0

چيكن لينگويين

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

چيكن لينگويين

مواد لازم براي 4 نفر:

پاستاي لينگويين: 300 گرم

قارچ: 150 گرم، ورقه‌ورقه

سينه مرغ آبپز: يك عدد،‌خردشده

پياز يا پيازچه ساطوري: يك‌سوم پيمانه

سير: يكي، 2 حبه، ساطوري

كره: 2 قاشق غذاخوري

شير: 200 ميلي‌ليتر پودر

پنير پارمزان: 100گرم

خامه: 200 ميلي‌ليتر

نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

تبیان زنجان

روش تهيه:

1- كره را در يك تابه يا قابلمه بزرگ و گود روي شعله متوسط آب كرده و پياز را 6-5 دقيقه در آن تفت دهيد. سير را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر تفت دهيد.

2 - قارچ را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده تا قارچ آب نيندازد، اما مواظب باشيد سير و پياز نسوزد. شايد گاهي لازم باشد براي چند لحظه تابه را از روي حرارت برداريد.

3- شعله را كم كنيد. كمي نمك و فلفل پاشيده و مرغ را اضافه كنيد. شير را روي مواد ريخته و صبر كنيد تا ريز جوش بزند. پاستاي پخته را اضافه كرده و مواد را كاملا مخلوط كنيد. هنگامي كه پاستا گرم شد و نشاسته آن سس پاستا را غليظ كرد، خوراك را در ظرف كشيده و خامه را روي آن بدهيد. پنير را نيز روي آن بپاشيد.

نکات:

1 - مي‌توانيد خامه را همراه شير اضافه كنيد. در اين صورت غذا طعم بهتري مي‌گيرد.

2 - به جاي پنير پامرزان از موتزارلا استفاده كنيد.

3- به جاي سير از 2 قاشق چاي‌خوري پودر سير اضافه كنيد.

4 - براي معطرتر شدن غذا ريحان يا جعفري ساطوري به آن اضافه كنيد.

منبع : مجله آشپزی ایده آل

شنبه 28 بهمن 1391  12:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها