«بایرن» ساز قهرمانی کوک میکند؟
بایرن مونیخ که یکی از بختهای مسلم قهرمانی این رقابتها در این فصل به شمار میرود، در حالی امشب به ورزشگاه امیریتس لندن میرود که خاوی مارتینس هافبک اسپانیایی خود را پس از رهایی از مصدومیت اخیر دوباره در اختیار خواهد داشت. مارتینس در بازی جمعه شب بایرن برابر ولفسبورگ غایب بود. بایرن البته پیزارو را به دلیل بیماری، بوئاتنگ را به دلیل محرومیت و بادشتوبار را به خاطر مصدومیت زانو دراختیار نخواهد داشت. بازگشت مارتینس برای بایرن مونیخ دستاورد مهمی خواهد بود و این شانس را در اختیار تیم یوپ هاینکس قرار میدهد که نمایش خوبی در ورزشگاه امیریتس لندن ارایه دهد. ستاره سابق بیلبائو در خط میانی باواریاییها به هماهنگی خوبی با شواین اشتایگر دست یافته است. هاینکس درمورد این بازی گفته مارتینس دوباره شرایط بازی را یافته است. هاینکس که در سال 1998 با رئال مادرید قهرمان چمپیونزلیگ شده بود، ابراز امیدواری کرده بازیکنان بایرن پس از مصدومیت واکنش مثبتی در زمین داشته باشند. آرسنال با وجود باخت این هفته برابر بلکبرن، امیدوار است با در اختیار داشتن توماس ورمالن، لورن کوشیلنی و جک ویلشر را برای این مسابقه درمرز آمادگی ببیند. هاینکس گفته آرسنال همچنان میتواند خطر بزرگی برای این تیم ایجاد کند و به هیچ وجه نباید این تیم را دستکم گرفت: «به رغم باخت آنها در جام حذفی، آنها طی هفته های گذشته شرایط خوبی داشته اند و درخط حمله خیلی خوب عمل میکنند و درمجموع تیمی عالی محسوب میشوند. آرسنال بازیکنان فوق العاده ای دارد و بازیکنان ما نباید آنها را دستکم بگیرند. آنها میتوانند خطری جدی برای تیم ما باشند» آرسنال طی دو سال گذشته در این مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان حذف شده و دراین مرحله با تیمی رو به رو است که از 22 بازی لیگ این فصل، در 18 مسابقه پیروز بوده است. مانزوکیچ مهاجم کرواتی که تابستان این فصل به بایرن مونیخ پیوسته، نقش مهمی در پیروزی های باواریاییها ایفا کرده و برابر ولفسبورگ پانزدهمین گل خود را دراین فصل به ثمررساند. او با درخشش درترکیب بایرن، علنا ماریو گومز را نیمکت نشین کرده و مصدومیت گومز در فصل تابستان هم کمکی به جا افتادن او در ترکیب این تیم نکرده است. ضمن اینکه اخباری هم درمورد پیوستن لواندوسکی به بایرن از فصل آینده به گوش میرسد. تنها نت ناهمگون فعلی دراردوی بایرن، آرین روبن هلندی است که از شرایط کنونی خود در تیم راضی نیست. روبن گفته دلیلی نمیبیند که در بازی برابر آرسنال روی نیمکت بنشیند و بازی های مهمی در هرفصل هستند که هربازیکنی دوست دارد در آنها بازی کند. «من واقعاً میخواهم بازی کنم. من درگذشته بیشتر به تیم کمک میکردم. اما از شرایط کنونی خوشحال و راضی نیستم. دربازی قبلی باز هم روی نیمکت بودم و این ناراحت کننده است. گل خوب بود، ولی هیچ چیز دیگر زیبایی در آن مسابقه وجود نداشت.» نارضایتی روبن درحالی است که هاینکس هرگونه تنش احتمالی با روبن را تکذیب کرده است.
پاسخ به: «بایرن» ساز قهرمانی کوک میکند؟
با سلام:
کاربر گرامی از حضور شما در تالار ورزش خرسندیم و به خود می بالیم .
خواهش میکنم پست های مربوط به فوتبلا کشورهای اورپائی را در قسمت های مربوط به خود قرار دهید .
سپاس