0

نيمکت‌نشيني ام در استقلال به خاطر مسائل فني نبود

hasan77
hasan77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 594

نيمکت‌نشيني ام در استقلال به خاطر مسائل فني نبود

مهاجم استقلال مي‌گويد نيمکت‌نشيني او فني نيست چون اين تيم 22 بازيکن خوب دارد و به همه بايد بازي برسد و دلايل نيمکت‌نشيني برخي بازيکنان ضعف آنها نيست.

آرش برهاني در گفت‌و‌گو با فارس در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال بعد از ديدار با فجر سپاسي و مسائل مختلف صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد:

* به نظرت بازي با فجر پشت پرده داشت؟

چطور؟

* سرپرست تيم فجر مدعي شده که در بازي با استقلال اتفاقات ناگواري در زمين رخ داد.

من واقعا متوجه نمي‌شوم. منظور ايشان از پشت پرده چيست؟

* عاري مدعي شده اتفاقاتي در زمين رخ داده اما آنها را بازگو نمي‌کند. آنهايي که فوتبالي هستند خودشان متوجه منظور من مي‌شوند...

اولا زشت است که اين حرف زده شده و مسئله‌اي به بازيکنان خودشان ربط داده شود، چون آنها بسيار شريف بودند و تمام تلاش خود را در زمين انجام دادند و اين مسئله را ما در زمين متوجه شديم. فجري‌ها در بدترين شرايط خود به بهترين شرايط استقلال رسيدند. ما در آن بازي فوتبال خوبي بازي کرديم و تا به حال نديده بودم استقلال اينقدر در شيراز خوب بازي کند. يکي از دلايلش هم زمين بازي بود.

*ظاهرا زمين بازي خيلي نسبت به سال گذشته تغيير کرده است؟

همينطور است. واقعا زمين شرايط مساعدي داشت اما من هنوز هم متوجه صحبت‌هاي سرپرست تيم فجر نمي‌شوم. شما به گل‌هايي که ما زديم دقت کنيد و اگر تک تک آنها را مرور کنيد خيلي سالم به ثمر رسيد. درست نيست به خاطر يک بازي انگ بزرگي به بازيکنان فجر سپاسي بچسبانند! آنها بازيکنان شريف و پاکي دارند و به نظرم صحبت در اين مورد درست نيست. چون ايشان اين حرف‌ها را زده من توضيحات را دادم. اميدوارم به کسي بر نخورد و هيچکس هم ناراحت نشود.

*بگذريم. پس از 3 بازي نيمکت نشيني در 15 دقيقه به ميدان رفتي و گل زدي. نطرت چيست؟

ما 22 بازيکن خيلي خوب داريم و فکر مي‌کنم بيشترين خريدها را در خط حمله انجام داديم. همه اين بازيکنان هم بزرگ هستند و به نظرم نيمکت‌نشيني من به خاطر مسائل فني نبود.

* واضح‌تر صحبت مي‌کني؟

يعني اين نبوده که آرش برهاني به خاطر ضعيف بودنش روي نيمکت نشسته باشد. يا مثلا اگر فلان بازيکن روي نيمکت نشسته باشد ضعيف است. به اين خاطر که تيم 22 بازيکن خوب دارد و همه بايد در هر شرايطي بازي کنند. به نوعي دو سه هفته بازي به کساني رسيد که در نيم‌فصل هم کمتر بازي کرده بودند. فکر نمي‌کنم زياد اين موضع بد باشد که از جهتي به آن بد نگاه کنيم. به طور مثال اشجاري که چند هفته است بيرون نشسته مگر قبلا بد بوده؟ يا مثلا حنيف عمران‌زاده مگر بازيکن بدي است؟ حتي کيانوش رحمتي، ميثم بائو و آرزه که کمتر بازي مي‌کنند بازيکنان بسيار خوبي هستند اما به خاطر همان شرايطي که توضيح دادم روي نيمکت مي‌نشينند.

* ظاهرا با اين گل روحيه‌ات خيلي بهتر شده؟

من تا صبح همين بازي با فجر خيلي نگران بودم اما با صحبت‌هايي که انجام داديم متوجه شدم که براي خودم سوءتفاهم به وجود آمده بود! اينکه بعد از دو هفته بازي نکردن به شرايط برگردي خيلي سخت است اما خدا را شکر که گل هم زدم. شرايطم با همه اتفاقات خيلي بهتر شده است.

* آن هواداري که به درون زمين رفت را ديدي؟

(مي‌خندد) حيدري مي‌گفت نگاه کن که چه سرعتي دارد! سرعتش از تو هم بيشتر است. واقعا سرعت زيادي داشت. يک بار يادم مي‌آيد در بازي ايران و آلمان در ورزشگاه آزادي يک نفر به سمت ينس لمان رفت ولي از آن به بعد ديگر چنين صحنه‌اي نديده بودم.

* بازي آينده با نفت را چطور مي‌بيني؟

حالا که در صدر جدول هستيم همه بازي‌ها برايمان مهم است. باور کنيد از نيم‌فصل اول که با بازيکنان ديگر صحبت مي‌کنيم مدام به هم مي‌گوييم اين بازي براي ما خيلي مهم است و يا اگر اين بازي را ببريم از جدول کنده‌ايم ولي دوباره بازي به بازي اين حرف‌ها را مي‌زنيم. قبل از بازي با فجر هم همين صحبت‌ها را انجام داديم و حالا مي‌گوييم بازي با نفت خيلي مهم‌تر است! ليگ به شکلي شده که هر بازي براي ما سرنوشت‌ساز است. هر بازي که از دست بدهيم کار خودمان را سخت کرده‌ايم. ليگ جايي نيست که تيمي را دست‌کم بگيريم.

* پس با اين حرف‌ها صحبت از قهرماني زود است...

واقعا زود است. چون بازي به بازي پيش مي‌رويم و فاصله رقبا در صدر جدول خيلي کم است. نمي‌شود با يک پيروزي پر گل بگوييم قهرمان شديم. اگر يک برد با يک مساوي جابه‌جا شود کار سخت‌تر خواهد شد.

*جريان تصادفت چه بود؟

تصادف نکردم. مقابل درب منزل هنگام پارک ماشين متوجه شدم که سپر آن به جدول گير کرده است. فرداي آن روز به تمرين آمدم که اتفاقا يکي از هواداران زحمت کشيد و آن را درست کرد مثل روز اولش.

* صحبت خاصي نداري؟

از هواداران مي‌خواهم روز پنجشنبه به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت کنند.

یک شنبه 29 بهمن 1391  1:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها