0

گل‌محمدي: به صدر نمي‌رسيم اما براي کسب سهميه اميدواريم

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

گل‌محمدي: به صدر نمي‌رسيم اما براي کسب سهميه اميدواريم

يحيي گل‌محمدي مي‌گويد پرسپوليس به صدر جدول نمي‌رسد اما براي کسب سهميه اميدوار است.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اينکه دو هفته است که بازي‌هايمان را مي‌بريم و 6 امتياز خوب گرفته‌ايم، بايد اين روند را ادامه دهيم و براي کسب پيروزي‌هاي بيشتر تلاش کنيم. جمعه هم براي کسب سه امتياز به بندرعباس مي‌رويم

وي افزود: مي‌دانيم که آن‌ها شرايط خوبي ندارند و نياز مبرم به سه امتياز اين بازي دارند. تمام تلاش خود را مي‌کنيم که هر سه امتياز را بگيريم. من فکر مي‌کنم که بازي قشنگي از هر دو تيم شاهد باشيم.

گل‌محمدي درباره پيشرفت پرسپوليس در چند هفته اخير گفت: به نظر من بازيکنان پرسپوليس از نظر روحي و شخصيت تيمي به جايگاه خوبي رسيده‌اند. اين پيروزي‌ها اعتماد به نفسي که از دست‌مان رفته بود را به پرسپوليس برگردانده است. پرسپوليس تيم بزرگي است که هواداران بيشماري دارد. اين تيم فقط برد مي‌خواهد و بايد به همان پرسپوليسِ قهرمان تبديل شود.

وي ادامه داد: ما يک نيم فصل طلايي را از دست داديم که مي‌شد امتيازات زيادي در آن جمع کنيم اما نشد. حالا نمي‌خواهم به گذشته برگردم ما تمام تلاش‌مان را مي‌کنيم که امسال يک سهميه بگيريم چه در جام حذفي و چه در ليگ برتر.

گل‌محمدي در پاسخ به اين سوال که با اين شرايط مي‌توانيد به صدر جدول برسيد گفت: به صدر جدول که مطمئنا نمي‌توانيم برسيم با توجه به بازي‌هاي کمي که تا پايان فصل باقي مانده و حضور تيم‌هاي مدعي و همين طور فاصله امتيازي زيادي که با آن‌ها داريم اميدواريم بتوانيم يک سهميه در ليگ بگيريم و اين هم بستگي به تلاش و همت خودمان دارد.

سرمربي پرسپوليس درباره حضور مديران باشگاه رئال مادريد در تهران که فردا رخ مي‌دهد گفت: اين نوع ارتباط گرفتن با باشگاه‌هاي بزرگ دنيا کار بزرگي است و تبادل اطلاعات با اين باشگاه‌ها مي‌تواند سطح کيفي فوتبال را بالا ببرد. همچنين شناخت بيشتر از امکانات و نحوه استفاده آن‌ها از اين امکانات به پيشرفت ما کمک مي‌کند.

دوشنبه 30 بهمن 1391  7:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها