از شگردهای برخی افراد سودجو از بازار است.چرا که به دلیل نوسانات قیمت و مشخص نبودن روند قیمت‌ها در بازار فروشندگان تمایلی به عرضه کالاهایشان به بازار ندارند.
به همین دلیل ترجیح می‌دهند کالاها را به فروش نرسانند. اما به هر حال باید منبع درآمدی داشته باشند. 
به همین دلیل گوشی‌های کارکرده را از مشتری خریده و دستی بر سر آن کشیده و با‌اندکی تخفیف (5 درصد) آن را به هزار منت به خریدار از همه جا بی‌خبر می‌فروشند و سود خوبی هم عایدشان می‌شود.
این فعال بازار افزود: از آنجا که گوشی‌های این برند در بازار نمایندگی ندارند و نظارت روی بازار نیز طی ماه‌های اخیر به شدت کاهش یافته است شکایت محدود افرادی که متوجه این سوءاستفاده شده باشند به جایی نمی‌رسد.
این فعال بازار همچنین با بیان این مطلب که این اتفاق در بازار برندهای دیگر نیز مشاهده می‌شود گفت، علاوه بر بازار گوشی در بازار لپ‌تاپ هم شاهد بروز این اتفاق طی ماه‌های گذشته بوده‌ایم. وی افزود: تنها راه مشخص شدن مرجوعی یا کارکرده کالایی که به اسم آکبند می‌فروشند قیمت آن است.
وی به خریداران توصیه کرد، هنگام خرید علاوه بر موارد فنی که مورد بررسی قرار گیرد به قیمت کالا نیز توجه کنند و بدانند که هیچ ارزانی بی‌دلیل نیست و فروشندگان بی‌دلیل کالایی را که گران وارد کرده‌اند ارزان‌تر نمی‌فروشند! 
جمعه 25 اسفند 1391  2:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

فروش آکبند آی‌فون‌های کارکرده در بازار ایران!

 

خریداران دستگاه‌های آی‌فون مراقب آی‌فون‌های کارکرده‌ای باشند که به عنوان نو به فروش می‌رسند
 
هر چه به آخر سال نزدیک‌تر می‌شویم، بازار خرید و فروش کالاهای کامپیوتری و دیجیتالی بی رونق‌تر و در نتیجه آشفته‌تر می‌شود و در مقابل بازار سوء استفاده برخی از سودجویان گرم می‌شود.
نمونه این اتفاق را مدت‌ها پیش در بازار لپ تاپ شاهد بودیم. زمانی که لپ تاپ در بازار گران و کمیاب شده بود و برخی از سودجویان اقدام به عرضه نمونه‌های کارکرده در کسوت آکبند به بازار یا عرضه مرجوعی‌ها به بازار كردند.
حالا این اتفاق گویا در مورد برخی از محصولات گران قیمت به ویژه با برند اپل رخ داده است.
بر اساس اعلام فعالان بازار، طی مدت اخیر و به ویژه یک ماه گذشته در پی رشد قیمت‌ها در بازار و کاهش توان مالی خریداران، میزان واردات این کالاها به بازار کاهش یافته و به این ترتیب موجودی این محصولات در بازار کاهش یافته است.
این اتفاق باعث شده است تا گروهی از افراد سودجو به عرضه نمونه‌های مرجوعی این محصولات در بازار پرداخته‌اند.
محسن بهنامی یکی از فعالان بازار این کالا در این باره به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد، طی ماه گذشته به دلیل مشکلات وارداتی و کاهش تقاضا در بازار موجودی برخی کالاها نظیر IPHONE 4S در ظرفیت‌های گوناگون در بازار به شدت کاهش یافته است.
به این ترتیب برخی از افراد نمونه‌های ایراد دار یا کارکرده تمیز را نونوار کرده و به اسم کالای آکبند و با قیمت بالاتر از آنچه باید باشد به خریداران عرضه می‌کنند.
وی افزود: از آنجا که این کار بسیار ماهرانه انجام می‌شود کمتر کسی می‌تواند متوجه آکبند نبودن این کالاها شود.
یوسف سعادت، یکی دیگر از عرضه‌کنندگان محصولات اپل در بازار کامپیوتر پایتخت هم با بیان این مطلب به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد، متاسفانه چنین سوءاستفاده‌هایی در بازار رخ می‌دهد و به دلیل بی‌اطلاعی خریداران کسی هم متوجه 
نمی‌شود. 
به گفته این فعال بازار، مورد عرضه کالای دست دوم یا کارکرده به بازار به جای کالای آکبند معمولا در مواقعی که بازار با کاهش موجودی مواجه می‌شود رخ می‌دهد و این اتفاقی تکراری در بازار است.
وی افزود: نمونه این اتفاق در بازار لپ تاپ، کیس و سایر کالاهای کامپیوتری مشاهده می‌شود اما کسی به آن ایرادی نمی‌گیرد یا اینکه اصلا کسی متوجه این اتفاق نمی‌شود.
عبدی یکی دیگر از کسبه بازار هم مورد کاهش موجودی در بازار را قبول نداشته و می‌گوید، این هم یکی دیگر از شگردهای برخی افراد سودجو از بازار است.چرا که به دلیل نوسانات قیمت و مشخص نبودن روند قیمت‌ها در بازار فروشندگان تمایلی به عرضه کالاهایشان به بازار ندارند.
به همین دلیل ترجیح می‌دهند کالاها را به فروش نرسانند. اما به هر حال باید منبع درآمدی داشته باشند. 
به همین دلیل گوشی‌های کارکرده را از مشتری خریده و دستی بر سر آن کشیده و با‌اندکی تخفیف (5 درصد) آن را به هزار منت به خریدار از همه جا بی‌خبر می‌فروشند و سود خوبی هم عایدشان می‌شود.
این فعال بازار افزود: از آنجا که گوشی‌های این برند در بازار نمایندگی ندارند و نظارت روی بازار نیز طی ماه‌های اخیر به شدت کاهش یافته است شکایت محدود افرادی که متوجه این سوءاستفاده شده باشند به جایی نمی‌رسد.
این فعال بازار همچنین با بیان این مطلب که این اتفاق در بازار برندهای دیگر نیز مشاهده می‌شود گفت، علاوه بر بازار گوشی در بازار لپ‌تاپ هم شاهد بروز این اتفاق طی ماه‌های گذشته بوده‌ایم. وی افزود: تنها راه مشخص شدن مرجوعی یا کارکرده کالایی که به اسم آکبند می‌فروشند قیمت آن است.
وی به خریداران توصیه کرد، هنگام خرید علاوه بر موارد فنی که مورد بررسی قرار گیرد به قیمت کالا نیز توجه کنند و بدانند که هیچ ارزانی بی‌دلیل نیست و فروشندگان بی‌دلیل کالایی را که گران وارد کرده‌اند ارزان‌تر نمی‌فروشند! 
جمعه 25 اسفند 1391  2:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رشد بازار بازی‌های موبایلی در سال 2013

 

مرکز تحقیقاتی Newsbeat بر پایه یک بررسی جدید اعلام کرد بازار بازی‌های مخصوص رایانه‌های لوحی و گوشی‌های هوشمند در سال 2013 رونق بیشتری می‌یابد.
 
شرکت تحقیقاتی IHS Screen Digest بر این باور است که تا پایان سال جاری میلادی تنها در انگلیس بیش از 300 میلیون پوند بازی موبایلی فروخته می‌شود که این رقم نسبت به بازار 100 میلیون پوندی بازی‌های موبایلی این کشور در 3 سال قبل رشد سه برابری را نشان می‌دهد. با این وجود پیش‌بینی شده است که امسال در انگلستان 743 میلیون پوند بازی برای کنسول‌ها و دستگاه‌های مخصوص فروخته شود که این رقم گویای کوچک‌تر بودن حجم بازار بازی‌های موبایلی نسبت به بازی‌های رایانه‌ای است.طبق آمارهای موجود، از هر 10 ابزار موبایلی ارائه شده مخصوص بارگذاری 9 ابزار به صورت رایگان عرضه می‌شوند. با این وجود بازی‌های پولی این روزها محبوبیت زیادی بین کاربران دارند و فروش آنها افزایش یافته است.
جمعه 25 اسفند 1391  2:47 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

عرضه با تاخیر نخستین گوشی هوشمند آمازون

 

شرکت آمازون که صاحب بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی جهان است و تصمیم دارد نخستین گوشی هوشمند خود را تولید کند، این محصول را با اندکی تاخیر وارد بازار جهانی خواهد کرد.
 
مرکز خبری دیجی‌تایمز توضیح داده که شرکت آمازون احتمالا نخستین گوشی هوشمند خود را که تاکنون شایعات و پیش‌بینی‌های فراواني در مورد آن منتشر شده با تاخیر وارد بازار کند. این اتفاق به دنبال مشکلات پیش‌بینی نشده آمازون با یکی از شرکای آن به نامFoxconn International Holdings یا (FIH) رخ داده است. شرکت Ensky Tech که یکی از زیرمجموعه‌های مرکز FIH محسوب می‌شود آزمایش‌های مهندسی را به منظور اخذ تاییدیه نهایی انجام داده تا مطمئن شود که این گوشی هوشمند آماده ورود به بازار است یا خیر. منابع آگاه گزارش دادند که فرآیند تولید و تکمیل این گوشی هوشمند آن طور که پیش‌بینی شده بود اتفاق نیفتاده است. این جریان باعث شده تا فرآیند تولید نهایی این گوشی هوشمند در شرکت آمازون با تاخیر مواجه شود. شرکت آمازون پیش‌تر اعلام کرده بود که تولید انبوه این محصول را از ماه ژوئن آغاز خواهد کرد.
جمعه 25 اسفند 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ساماندهی پیامک های انبوه انتخاباتی

 

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال از ساماندهی پیامک های انبوه در زمان انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: بر اساس آئین نامه‌ای که در دست تدوین است، ارسال SMSهای تبلیغاتی کاندیداها باید با شماره های دارای هویت و تعریف شده صورت گیرد.
 
به گزارش مهر، دکتر حسن علیزاده امروز در نشست خبری با اشاره به آئین نامه ساماندهی پیامک های تبلیغاتی و انبوه در کشور که هم اکنون در دست تدوین مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، اظهار داشت: این آئین نامه تا پایان فروردین ماه به تمامی شرکت های ارائه دهنده خدمات پیامک و تولیدکنندگان محتوا ابلاغ می شود.
 
وی با بیان اینکه بحث ارسال SMSهای انبوه باید با مجوز این مرکز ارائه شود، ادامه داد: در ایام انتخابات ریاست جمهوری نیز توسط این آئین نامه کاندیداها موظفند پیامک های انبوه ارسالی خود را با شماره های دارای هویت و تحت یک سامانه تعریف شده مشخص ارسال کنند.
 
علیزاده گفت: تعریف ما از پیامک های انبوه، ارسال بیش از هزار پیامک از طریق سامانه های پیامکی است و به هیچ عنوان قصد ورود به حریم شخصی و خصوصی مشترکان تلفن همراه را نداریم.
 
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال با تاکید بر اینکه سامانه نظارت بر محتوای پیام کوتاه براساس این آئین نامه راه اندازی خواهد شد، تاکید کرد: ساختن فیلم های انتخاباتی که از طریق حامل‌های دیجیتال تکثیر و منتشر می شود و نیز پیامک های تبلیغاتی باید با مجوز این مرکز در زمان انتخابات به مردم عرضه شود.
جمعه 25 اسفند 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سامسونگ بزرگترین فروشنده گوشی‌های هوشمند در بزرگترین بازار تلفن‌همراه

 

سامسونگ در بزرگترین بازار تلفن‌همراه جهان یعنی چین به بزرگترین فروشنده گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است.
 
شرکت تحقیقاتی Strategy Analytics بر پایه آخرین بررسی خود تایید کرد که سامسونگ در بزرگترین بازار تلفن‌همراه جهان یعنی چین به بزرگترین فروشنده گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است.
 
به گزارش فارس به نقل از فوربز ، این مرکز تحقیقاتی در گزارش جدید خود توضیح داد که شرکت سامسونگ در سال 2012 میلادی تنها چهار سال پس از ورود به چین برای نخستین بار عنوان بزرگترین شرکت تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در این کشور را به خود اختصاص داده است.
 
گزارش‌ها نشان می‌دهد سامسونگ میزان فروش گوشی‌های هوشمند خود در چین را طی یک سال گذشته سه‌ برابر کرده و در پایان موفق شده است طی سال 2012 میلادی درمجموع 30.06 میلیون دستگاه گوشی هوشمند را در کشور چین بفروشد که این رقم از 10.9 میلیون گوشی هوشمند کره‌ای سامسونگ که در سال 2011 در این کشور فروخته شده بود بسیار بیشتر است.
 
این طور که بررسی‌های مرکز تحقیقاتی Strategy Analytics نشان داده است، سامسونگ هم‌اکنون 7/17 درصد بازار گوشی‌های هوشمند چین را در اختیار دارد.
 
با توجه به اینکه چین بزرگترین بازار گوشی‌های هوشمند در جهان محسوب می‌شود و سریعترین رشد در این زمینه را از آن خود کرده است، موفقیت سامسونگ در این زمینه می‌تواند یک اتفاق بزرگ برای این شرکت کره‌ای محسوب شود.
 
لازم به ذکر است طی فصل پایانی سال 2012 میلادی میزان عرضه گوشی‌های هوشمند در کشور چین با رشد 75 درصدی همراه بوده که این رقم رکوردی تازه را در این زمینه برجا گذاشته است.
جمعه 25 اسفند 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها