0

ماجدي: مذاکره با بازيکن فجر حرف چيپي است

hasan77
hasan77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 594

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مشکل اين است که استقلال مي‌برد و حريفان بهانه مي‌‌آورند.

ميرشاد ماجدي در گفت و گو با فارس در مورد صحبت هاي سرپرست فجرسپاسي مبني بر ايجاد شائبه براي هواداران اين تيم نسبت به مذاکره باشگاه استقلال با برخي از بازيکنان فجر اظهار داشت: براي استقلال هميشه حرف در مي آورند. يک روز مي گويند داور چرا به بازيکن ما کارت نداده است، يک روز ديگر هم حرف ديگري در مي آورند. مشکل اين است که استقلال نبايد برنده باشد. حريفان استقلال بعد از بازي نگفتند تيم ما بر اساس تاکتيک پيروز شده است و فقط خواسته اند با گفتن جمله دست هاي پشت پرده اين پيروزي را لوث کنند. از بس در مورد حاشيه ها در اين فوتبال حرف مي زنيم متن را کور کرده ايم و اين شده خوشبختي فوتبال ايران.

وي افزود: با کدام تحليل فني مي خواهيم به جام جهاني برويم؟ اگر کسي گفته که باشگاه استقلال با بازيکنان فجر مذاکره کرده است حرف چيپي زده است. خود آقاي عاري که براي از بابت مسائل ارزشي احترام قائل هستم گفته که ما مقابل استقلال بد بازي کرديم و دروازه بان تيم هم بدترين بازيکن زمين بود و بازيکنان ديگر هم روز خوبي نداشتند. اگر همين 3 فاکتور را به هر مربي و کامپيوتري هم بدهي چيزي جز شکست را پيش بيني نمي کند.

ماجدي تاکيد کرد: البته من از ياوري ممنون هستم که واقعيت را گرفت و بايد اين مربي را بابت اينکه گفت در اين بازي فقط مسائل فني دخيل بود تحسين کرد. اين نشان مي دهد هنوز روح جوانمردي در اين فوتبال وجود دارد. نمي دانم چرا مدام مي گويند دست هاي پشت پرده. اين دست هاي پشت پرده چرا بيرون نمي آيد. فکر مي کنم دست هاي پشت پتو است که بيرون نمي آيد. کاش يک نفر جوانمردي کند و اين دست هاي پشت پرده را مطرح کند.

ماجدي به عنوان سرپرست کميته جوانان در خصوص اينکه گفته مي شود مرفاوي از ليست گزينه هاي سرمربيگري تيم ملي جوانان حذف شده، گفت: ما تاکنون روي هيچ نفري بحثي نداشتيم و روز گذشته هم در جلسه در مورد همان معيارهاي انتخاب بحث داشتيم. معتقديم که نفر مورد نظرمان بايد در تيم هاي پايه کار کرده باشد و جامعه رسانه و فوتبال او را قبول داشته باشند. من نظرم به اين بود که از علي دوستي در تيم جوانان هم استفاده کنيم اما متوجه شديم که مسابقات نوجوانان و جوانان به هم نزديک است و اين فشردگي مسابقات باعث شده تا علي دوستي نتواند روي تيم ديگري تمرکز کند.
یک شنبه 29 بهمن 1391  12:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها