0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

از ترس گران‌تر شدن، گران می‌خرند؛ در بازار شب عيد تلويزيون چه مي‌گذرد؟

 

مريم عسگري - اسفندماه فصل رونق بازار كالاهاي گوناگون است. كالاهايي كه طي فصول گذشته بنا به دلايلي چون رشد شديد قيمت‌ها و.... بازاري به شدت بي‌رونق داشتند و برخي فروشندگان اين كالاها براي جبران ضرر و زيان ناشي از ركود بازار به بازار شب عيد دل بسته بودند. نمونه بارز اين موضوع را مي‌توان در بازار لوازم صوتي و تصويري و به ويژه تلويزيون مشاهده كرد.
 
بازاري كه فعالان صنفي‌اش ادعا مي‌كنند طي ماه‌هاي گذشته بسيار كم‌سود بوده و حتي برخي از شركت‌هاي معروف عرضه‌كننده اين كالاها از عرضه كالا در شش ماهه دوم سال خودداري كرده و موجودي خود را براي بازار شب عيد حفظ كرده‌اند. باشد كه زياني كه طي 10 تا 11 ماه قبل ديده‌اند در يك ماهه شب عيد جبران شود! البته اين اقدام از نظر گروهي از كارشناسان و فعالان بازار پذيرفته شده نبود و پيش‌بيني مي‌شد با توجه به رشد قيمت‌ها و همچنين عدم ثبات قيمت دلار، بازار شب عيد هم رونق چنداني نداشته باشد. اما گويا اوضاع تغيير كرده است و چهره بازار تلويزيون دگرگون شده است. اگر مي‌خواهيد از اين تغيير و دگرگوني مطلع شويد اين گزارش را بخوانيد؛ زيرا در اين گزارش علاوه بر بررسي وضعيت بازار شب عيد تلويزيون، نمونه‌هاي محبوب و پرفروش بازار را نيز معرفي كرده‌ايم.
 
آهنگ صعودي رشد قيمت و تقاضا
اگرچه شركت‌هاي توليدكننده و عرضه‌كننده و همچنين فعالان بازار از رشد 10 تا 15 درصدي قيمت انواع تلويزيون طي سه هفته اخير خبر مي‌دهند، اما برخلاف دفعات قبل اين رشد قيمت منجر به ريزش تقاضا در بازار نشده است.به گفته فعالان بازار و نمايندگي‌هاي فروش، از حدود دو هفته قبل تا كنون ميزان تقاضا در بازار در حد چشمگيري افزايش يافته است. شركت‌هاي ال جي، سام الكترونيك و ماديران با تاييد موضوع رشد تقاضا در بازار به «دنياي‌اقتصاد» گفتند: از چهاردهم بهمن‌ماه كه بنا به دلايلي قيمت‌ها در بازار تلويزيون در حدود 10 تا 15 درصد افزايش يافته است، ميزان تقاضا هم رشد داشته است. نجفي يكي از فعالان بازار نيز با بيان اين مطلب به «دنياي‌اقتصاد» گفت: اين موضوع (رشد تقاضا در بازار شب عيد) موضوعي قابل پيش‌بيني بود؛ اما تصور نمي‌شد با رشد 10 تا 15 درصدي قيمت مواجه شويم و در مقابل ميزان تقاضا هم افزايش يابد. به گفته وي در شب عيد كارمندان دولت و افرادي كه قصد تشكيل خانواده دارند با دريافت عيدي و پاداش و... خود براي خريد اقدام مي‌كنند و به اين ترتيب بازار اين كالا رونق مي‌گيرد. وي ميزان رشد قيمت در مورد تلويزيون‌هاي توليد داخل را كه بر تكنولوژيكي‌هاي قديمي‌تر مبتني هستند در حدود 10 درصد و در مورد تلويزيون‌هاي باقابليت‌تر و... 15 درصد و در مورد معدود نمونه‌هاي وارداتي موجود در بازار تلويزيون در حدود 20 تا 25 درصد اعلام كرد.
 
 
در كنار اين موضوع برخي از شركت‌هاي عرضه‌كننده از كاهش شديد موجودي كالاهايشان در بازار خبر دادند. به‌عنوان مثال تلويزيون‌هاي پاناسونيك در بازار كمياب شده و سوني هم تعداد محدودي براي عرضه در بازار دارد.
 
سه‌بعدي‌ها پرطرفدار شدند
طي حدود دو سالي كه از ورود تلويزيون‌هاي سه‌بعدي به بازار داخلي مي‌گذرد تاكنون تلاش‌هاي زيادي براي جلب توجه و گرايش خريداران تلويزيون به سمت اين نمونه‌ها شد. تلاش‌هايي كه گويا تا همين يك ماه قبل نتيجه رضايت بخشي در بر نداشت؛ اما به نظر مي‌رسد تعداد زيادي از تماشاچيان تلويزيون تصميم گرفته‌اند در سال جديد پاي تلويزيون‌هاي سه‌بعدي نشسته و برنامه‌هاي مورد علاقه خود را تماشا كنند. خواه محتواي مورد علاقه آنها موجود باشد يا خير! به گفته فعالان بازار و همچنين شركت‌هاي عرضه كننده تلويزيون از حدود يك ماه گذشته تاكنون ميزان تقاضا براي تلويزيون‌هاي سه بعدي در بازار افزايش يافته است. براساس اعلام دارمي، مدير بازاريابي بخش صوتي و تصويري شركت ال جي، سه بعدي‌ها حركتي رو به جلو براي كسب سهم فروش بيشتر در بازار داشته و ديگر مانند سابق LED‌هاي معمولي و پلاسماها پرفروش نيستند. اين در حالي است كه ايزدنيا، مدير فروش شركت حافظ پخش، يكي از عرضه‌كنندگان محصولات صوتي و تصويري سامسونگ در حال حاضر در مورد برند سامسونگ رقابت بين سه‌بعدي‌ها و پلاسماهاست. به گفته وي، اگر چه سه بعدي‌هاي هوشمند به دليل امكانات زيادي كه دارند فروش بالايي دارند؛ اما پلاسماها نيز به دليل كيفيت بالا و قيمت مناسب جايگزين LED‌هاي معمولي شده اند. شركت‌هاي سوني، ماديران نيز از فروش بالاي نمونه‌هاي سه بعدي در بازار خبر دادند. اتفاق ديگري كه در بازار رخ داده است رشد تقاضا براي تلويزيون‌هاي 46 و 47 اينچي است. به گفته شركت‌هاي عرضه‌كننده با توجه به رشد عرضه تلويزيون‌هاي صفحه بزرگ ديگر كسي به نمونه‌هاي كوچك‌تر از 42‌اينچ فكر نكرده و بيشتر مخاطب سايزهاي بزرگ‌تر هستند!
 
از جشنواره نوروزي خبري نيست!
يكي ديگر از تغييراتي كه امسال در بازار تلويزيون شاهد آن هستيم اين است كه امسال جشنواره‌هاي نوروزي در حد سال‌هاي قبل خيره‌كننده نيست و شركت‌هاي عرضه‌كننده به ارائه هداياي ضمن خريد، آن هم براي محصولات گران قيمتشان اكتفا كرده‌اند.
بر اساس اعلام فعالان بازار، اين اتفاق روي ميزان تقاضا تاثيرگذار است؛ چرا كه بسياري از افرادي كه قصد خريد دارند، براي دريافت تخفيف يا هداياي ضمن خريد، خريد خود را به شب عيد موكول مي‌كنند و حالا وقتي مي‌بينند از تخفيف و... خبري نيست، دلسرد مي‌شوند.
به گفته وي، سال گذشته همین موقع اکثر عرضه‌کنندگان علاوه بر احتساب تخفیف‌های ویژه برای خریداران روی کالاها هدایايی نظیر فیلم سه‌بعدی و بلوری و... ارائه می‌دادند؛ اما امسال علاوه بر اینکه قیمت‌ها افزایش یافته است، بلکه هدایا جنبه دیگری پیدا کرده‌اند و در اکثر موارد چندان گرایشی به خرید نزد خریدار ایجاد نمی‌کنند. در اين باره دارمي، مدير بازاريابي بخش صوتي و تصويري شركت ال‌جي اعلام كرد: امسال جشنواره‌اي تحت عنوان جشنواره نوروزي نداريم؛ اما براي خريداران تلويزيون كارت‌هاي هديه با مبلغي حدود 300 تا 750 هزار تومان در نظر گرفته‌ايم. يكي از عرضه‌کنندگان محصولات صوتی و تصویری با برند سامسونگ هم با تایید این موضوع گفت: در حال حاضر سامسونگ هدايایی از سینمای خانگی گرفته تا بلوری و... برای خریداران در نظر گرفته است كه اين هدايا براي نمونه‌هاي سه‌بعدي و گران قيمت ارائه مي‌شوند.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تغییر سیاست‌ها برای اجرای اینترنت ملی در کشور

 

دبیر شورای‌عالی فضای مجازی با اعلام تغییر سیاست‌ها و روش‌های عملیاتی شدن پروژه اینترنت ملی در کشور گفت: در تعریف جدیدی از این پروژه به دنبال آن هستیم که با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم میان ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم که در این راستا سرعت دسترسی کاربران داخل کشور به اطلاعات داخلی نسبت به ترافیک فعلی اینترنت، افزایش چشمگیری خواهد یافت.
 
مهدی اخوان بهابادی در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به مسوولیت‌های شورای‌عالی فضای مجازی از حیث سیاست‌گذاری، تصمیم گیری و راهبری و نظارت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و فضای مجازی تاکید کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها مسوولیت اجرایی برخی از امور را در این حوزه عهده‌دار است و با این تعریف تداخلی در اجرای امور میان این وزارتخانه و شورای‌عالی پیش نخواهد آمد.
اخوان در مورد سیاست‌های شورای‌عالی فضای مجازی برای رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت بیش از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیز گفت: فعلا برنامه‌ای برای رفع محدودیت سرعت اینترنت خارجی نداریم.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

ابداع یک روش جدید برای افزایش سرعت رایانه با استفاده از لیزر

 

محققان روشی را ابداع کرده‌اند که امکان انتقال اطلاعات را درون ریزتراشه‌ها با سرعت بسیار بالایی فراهم می‌کند.
 
به گزارش ˈدیسکاوریˈ، یکی از چالش‌های امروز دنیای رایانه این است که با وجود افزایش توان پردازشی و کاهش اندازه ریزتراشه‌ها، هنوز اطلاعات با سرعت مناسب درون این تراشه‌ها منتقل نمی‌شود و در نتیجه سرعت کلی سیستم‌های رایانه ای به‌نحو مناسب افزایش نمی‌یابد. 
 
دانشمندان اروپایی برای حل این مشکل، روشی را ابداع کردند که با استفاده از آن می‌توان چندین ترابایت اطلاعات را با سرعت نور به بخش‌های مختلف یک ریزتراشه ارسال کرد.
 
هربار که یک تماس تلفنی برقرار می‌شود یا اتصال به اینترنت صورت می گیرد، اطلاعات در قالب پالس‌های نوری یا فوتون‌ها درون شبکه‌های فیبرنوری و با سرعت نور منتقل می‌شوند. 
 
اما درون سیستم‌های رایانه ای ، اوضاع متفاوتی حاکم است و هنوز از ساختارهای الکترونیکی قدیمی استفاده می‌شود. ریزپردازنده‌ها فرآیند پردازش را با استفاده از الکترون‌ها انجام می‌دهند و برای ارسال اطلاعات بین تراشه‌ها نیز اطلاعات در قالب الکترون‌ها، از طریق اتصالات الکترونیکی و با سرعت بسیار کمتر از سرعت نور ارسال می‌شود. 
 
این اتصالات قابلیت انتقال الکترون‌ها را با سرعت کافی ندارند و در نتیجه با وجود پردازنده‌های بسیار پرسرعت که حجم عظیمی از اطلاعات را در کسری از ثانیه پردازش و تولید می‌کنند، این اطلاعات در مسیر انتقال به سایر قسمت‌های رایانه انباشته می شود و سرعت کلی سیستم را به نحو چشمگیری کاهش می‌دهند. 
 
در این شیوه جدید به جای استفاده از اتصالات الکترونیکی قدیمی و الکترون‌ها، از لیزرهایی با طیف‌های نوری متفاوت برای ارسال اطلاعات در قالب فوتون‌ها از طریق سیم‌های سیلیکونی استفاده می‌شود.
 
طول موج‌های مادون قرمز با سرعت نور از درون سیلیکون عبور می‌کنند و در نتیجه اطلاعات با سرعت نور در قسمت‌های مختلف سیستم جریان می‌یابد. 
 
با تمام این اوصاف، ارسال اطلاعات با سرعت نور تنها مزیت این شیوه جدید نیست؛ درواقع در این شیوه اطلاعات با چندین برابر سرعت نور درون سیستم رایانه ای جریان می‌یابد. چرا که طیف‌های مختلف نور به‌طور همزمان چندین گروه از فتون‌ها را از یک مسیر ارتباطی (سیم سیلیکونی) عبور می‌دهند. بنابراین کافی است از سه طول موج مختلف نور برای ارسال بسته‌های اطلاعاتی در قالب فوتون‌ها استفاده کنید تا اطلاعات با سه برابر سرعت نور به مبداء ارسال شود.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:31 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

استاندار خوزستان: دیتاسنتر خالی ارزش ندارد/نماینده ولی فقیه در خوزستان: دیتاسنتر ملی اطلاعات کشور را

 

استاندار خورستان گفت: مسئولان با تسهیل امور، شرایط را گونه‌ای مهیا کنند که شرکت‌ها بتوانند به دیتاسنتر وصل شوند و ارتباطات سریع داخل استانی برقرار شود؛ اگر مرکز داده وجود داشته اما داده‌ای در آن نباشد، ارزش ندارد.
 
به گزارش FarsNews اولین مرکز داده استانی امروز در استان خوزستان راه‌اندازی شد.
 
در مراسم افتتاح این دیتاسنتر استاندار خوزستان اظهار داشت: استان خوزستان در حمل و نقل و کشاورزی استان مقام اول کشور و در صنعت، جایگاه سوم را در اختیار دارد.
 
حجازی گفت: گردش مالی بانک‌ها در استان خوزستان، سالانه 12 هزار میلیارد تومان و گردش منابع جاری شرکت‌ها، سالانه 6 هزار میلیارد تومان است.
 
وی ‌تأکید کرد: در اوایل کار، باید شرایط برای اتصال شرکت‌ها و مجموعه‌ها‌ به مرکز داده تسهیل شود.
 
حجازی گفت: اگر مرکز داده باشد، اما داده‌ای در آن نباشد، مرکز داده ارزشی نخواهد داشت بنابراین در اوایل کار، مسئولان نباید سخت‌گیری کنند تا شرکت‌ها بتوانند به مرکز داده وصل شوند و اطلاعات خود را در آنجا نگهداری کنند و به اشتراک بگذارند.
 
حجازی ادامه داد: تسهیل شرایط برای برقراری سریع ارتباطات با این شرایط، ضروری است.
 
استاندار خوزستان گفت: یک مثال ساده، از کاربرد مرکز داده ملی و به اشتراک‌گذاری اطلاعات، ثبت مدارک شخصی است.
 
وی ادامه داد: امروز یک فرد باید تعداد زیادی کپی از مدارک شناسایی خود در خانه داشته باشد تا هر اداره‌ای که نیاز بود ارائه کند، اما با یکپارچه شدن اطلاعات و تجمیع اطلاعات، مدارکی که در یک اداره ارائه می‌شود، در همه ادارات قابل استفاده خواهد بود و این یک مثال کاربردی از فواید به اشتراک‌گذاری اطلاعات است که از اهداف راه‌اندازی مراکز داده استانی است.
 
وی ‌با اشاره به تأثیر تحریم‌ها در خودکفایی کشور، گفت: قبلاً هر چه می‌خواستیم با پول می‌خریدم، اما امروز تحریم‌ها کمک کرد که بتوانیم روی پای خود بایستیم و به فکر ‌خودکفایی افتادیم که در نتیجه این تفکر جدید، امروز بسیاری از پروژه‌هایی که قبلاً احساس نیاز نمی‌شد را در کشور، خود انجام داده‌ایم.
 
نماینده ولی فقیه در خوزستان:
مراکز داده ملی، اطلاعات کشور را از دسترس خارجی‌ها مصون می‌دارد
 
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت: امروز پس از گذشت ۳۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، با راه‌اندازی اولین مرکز داده استانی، نخستین گام‌ برای مصون ماندن اطلاعات کشور از دسترس خارجی‌ها برداشته شده است.
 
به گزارش FarsNews، حجت‌الاسلام موسوی جزایری در مراسم افتتاح نخستین مرکز داده استانی کشور اظهار داشت: زمانی که اطلاعات کشور از طریق اینترنت به دست خارجی‌ها می‌رسد، دشمن می‌تواند با سوءاستفاده از آن اطلاعات بر ضد کشور برنامه‌ریزی کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت: نباید اینطور باشد که اطلاعات کشور و مردم اول به دست خارجی‌ها برسد و بعد به دست خودمان.
 
وی گفت: مصون ماندن اطلاعات ملت و کشور، امروز و پس از گذشت بیش از 30 سال از انقلاب اسلامی ایران فراهم شده است.
 
وی گفت: مسئولان نظام و مقام معظم رهبری، همواره بر لزوم مصون ماندن اطلاعات ملت و کشور از دسترس خارجی‌ها و محرمانه نگه داشتن اطلاعات داخلی تأکید داشتند.
 
حجت‌الاسلام موسوی جزایری ادامه داد: بنابراین، این کار امروز با ایجاد مرکز داده استانی، اطلاعات در داخل استان منتقل می‌شود و نیاز به خروج اطلاعات از کشور نیست، کار بسیار بزرگ و حیاتی بوده است.
 
وی همچنین یادآور شد: علاوه براین، اکنون که این امکان فراهم شده، باید راه‌های نفوذ به این مراکز و مجموعه‌ها بسته شود.

 

چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:32 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

سامانه کارت هاي هوشمند بازرگاني رونمايي شد

 

امروز با حضور مسئولان دولتي و فعالان اقتصادي در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، سامانه کارت هاي هوشمند بازرگاني رونمايي شد.
 
به گزارش موج، کيومرث فتح‌ اله کرمانشاهي معاون کل سازمان توسعه تجارت ايران، در مراسم رونمايي از کارتهاي هوشمند بازرگاني گفت: اعتقاد ما در سازمان توسعه تجارت ايران اين است که بايد در سال حمايت از توليد ملي، کار و سرمايه ايراني، توليد در خدمت صادرات باشد؛ اين در شرايطي است که در 10 ماهه ابتداي سال جاري، حجم تجارت خارجي کشور به 78 ميليارد دلار رسيده است.
وي افزود: از اين حجم تجارت خارجي، 44 ميليارد دلار واردات و 34 ميليارد دلار صادرات بوده است؛ ضمن اينکه بخش عمده‌اي از صادرات کشور را صادرات غيرنفتي تشکيل مي‌دهد که 30 درصد رشد را در مقايسه با سال قبل تجربه مي‌کند.
کرمانشاهي تصريح کرد: به دست آوردن بازارهاي صادراتي کاري بسيار مشکل است و از دست دادن آن نيز زياني جبران ناپذير است.
وي اظهار داشت: رتبه‌بندي فعالان اقتصادي از جمله مزاياي کارت هوشمند است؛ اين در شرايطي است که هم اکنون ايران 3 هزار قلم کالاي صادراتي و 8 هزار صادرکننده دارد که البته 1000 صادرکننده بيشترين فعاليت را به خود اختصاص مي‌دهند.
کرمانشاهي معتقد است که تخصصي کردن کارتهاي بازرگاني مي تواند تجارت را تسهيل کرده و قاچاق را کاهش دهد؛ چراکه اشخاص حقيقي در کارتهاي هوشمند بازرگاني از شماره کارت ملي و اشخاص حقوقي از شناسه ملي استفاده مي‌کنند.
به گفته وي، هم اکنون 36 هزار کارت بازرگاني در کشور وجود دارد که با هوشمندسازي آنها مي‌توان اميدوار بود که فرآيند تجارت بيش از قبل تسهيل شود. ضمن اينکه صحت سنجي در شناسايي فعالان اقتصادي را فراهم مي‌سازد.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:33 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اخوان: تعیین تکلیف پروژه های ملی وزارت ارتباطات/اپراتور اینترنت ملی می‌آید

 

مهدی اخوان بهابادی در گفتگو با مهر، با اشاره به مسئولیتهای شورایعالی فضای مجازی از حیث سیاستگذاری، تصمیم گیری و راهبری و نظارت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و فضای مجازی تاکید کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها مسئولیت اجرایی برخی از امور را در این حوزه عهده دار است و با این تعریف تداخلی در اجرای امور میان این وزارتخانه و شورایعالی پیش نخواهد آمد.

 
تعیین تکلیف پروژه های ملی وزارت ارتباطات
 
دبیر شورایعالی فضای مجازی در مورد تکلیف پروژه هایی که تا روی کار آمدن این شورایعالی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سیاستگذاری شده و بعضا نام ملی گرفته بود به مهر گفت: پروژه ها و طرح های کلان فضای مجازی در مرکز ملی فضای مجازی مورد بررسی و تصویب قرار خواهد گرفت؛ در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظایفی دارد که با روال قبلی در حال انجام آن است اما به طور قطع چنانچه راجع به این پروژه ها تصمیم گیری متفاوتی در مرکز فضای مجازی اتخاذ شود از آن لحظه به بعد براساس تصمیمات جدید عمل و اجرا خواهد شد؛ با این وجود تا لحظه ای که تصمیم جدید اعلام نشده این پروژه ها با همان برنامه های قبلی ادامه خواهد یافت.
 
مخالفت با مفاهیم ملی در پروژه های ارتباطی
 
وي درباره تصمیم گیری شورایعالی فضای مجازی برای شبکه ملی اینترنت تاکید کرد: با این مفاهیمی که در این پروژه ها از آنها یاد می‌شود به صورت ملی مخالف و به صورت بومی موافق هستیم؛ اینکه محصولی در داخل کشور تولید و مورد استفاده قرار گیرد بومی محسوب می شود و ما از آن استقبال می کنیم؛ اما به کاربردن واژه ملی، نماد برند یا مارک یک کشور را به دنبال دارد که اگر در مورد آن درست کار نشود حاکمیت آن کشور زیر سوال می رود و نابود می‌شود. براین اساس بهتر است که پروژه های مدنظر را با نام بومی دنبال کنیم.
 
شبکه ملی اطلاعات مربوط به خدمات دولت الکترونیک است
 
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به برنامه های اجرای شبکه ملی اطلاعات به مهر گفت: وزارت ارتباطات براساس تکلیف، مشغول اجرای شبکه ملی اطلاعات بوده اما تلقی ما این است که آنچه در این برنامه آمده بیشتر مربوط به خدمات دولت الکترونیک است؛ به نحوی که طی برنامه پنجم توسعه وزارت ارتباطات مکلف شده تا انتهای سال دوم این برنامه، تمام دستگاههای دولتی را به این شبکه متصل و اطلاعاتشان را به اشتراک بگذارد و خدماتشان را ارائه دهد، اما آنچه که مردم راجع به اینترنت ملی فکر می‌کنند متفاوت از این دغدغه فعلی است.
 
مردم نگران عدم دسترسی شان هستند
 
اخوان گفت: آنچه که دغدغه ذهنی کاربران شده بحث خود اینترنت است و به نوعی مردم نگران عدم دسترسی شان هستند؛ براین اساس ما به دنبال آن هستیم که در تعریفی جدید از پروژه اینترنت ملی با ورود یک تعداد اپراتور جدید و حمایت دولت بتوانیم بین ترافیک خارجی و ترافیک داخلی روی شبکه اینترنت برای کاربران تفاوت قائل شویم به نحوی که اگر فردی در داخل کشور بخواهد به اطلاعاتی دسترسی پیدا کند که سرعت دسترسی به این اطلاعات که در داخل میزبانی می‌شود نسبت به سرعت اینترنت فعلی که ترافیک بین المللی است، بیشتر شود.
 
سرعت بالا و هزینه پایین برای اینترنت ملی
 
دبیر شورایعالی فضای مجازی این تفاوت سرعت را بسیار بالاتر از 10 درصد برشمرد و ادامه داد: در بحث هزینه دسترسی نیز برنامه های متفاوتی وجود دارد که برای تشویق به میزبانی داخل کشور، حاکمیت حمایت کند و اگر کاربری خواست به محتوایی دسترسی پیدا کند که این میزبانی در داخل کشور بوده، هزینه آن برای کاربر بسیار کمتر می‌شود.
 
تصویب مقدماتی طرح جدید اینترنت ملی
 
وی تصریح کرد: در همین حال برای ارائه دهندگان خدمات نیز شرایط به نحوی فراهم می شود که اگر خواستند داخل کشور این خدمات را ارائه کنند بتوانند با هزینه کمتری نسبت به خدمات میزبانی خارج از کشور سرویس خود را ارائه دهند.
 
دبیر شورایعالی فضای مجازی به مهر گفت: در این زمینه تصویب مقدماتی در کمیسیونهای عالی تخصصی و شورای معین صورت گرفته اما برای تصویب نهایی هنوز در شورایعالی فضای مجازی تصمیم گیری نشده است.
 
قیمتگذاری و سرعت متفاوت برای اینترنت کاربران خانگی
 
اخوان با تاکید براینکه با این مدل جدید بحث قیمتگذاری و سرعت متفاوت در اینترنت کاربران خانگی احساس می شود در مورد زمان بندی اجرای این طرح افزود: این امر بستگی به این موضوع دارد که اپراتورهای ارتباطی طی چه زمان بندی بتوانند این طرح را داخل کشور پیاده سازی کنند؛ براین اساس با اپراتورهای فعلی مذاکراتی صورت خواهد گرفت و در صورت نیاز از اپراتورهای جدیدی که وارد میدان شوند نیز استفاده خواهیم کرد.
 
اپراتور اینترنت ملی می آید
 
وی به مهر گفت: حداقل چیزی که می توانیم هم اکنون اعلام کنیم این است که یک اپراتور به عنوان CDN پروایدر در کشور تعریف می‌شود و از زمانی که پروانه فعالیت دریافت کند می تواند کار خود را نیز آغاز کند.
 
دبیر شورایعالی فضای مجازی تصریح کرد: پروانه این اپراتور آماده شده اما زمان انتخاب اپراتور از طریق مزایده یا هر سیکل دیگری اعلام می شود.
 
محدودیت سرعت اینترنت خارجی را برنمی داریم
 
دکتر اخوان در مورد سیاستهای شورایعالی فضای مجازی برای رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت بیش از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیز گفت: فعلا برنامه ای برای رفع محدودیت سرعت اینترنت خارجی نداریم.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

اینترنت ارزان نمی‌شود؟

 

هنوز مدت زیادی از زمانی که قرار بر افزایش 50 تا 70 درصدی تعرفه‌های پهنای باند اینترنت بود نمی‌گذرد که دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد که مردم از ما کاهش قیمت اینترنت را نخواهند.
 
طی سال‌های اخیر کمتر پیش آمده که رتبه جهانی ایران از نظر قیمت اینترنت از سوی مراجع رسمی اعلام شود با این وجود اواخر تابستان امسال رضا تقی پور - وزیر وقت ارتباطات - در این باره متذکر شد که ایران از نظر سرعت و قیمت اینترنت جایگاه به نسبت مناسبی دارد.
 
وی در گفت‌وگویی با ایسنا تصریح کرده بود: از آغاز دولت دهم همیشه تلاش بر کاهش قیمت داشته‌ایم و در یک یا دو مرحله تلاش کرده‌ایم که در بخش‌هایی از جمله زیرساخت‌ها که مربوط به دولت می‌شود، هزینه‌ها را کاهش دهیم و به گونه‌ای اقدام کنیم که قیمت تمام شده برای کاربران پایین‌تر بیاید.
 
تقی‌پور با اشاره به مطالعات متعددی که در این زمینه صورت گرفته، اظهار کرد: ما به طور قطع می‌توانیم بگوییم آنچه در تمام دنیا در زمینه اینترنت صورت می‌گیرد همواره همراه با یارانه‌های دولتی نیست و دولت کشورهای مختلف یارانه‌ای بابت این موضوع پرداخت نمی‌کنند بلکه این تولیدکنندگان محتوا هستند که به کمک تامین‌کنندگان پهنای باند می‌آیند و با همکاری یکدیگر به گونه‌ای رفتار می‌کنند که با کاهش هزینه‌ها برای مخاطب بحث محتوا برجسته‌تر و به محور اصلی تبدیل شود.
 
وزیر اسبق ICT با اظهار امیدواری نسبت به پایین آمدن قیمت اینترنت با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات خاطر نشان کرد: ما در حال حاضر جلسه‌ها و تلاش‌های متعددی در زمینه کاهش قیمت اینترنت داشته‌ایم اما هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده‌ایم که بخواهیم اعلام کنیم که این تعرفه‌ها تا چه حد کاهش می‌یابد.
 
تنها چند ماه پس از این صحبت‌ها، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه‌هایی جدید برای پهنای باند اینترنت تعریف کرد و بدین ترتیب قرار بر آن شد که تعرفه پهنای باند 50 تا 70 درصد افزایش پیدا کند. البته در پی انتقادات متعددی که نسبت به این تصمیم صورت گرفت، این تعرفه‌ها پیش از اجرایی شدن مورد بررسی مجدد قرار گرفته و اعلام قیمت‌های جدید تا امروز انجام نشده است.
 
اما در ارتباط با قیمت اینترنت، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز چندی پیش کاربران اینترنت را مخاطب قرار داده و تاکید کرد: مردم از ما کاهش قیمت اینترنت را نخواهند بلکه افزایش کیفیت و سطح خدمات را بخواهند،‌ چرا که سهم فناوری اطلاعات و ارتباطات در سبد خانوار به صورت نسبی به شدت در حال کاهش است که نشان می دهد مشکل قیمت گذاری نداریم.
 
وی افزود:‌ مردم انتظار دارند سرعت به شکلی باشد که بتوانند روی شبکه فیلم ببینند، اما سرعت کنونی برای باز کردن یک صفحه عادی هم کند است، امیدواریم وعده‌ای که دادیم در سه ماهه اول سال جدید شاهد تغییرات جدی باشیم.
 
مهدی اخوان بهابادی در ادامه صحبت‌های خود هم به بحث سرعت اینترنت پرداخته و با اشاره به حملات سایبری به کشور تصریح کرد: برخی از این حملات اعلام و بسیاری اعلام نمی‌شود ولی وقتی این حمله‌ها صورت می‌گیرد ما مجبور می‌شویم در درگاه بین‌المللی کشور ترافیک را کاهش دهیم، در آن مقطع اگر میزبانی سایتی در خارج باشد، احساس می‌کند که اینترنت کند شده است.
 
البته رییس مرکز ملی فضای مجازی در ادامه صحبت‌های خود هم اظهار امیدواری کرده بود که در آینده نه چندان دور با روی کار آمدن شبکه مجازی داخلی کاربران اینترنت سرعت و کیفیت بهتر و هزینه‌های کمتری را تجربه کنند.
 
وی زمان راه‌اندازی شبکه ملی را وابسته به همکاری مراکز داده داخلی و بخش خصوصی دانسته و گفت:‌ البته ما مدت زیادی منتظر نمی مانیم، تا مدتی پس از کاهش هزینه‌های مراکز داده، اگر این مراکز متعلق به بخش خصوصی توانستند به تقاضای صاحبان وب سایت ها پاسخ بدهند که مطلوب است ولی اگر چنین نشود، حاکمیت برای شکستن قیمت ورود پیدا خواهد کرد.
 
اما در مجموع با تمام این صحبت‌ها و در شرایطی که سرعت اینترنت کشور طی هفته‌های گذشته گلایه‌های بسیار کاربران را به دنبال داشته به نظر می‌رسد کاربران باید به انتظار زمانی بنشینند که با روی کار آمدن و بهره‌برداری کامل از شبکه ملی اطلاعات راهی ایجاد شود تا با میزبانی اطلاعات داخلی در درون مرزهای کشور، قیمت‌ها تا حدی کاهش پیدا کنند.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

برخورد با قمارخانه‌های مجازی و شرط بندی در اینترنت قانونی شد

 

کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اعلام کرد که از این پس به استناد قانون جرایم رایانه‌ای با قمار خانه‌های مجازی و شرط بندی‌های اینترنتی برخورد می‌کند.
 
کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در چهل و هشتمین جلسه خود، برخورد با قمارخانه‌های مجازی در اینترنت را به تصویب رساند و آن را به موارد محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود (محتوا مرتبط با جرایم رایانه‌ای) اضافه کرد.
 
بر این اساس از مصادیق چنین جرمی، شرط بندی بر روی نتایج مسابقات ورزشی که عمده‌ترین آن مسابقه فوتبال، سوارکاری و غیره است، محسوب می‌شود.
 
محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود (محتوا مرتبط با جرایم رایانه‌ای) عبارت است از:
 
1. انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله داده‌ها یا نرم افزارهایی که صرفا برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود، (ماده 25 قانون ج.ر).
 
2. فروش انتشار یا در دسترس قرار دادن غیرمجاز گذرواژه‌ها و داده‌هایی که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی دولتی یا عمومی را فراهم می‌کند (ماده 25 قانون ج.ر).
 
3. انتشار یا در دسترس قرار دادن محتویات آموزش دسترسی غیرمجاز، شنود غیرمجاز، جاسوسی رایانه‌ای، تحریف و اخلال در داده‌ها یا سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی (ماده 25 قانون ج.ر).
 
4. آموزش و تسهیل سایر جرایم رایانه‌ای (ماده 21 قانون ج.ر).
 
5. انتشار فیلترشکن‌ها و آموزش روش‌های عبور از سامانه‌های فیلترینگ (بند ج ماده 25 قانون ج.ر).
 
6. انجام هرگونه فعالیت تجاری و اقتصادی رایانه‌ای مجرمانه مانند شرکت‌های هرمی (قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و سایر قوانین).
 
7. ایجاد مراکز قمار در فضای مجازی (مواد 705، 708 و 710 قانون مجازات اسلامی).
 
هم‌چنین فهرست مصادیق محتوای مجرمانه موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه‌ای دارای بخش‌هایی ذیل است:
 
الف) محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی
 
ب) محتوا علیه مقدسات اسلامی
 
ج) محتوا علیه امنیت و آسایش عمومی
 
د) محتوا علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی
 
ه) محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه‌ای به کار می‌رود (محتوا مرتبط با جرایم رایانه‌ای)
 
و) محتوایی که تحریک، ترغیب یا دعوت به ارتکاب جرم می‌کند (محتوای مرتبط با سایر جرایم)
 
ز) محتوا مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی
 
ح) محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات مجلس شورای اسلامی
 
ط) محتوای مجرمانه مرتبط با انتخابات ریاست‌جمهوری
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

بررسی نواقص و خلاء های استفاده از فناوری های نوین و دولت الکترونیک در ملاقات نامی با رئیس مرکز پژوهش

 

محمدحسن نامی سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ظهر امروز(دوشنبه 30 بهمن) با حضور در مرکز پژوهش ها با کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 
در این نشست نامی وزیر پیشنهادی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی ، برنامه های خود در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات را معرفی و مقرر شد تا مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری نزدیکی را در زمینه تدوین قوانین مربوطه انجام دهند.
 
همچنین نواقص و خلاءهای موجود در ارتباط با استفاده از فناوریهای نوین و موضوعاتی همچون شهر الکترونیک و دولت الکترونیک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
در این نشست همچنین روند تدوین قانون جامع ارتباطات نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
لازم به ذکر است که رئیس جمهور امروز در نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی محمدحسن نامی را به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت اخذ رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پیشبینی یک عضو سازمان نصر در خصوص کاهش سرعت اینترنت با حذف محدودیت حجمی

 

عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌یی کشور معتقد است رفع محدودیت حجمی برای مصرف‌کنندگان با عدم تغییر در تعرفه‌های قیمتی، ممکن است در ظاهر به نفع آنان باشد اما به صورت کلان این گونه نیست چرا که با رفع محدودیت حجمی سرعت پایین‌تر خواهد بود و در عمل بیش از سقف معینی قابل مصرف نیست.
 
مهرداد سیجانی در در گفت‌وگو با ایسنا از وجود محدودیتهای حجمی اینترنت به عنوان نکته مثبت در مصرف کاربران یاد کرد و ادامه داد: این محدودیت‌ها باید وجود داشته باشد چرا که اگر محدودیت‌ها حذف شود، مصرف کاربران بیش‌تر می‌شود و پهنای باند محدود جوابگوی مصرف نخواهد بود.
 
وی در این باره افزود: علاوه بر کاهش کیفیت اینترنت و دشواری برای کاربران، رفع محدودیت‌های حجمی با این شرایط از نظر اقتصادی و تجاری نیز به زیان شرکت‌های ارائه دهنده سرویس اینترنت خواهد بود.
 
این کارشناس فناوری همچنین معتقد است: در کنار هم قرار گرفتن اینترنت ملی و اینترنت بین‌المللی از نظر فنی امکان‌پذیر نیست.
 
به اعتقاد وی تعاملات بین‌المللی و انتقال اطلاعات در فضای جهانی با ip مربوط به شبکه ملی امکان‌پذیر نیست که این به دلیل نیاز به تعامل هزمان سرویس‌های ملی و بین‌المللی است.
 
وی در پایان افزود: اینترنت ملی بیش‌تر برای سازمانهای دولتی و برای انجام عملیاتهایی نظیر ثبت نام، پرداخت‌ها و غیره کاربرد دارد.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

گران‌ترين لپ‌تاپ‌هاي بازار ايران

 

اين روزها اگر چه اكثر مشتريان بازار كامپيوتر را مخاطبان لپ‌تاپ‌هاي ارزان يا ميان قيمت تشكيل مي‌دهند، اما لپ‌تاپ‌هاي گران قيمت نيز همچنان جايگاه خود را در بازار حفظ كرده و مخاطبان خاص خود را حتي به صورت محدود دارند.
 
براساس اعلام فعالان بازار، مخاطبان خاص اين لپ‌تاپ‌ها كه معمولا قيمتي بالاي 5 ميليون تومان دارند افرادي هستند كه براي انجام امور تجاري و كاري خود نيازمند اين نوع لپ‌تاپ‌ها هستند. به گفته آنها برندهايي نظير اپل، سوني، ايسوس، ام اس‌اي و... از عرضه كنندگان اين لپ‌تاپ‌هاي گران‌قيمت هستند كه اكثرا نمونه‌هايي فوق‌حرفه‌اي با قابليت‌هاي فني بالا را به بازار عرضه مي‌كنند.
تجهيز به پردازنده‌هاي قدرتمند INTEL CORE I7، رم‌هايي با ظرفيت حافظه بالا، تجهيز به كارت گرافيك‌هاي قدرتمند و حرفه‌اي و... از ويژگي‌هاي اين لپ‌تاپ‌هاي فوق حرفه‌اي و گران قيمت است. در اين بخش ما به معرفي برخي از اين لپ‌تاپ‌ها مي‌پردازيم:
 
APPLE
از اين خانواده مك بوك پروي MC976 با صفحه نمايش 4/15 اينچي RETINA از گران قيمت‌هاي بازار است كه براي آن قيمتي در حدود نه ميليون و 500 هزار تا نه ميليون و 600 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
اين مك بوك پروي حرفه‌اي به پردازنده Intel Core i7، رم هشت گيگابايتي 1600 و هاردديسك 512 گيگابايتي مجهز است.
كارت گرافيكي اين مك بوك پروي گران قيمت هم NVIDIA GeForce GT 650M with 1GB of GDDR5 memory است. صفحه نمايش اين مك بوك پرو هم همانطور كه توضيح داده شده است 15 اينچ از نوع صفحه نمايش‌هاي با وضوح بالاي RETINA است.
MC975 هم يك مك‌بوك پروي حرفه‌اي ديگر از اين خانواده است كه مانند مدل قبلي به صفحه نمايش RETINA مجهز است. اين دستگاه به پردازنده INTEL COE I7 ، رم هشت گيگابايتي از نوع DDRIII‌ و هاردديسكي با ظرفيت حافظه 256 گيگابايت SSD مجهز است. كارت گرافيكي اين مك بوك پرو هم GT650 با ظرفيت حافظه يك گيگابايت است. صفحه نمايش اين مك‌بوك پرو هم مانند قبلي 4/15 اينچ و از نوع RETINA است. قيمت اعلام شده براي اين دستگاه نيز حدود هفت ميليون و 750 هزار تا هفت ميليون و 800 هزار تومان است.
مدل MD 103 هم يكي ديگر از نمونه‌هاي گران قيمت از اين خانواده است. اين مك‌بوك پروي 4/15 اينچي داراي ويژگي‌هايي چون، تجهيز به پردازنده INTEL CORE I7، رم چهار گيگابايتي و كارت گرافيكيHD4000 NVIDIA GF است.
قيمت در نظر گرفته شده براي اين مك‌بوك پرو هم شش ميليون و 600 هزار تومان است.
 
 
SONY 
از اين خانواده لپ‌تاپ‌هاي سري T جزو گران قيمت‌هاي بازار به حساب مي‌آيند.
مدل SVT13127CG يكي از مدل‌هاي حرفه‌اي و باقابليت از لپ‌تاپ‌هاي سوني است.اين لپ‌تاپ به پردازنده قدرتمند INTEL CORE I7-3.1GHZ، رم چهار گيگابايتي از نوعDDRIII و هاردديسكي با ظرفيت حافظه 256 گيگابايتSSD مجهز است.
كارت گرافيكي اين لپ‌تاپ هم INTEL HD GRAPHICS 4000 است. صفحه نمايش لپ‌تاپ مذكور نيز 3/13 اينچ از نوع TFT colour display است. اين لپ‌تاپ كه از سري اولترابوك‌هاي سوني است با قيمتي حدود پنج ميليون و 950 هزار تومان به فروش مي‌رسد.
مدلSVS13127PG هم از لپ‌تاپ‌هاي فوق حرفه‌اي و گران‌قيمت سوني است كه مانند مدل قبلي به پردازنده INTEL CORE I7مجهز است. تجهيز به رم چهار گيگابايتي از نوعDDRIII، هاردديسكي با ظرفيت حافظه 750 گيگابايت از ويژگي‌هاي اين لپ‌تاپ است.
لپ‌تاپ مذكور همچنين به صفحه نمايش 3/13 اينچي، كارت گرافيكي NVIDIA GF 640M با ظرفيت حافظه يك گيگابايت مجهز است.قيمت در نظر گرفته شده براي اين نوت بوك هم حدود پنج ميليون و 200 هزار تومان است.
 
MSI
لپ‌تاپ‌هاي سري گيمينگ اين خانواده در رده گران قيمت‌هاي باقابليت قرار دارند.
مدل GT60 از لپ‌تاپ‌هاي حرفه‌اي اين برند است كه به پردازنده INTEL CORE I7،
رم 16 گيگابايتي از نوعDDRIII و هاردديسكي با ظرفيت حافظه 128گيگابايت SSD مجهز است.
صفحه نمايش اين لپ‌تاپ هم 3/17 اينچ است. تجهيز به كارت گرافيكي NVIDIA GTX 675 با ظرفيت حافظه 4 گيگابايت از ديگر ويژگي‌هاي اين لپ‌تاپ است.
مدل GT70 نيز از لپ‌تاپ‌هاي حرفه‌اي اين سري است كه مانند مدل قبلي به پردازنده INTEL CORE I7،
رم 16 گيگابايتي و هاردديسكي با ظرفيت حافظه 128 گيگابايت SSD مجهز است.
صفحه نمايش اين مدل لپ‌تاپ هم مانند مدل قبلي 3/17 اينچ است. اين لپ‌تاپ هم با قيمتي در حدود هفت ميليون و 750 هزار تومان به بازار عرضه شده است.
 
DELL 
از اين خانواده مدل LATITUD 6430 از گران قيمت‌هاي بازار لپ‌تاپ به حساب مي‌آيد.
اين لپ‌تاپ داراي ويژگي‌هايي چون، تجهيز به پردازنده INTEL CORE I7،
رم هشت گيگابايتي، هاردديسك 750 گيگابايتي و كارت گرافيكي NVIDIA NVS 5200M با ظرفيت حافظه يك گيگابايت است.
صفحه نمايش اين لپ‌تاپ هم 1/14 اينچ از نوع LED است.
اين لپ‌تاپ با قيمتي در حدود شش ميليون تومان به بازار عرضه شده است.
مدل PRECISION M6400 نيز از گران قيمت‌هاي بازار لپ‌تاپ است كه به پردازندهINTEL CORE 2 DUO T9600، رم 16 گيگابايتي و هاردديسكي با ظرفيت حافظه 750 گيگابايت مجهز است.
صفحه نمايش اين نوت‌بوك هم 1/17 اينچ از نوع WUXGA است. اين لپ‌تاپ به كارت گرافيكي
NVIDIA QUADRO FX 3700 با ظرفيت حافظه يك گيگابايت مجهز است. قيمت اعلام شده براي اين لپ‌تاپ حدود 5 ميليون تومان است. 
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:38 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

تخفیف 20 درصدی پلی استیشن ویتا

 

نسل بعدی کنسول بازی خانگی سونی یعنی پلی استیشن 4 تنها دو روز دیگر به صورت رسمی معرفی می‌شود. 
 
در حالی که بسیاری از کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند که با معرفی این کنسول بازی جدید، قیمت کنسول‌های بازی قدیمی سونی کاهش پیدا می‌کند، این شرکت روز گذشته از کاهش 20 درصدی قیمت کنسول دستی پلی استیشن ویتا خبر داد. به این ترتیب از حالا نسخه مبتنی بر 3 G و Wi-Fi این کنسول با قیمت 215 دلار به فروش می‌رسد. علاوه بر کاهش قیمت 20 درصدی، کاربرانی که از حالا اقدام به خرید پلی استیشن ویتا کنند، دسترسی یک هفته‌ای مجانی به شبکه PlayStation Plus را هم به همراه این تخفیف در اختیار خواهند داشت. این تخفیف به زودی برای بازار کشورهای دیگر هم اعلام خواهد شد. انتظار می‌رود سونی تخفیف برای بازارهای جهان را در کنفرانس اختصاصی معرفی پلی استیشن 4 خودش اعلام کند. 
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

وزیر پیشنهادی ارتباطات: دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت؛ افزایش ۳۰ درصدی پهنای باند بین‌الملل

 


nami.jpg

سرپرست وزارت ارتباطات گفت: در حوزه اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود و بدین ترتیب هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.
فارس نوشت: محمد حسن نامی اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند اینترنت و دیتای داخلی در مجموع به 128 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته که این رقم در مقایسه با سال گذشته که 88 گیگابیت بر ثانیه بود، 45 درصد افزایش یافته است.
 
نامی افزود: در حوزه اینترنت بین الملل در شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش 30 درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود که از Gbps 63 در سال گذشته به 83 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.
 
وی در ادامه در خصوص پهنای باند دیتای داخلی توضیح داد: پهنای باند دیتای داخلی شامل سرویس‌های MPLS، VPLS و اینترنت است که در این حوزه نیز ظرفیت پهنای باند واگذار شده از Gbps 25 در سال 90 به Gbps 45 در سال جاری افزایش یافت که بیانگر رشد 80 درصدی در این حوزه است.
سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می‌کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه‌ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.
سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ظرفیت به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت اعم از شرکت‌های مخابرات استانی، شرکت‌های خصوصی و دولتی و PAP ها واگذار خواهد شد و این وزارتخانه آمادگی دارد تا نیازهای متقاضیان را در تمامی استان‌ها به هر میزان که مورد نیاز است پاسخگو باشد.
 
وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت با استفاده از شبکه گسترده 50 هزار کیلومتری فیبرنوری این شرکت خدمات مورد نظر این دسته ازمتقاضیان را در اقصی نقاط کشور ارایه خواهد کرد.
 
نامی افزود: علاوه بر این، مسیرهای جایگزین و پشتیبان که در شبکه ارتباطات زیرساخت پیش بینی شده است، امکان واگذاری خدمات پایدار و مطمئن را در شبکه این شرکت برای تمامی متقاضیان فراهم کرده است.
 
سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می‌کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه‌ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

 

چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

حرکت مخابرات به سمت ایجاد دیتاسنتر

 

شرکت مخابرات برای گسترش محتوا و کاربردهای بومی به سمت توسعه دیتاسنترها به‌عنوان یکی از ارکان توسعه این پخش حرکت کرده‌ است. 
 
علیرضا صیدی، رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران، توسعه محتوای بومی و خدمات بر بستر باند وسیع را یکی از ملزومات پیشرفت در این زمینه دانست و گفت: در صورتی که محتوای بومی و خدمات به اندازه قابل قبولی گسترش پیدا کند و استفاده از اینترنت برای خانوارها، بیش از هزینه پرداختی برای آن سود داشته باشد، حتما درخواست برای استفاده از این خدمات به سرعت افزایش می‌یابد.
 
وی با اشاره به اینکه با استفاده از این خدمات می‌توان تاثیر چالش‌هایی نظیر نوسانات ارزی را نیز تا حدود زیادی از بین برد، اظهار كرد: در این راستا شرکت مخابرات ایران می‌تواند نقشی کلیدی در ایجاد بستر ارائه این خدمات ایفا کند. صیدی در انتها، با تاکید بر نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه محتوا و کاربری‌هاي بومی افزود: به همین دلیل مخابرات دریکی از اقدامات خود برای توسعه محتوا و کاربری‌های بومی در کشور به سمت توسعه دیتاسنترها به‌عنوان یکی از ارکان توسعه این بخش حرکت کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه امروزه به‌کارگیری این خدمات به یکی از ضروریات زندگی مردم تبدیل شده، اظهار كرد: تا چند سال گذشته خدمات بانکداری الکترونیکی به میزانی که امروزه از آنها استفاده می‌شود، مورد توجه قرار نداشت واین موضوع نیز در خصوص استفاده ازخدمات باند وسیع صادق است. 
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

پاشنه آشیل وب کجاست؟

 

وب شاید در اولین نگاه توده‌ای تصادفی از دریایی از اطلاعات باشد، اما محققان بر این باورند وب آنچنان نیز بدون حساب و کتاب نیست و قانونی خاص در اتصال بخش‌های مختلف آن به یکدیگر حکمفرما است که همین قانون نیز می‌تواند نقطه ضعف بزرگ وب باشد.
بر اساس گزارش میل آنلاین، اثر کوین بیکن، اثری است که محققان معتقدند بر روی وب تاثیرگذار است. این اثر  به آن معنی است که هر وب‌سایت با 19 کلیک به صفحه‌ای دیگر متصل شده‌است. این آمار بازتابی از بازی به نام 6 درجه تا کوین بیکن است که در آن ادعا شده هرفردی بر روی کل سیاره زمین می‌تواند از طریق 6 نفر به این هنرپیشه آمریکایی مرتبط شود.
 
محققان با ساخت الگوریتمی که می‌توانست تمامی لینک‌های موجود بر روی یک صفحه وب را جمع‌آوری کرده و آنها را تا مقاصد نهایی‌شان دنبال کند و در این میان فرایند درحال وقوع را به صورت پی‌در‌پی گزارش کند، موفق به کشف این خاصیت شده‌اند.
 
فیزیکدان مجارستانی به نام آلبرت لاژلو بارباسی که انجام این مطالعه را به عهده دارد، اولین بار نتایج مطالعه خود را در سال 1999 در نشریه نیچر منتشر کرد و اکنون تیم وی دریافته‌اند که هر صفحه وب می‌تواند با تعداد بیش‌از اندازه کمی از کلیک‌های کاربران به هر صفحه دیگری وصل شود، پدیده‌ای که به خاصیت جهان کوچک شهرت دارد.
 
شبکه
 
بر اساس این خاصیت، دو نقطه از وب حتی درون شبکه‌ای به این وسعت می‌توانند از طریق حداقل تعداد نقاط اتصال به یکدیگر متصل باشند، که درمورد وب این حداقل 19 بار کلیک کردن است. به اعتقاد بارباسی، دلیل کم بودن تعداد این نقاط اشتراک با وجود وسعت شبکه، ظهور قطب‌هایی از قبیل فیس‌بوک و گوگل است. به گفته وی، چنین شبکه‌هایی به واسطه تعداد اندکی از قطب‌های به شدت متصل به شکلی تاثیر‌گذار با یکدیگر در ارتباطند.
 
بارباسی بر این باور است این سیستم می‌تواند مشکل‌آفرین نیز باشد، زیرا ممکن است ابر‌قطب‌هایی مانند فیس‌بوک و گوگل توسط هکرها مورد هجوم قرار بگیرند که در این صورت متصل‌ترین قطبها از روی شبکه پاک شده و پس از آن شبکه به سرعتی باورنکردنی نابود خواهد شد. به گفته وی، این پاشنه آشیل شبکه‌ای بدون مقیاس به شمار می‌رود.
چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها