مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي لينگويين: 300 گرم
قارچ: 150 گرم، ورقهورقه
سينه مرغ آبپز: يك عدد،خردشده
پياز يا پيازچه ساطوري: يكسوم پيمانه
سير: يكي، 2 حبه، ساطوري
كره: 2 قاشق غذاخوري
شير: 200 ميليليتر پودر
پنير پارمزان: 100گرم
خامه: 200 ميليليتر
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:
1- كره را در يك تابه يا قابلمه بزرگ و گود روي شعله متوسط آب كرده و پياز را 6-5 دقيقه در آن تفت دهيد. سير را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر تفت دهيد.
2 - قارچ را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده تا قارچ آب نيندازد، اما مواظب باشيد سير و پياز نسوزد. شايد گاهي لازم باشد براي چند لحظه تابه را از روي حرارت برداريد.
3- شعله را كم كنيد. كمي نمك و فلفل پاشيده و مرغ را اضافه كنيد. شير را روي مواد ريخته و صبر كنيد تا ريز جوش بزند. پاستاي پخته را اضافه كرده و مواد را كاملا مخلوط كنيد. هنگامي كه پاستا گرم شد و نشاسته آن سس پاستا را غليظ كرد، خوراك را در ظرف كشيده و خامه را روي آن بدهيد. پنير را نيز روي آن بپاشيد.
نکات:
1 - ميتوانيد خامه را همراه شير اضافه كنيد. در اين صورت غذا طعم بهتري ميگيرد.
2 - به جاي پنير پامرزان از موتزارلا استفاده كنيد.
3- به جاي سير از 2 قاشق چايخوري پودر سير اضافه كنيد.
4 - براي معطرتر شدن غذا ريحان يا جعفري ساطوري به آن اضافه كنيد.
منبع : مجله آشپزی ایده آل