0

اميري: نظري در ليست قلعه‌نويي نبود

hasan77
hasan77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 594

اميري: نظري در ليست قلعه‌نويي نبود

معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: بازيکن تيم فوتبال فجر سپاسي در نيم‌فصل دوم در ليست قلعه‌نويي نبود.

علي اميري در گفت‌وگو با فارس در خصوص صحبت‌هاي سرپرست تيم فوتبال فجر سپاسي مبني بر اينکه باشگاه استقلال در نيم‌فصل با مصطفي نظري صحبت کرده عنوان کرد: نظري بازيکن محترم و خوبي است؛ اما در نيم فصل دوم در ليست امير قلعه‌نويي نبوده است. من مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال هستم و اگر نظري در ليست سرمربي وجود داشت حتما خبر داشتم.

وي ادامه داد: هيچ مذاکره‌‌اي با نظري نداشتيم. نمي‌دانم اين مسائل چرا مطرح مي‌شود. قبل از بازي ما مقابل فجر سرمربي اين تيم صحبت از مسائل بيرون زمين استقلال مي‌کند و مي‌گويد آبي‌پوشان در اين امر قوي هستند، بعد از مسابقه هم سرپرست فجر اين صحبت‌ها را مطرح مي‌کند. نمي‌دانم در فوتبال ما چه خبر است.

معاون ورزشي باشگاه استقلال يادآور شد: البته بايد بگويم که سرهنگ جعفري در شيراز استقبال خوبي از ما داشت. فکر نمي‌کنم صحبت‌هاي سرپرست اين تيم هم حرف‌هاي رسمي اين باشگاه باشد. روي اين تيم نام يک شهيد است و قطعا زيبنده اين باشگاه نيست که چنين مسائلي را مطرح مي‌کند.

وي افزود: وقتي صحبت از فوتبال پاک مي‌کنيم نبايد اين مسائل را مطرح کنيم. اي کاش سرپرست محترم فجر يک بار هم که شده نام مسئولي که از استقلال با نظري صحبت کرده مي‌آورد. اسم او را رسما اعلام کند تا ما هم بدانيم چه خبر است. من مسئول نقل و انتقالات بودم و هيچ تماسي در اين زمينه نداشتم. فکر مي‌کنم حرف‌هاي سرپرست فجر يک‌جور فرافکني است.
شنبه 28 بهمن 1391  7:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها