مورينيوبراي مقابله بافشارهابيرحمانه حرف ميزند
سرمربي وايکانو:
مورينيوبراي مقابله بافشارهابيرحمانه حرف ميزند
سرمربي رايووايکانو معتقد است که ژوزه مورينيو براي مقابله با فشارهايي که بر رويش است، بيرحمانه حرف ميزند.
|
|
|
پاکو خمز بر اين باور است که تيمش ميتواند در ديدار يکشنبه شب مقابل رئال مادريد در سانتياگو برنابئو فرصتهاي گلزني خلق کند.
به گزارش فارس،وايکانو هفته گذشته با نتيجه 2 بر يک از سد اتلتيکو مادريد گذشت و خمز اميدوار است که شاگردانش نتيجه مشابهي مقابل رئال مادريد به دست آورند.
وي در اين باره اظهار داشت: من فکر ميکنم ما فرصتهاي خودمان را در برنابئو داريم. مسابقه بزرگي است؛ اگر شجاع باشيد و کنترل توپ در دست شما باشد، ميتوانيد با افتخار زمين را ترک کنيد.
سرمربي رايووايکانو همچنين در خصوص ژوزه مورينيو گفت: او مجبور است براي مقابله با فشارهايي که بر روي خود احساس ميکند، مسائل را بيرحمانه مطرح کند.
وي در اين باره ادامه داد: هرکاري که او انجام ميدهد، انعکاس جهاني دارد.
خمز تأکيد کرد: آينده وي تا حدودي به آنچه در ليگ قهرمانان رخ خواهد داد، بستگي دارد. هر اتفاقي ممکن است، او ميتواند قهرمان کوپادلري و ليگ قهرمانان شود و اين ميتواند مرهمي براي او باشد که در حال حاضر يکي از بهترين مربيان جهان است.
وي به عنوان ميهمان ويژه در ديدار منچستر و رئال در سانتياگو برنابئو حاضر شد و در حالي که پرچم کوچک رئال مادريد را قبل از بازي در دست تکان ميداد، از او عکس گرفته شد.
سرمربي رايووايکانو در اين باره توضيح داد: وقتي به جايگاه ميرسي، صندلي خود را پيدا ميکني و يک پرچم کوچک رئال مادريد روي آن ميبيني، ميتواني دو کار انجام دهي اينکه او را برداري يا اينکه رويش بنيشيني. من گزينه اول را انتخاب کردم.
|
شنبه 28 بهمن 1391 10:06 PM
تشکرات از این پست