0

سيد صالحي: مدعي خواهيم ماند

mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2346

سيد صالحي: مدعي خواهيم ماند

مهاجم تيم تراکتورسازي مي‌گويد اين تيم خودش را در ميان مدعيان قهرماني نگاه خواهد داشت.

سيد مهدي سيد صالحي در خصوص پيروزي در مقابل گهر دورود، اظهار کرد: بازي خوبي بود، ولي ما بازي را بد شروع کرديم. بعد از آن به بازي مسلط شديم و موقعيت‌هاي خوبي را نيز داشتيم. خدا کمک‌مان کرد تا به سه امتياز اين بازي دست يافته و به رده دوم جدول باز گرديم.

به گزارش ايسنا ، بازيکن تراکتورسازي درباره روند رو به رشد تراکتورسازي در جدول رده‌بندي ليگ برتر بيان کرد: تمام تلاشمان را مي‌کنيم تا نتايج در شأن مردم خوب آذربايجان کسب کنيم. هر بازي برايمان حکم فينال دارد و ان‌شاءالله بتوانيم همين روند را ادامه داده و جزو مدعيان قهرماني باشيم.

وي در خصوص اين که آيا از ماندنش در تيم تراکتورسازي راضي است يا خير؟ خاطر نشان کرد: من راضي هستم به رضاي خدا و ان‌شاءالله که بتوانم بازي‌هاي بهتري را براي تراکتورسازي انجام داده و هواداران را خوشحال کنم.

مهاجم تراکتورسازي درباره اولين بازي تراکتورسازي در ليگ قهرمانان آسيا ، تصريح کرد: بازي‌هاي آسيايي با ديگر بازي‌ها متفاوت است و هميشه استارت بازي‌ها و اولين بازي حائز اهميت و مهم است. ان‌شاءالله که با حمايت هوادارانمان استارت اوليه را خوب بزنيم و با کسب سه امتياز جزو مدعيان صعود نيز باشيم.

سيد صالحي در خصوص بازي با فجر سپاسي نيز بيان کرد: فجر سپاسي مربي و بازيکنان جواني دارد و تمام تلاشمان را به کار خواهيم بست تا در زمين خودمان بازي قابل قبولي را ارائه داده و سه امتياز حساس اين بازي را نيز کسب کنيم. با قدرت به مصاف فجر سپاسي خواهيم رفت.

وي درباره اين که آيا به آقاي گلي در ليگ برتر فکر مي‌کند يا خير؟ تاکيد کرد: تمام فکر و ذهنم به اين است که بازي‌هاي خوبي براي تراکتورسازي انجام داده و مثمرثمر باشد. اول پيروزي تراکتورسازي برايم اهميت دارد و بعد به آقاي گلي فکر مي‌کنم.

سيد صالحي در پايان گفت: گلي که ديروز در برابر گهر درود به ثمر رساندم را تقديم به شهداي تبريز مي‌کنم که از جان و دل براي کشورمان جان فشاني کردند.
دوشنبه 30 بهمن 1391  7:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها