0

گرمولاتای گوساله، خورشتی برای میلانی ها

 
mina_K_h
mina_K_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

گرمولاتای گوساله، خورشتی برای میلانی ها

یک دستور غذایی معروف میلانی که معمولا از رنده پوست لیمو‌، سیر و جعفری در آن استفاده می‌شود. درون این سس یا خورشت، تکه ای گوشت که در کنار سبزیجات پخته می شود سرو می شود. گاهی گرمولاتا خود بخشی از سسی است که گوشت در آن پخته و گاه جداگانه سرو می شود.

نسخه فرنگی

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون بکر: به میزان لازم
ماهیچه ساق گوساله: 2عدد،هرکدام 450 گرم
هویج: یک عدد، خرد کرده
کرفس: 2ساقه ،خرد شده
زنجبیل تازه: 2قاشق مرباخوری،رنده شده
سیر: 2حبه،خرد شده
پیاز ترشی: 200 گرم، پوست کنده
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آب یک پرتقال
سرکه: یک سوم پیمانه
آب مرغ: 3پیمانه
مواد لازم برای سس گرمولاتا:


رنده پوست یک پرتقال
جعفری ساطوری: 3قاشق غذاخوری

سیر:یک حبه،رنده شده

روغن زیتون : 2قاشق غذاخوری


مواد لازم برای پوره سیب زمینی شیرین


سیب زمینی شیرین: 750 گرم،پوست کنده و خرد شده
روغن زیتون: به میزان لازم

سرخ كردن گوشت:


موقع سرخ كردن گوشت بايد صداي جلز و ولز بشنويد.

اگر اين صدا نيامد گوشت را خارج  كرده و روغن را دوباره داغ كنيد، سپس گوشت را دوباره اضافه كنيد.


گوردون رمزی توصیه کرده که از گوشت ماهیچه در آن استفاده کنید.

یک دستور غذایی معروف میلانی که معمولا از رنده پوست لیمو‌، سیر و جعفری در آن استفاده می‌شود.


درون این سس یا خورش، تکه ای گوشت که در کنار سبزیجات پخته می شود سرو می شود.


گاهی گرمولاتا خود بخشی از سسی است که گوشت در آن پخته و گاه جداگانه سرو می شود.


این گوشت می تواند گوسفند، گوساله یا طیور-خصوصا گوشت شکار که پرخون است و طعم و عطر تندتری به گوشت کشتارگاه دارد-یا حتی مواد دریایی مانند ماهی و میگو باشد.


این غذا که به خودی خود با ذائقه ایرانی چندان بیگانه نیست، توسط آشپز ستاره انگلیسی، گوردون رمزی نوشته و طبخ شده است.

روش تهیه:

1 -یک تابه ترجیحا چدنی را با 4، 3 قاشق غذاخوری روغن روی شعله زیاد داغ کرده و تکه های گوشت را به نوبت در آن سرخ کنید.

هر طرف را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

2 -یکی، 2 قاشق دیگر روغن به تابه اضافه کرده و هویج،کرفس،سیر، زنجبیل و پیاز ترشی ها را 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرند.

رب گوجه را اضافه کرده و یکی، 2 دقیقه تفت دهید.گوشت ها را به تابه برگردانده و سرکه و آب پرتقال را روی آن بریزید.

شعله را کم کرده و آن را تا زمانی که غلیظ شود بپزید.گهگاه هم بزنید تا ته نگیرد.

3 -آب مرغ را اضافه کرده و پس از به جوش آمدن با شعله کم و در بسته یک ساعت آن رابپزید.

در قابلمه را باز گذاشته و 30 دقیقه دیگر گوشت را بپزید.نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

4 -در همین هنگام، سیب زمینی های شیرین را 15 دقیقه در آب جوشانده، سپس آبکش کرده و 15 دقیقه آن را بخارپز کنید.

آنها را با کمی روغن زیتون پوره کرده و نمک وفلفل بپاشید.

5 -برای تهیه گرمولاتا،رنده پوست لیمو، جعفری،سیر و روغن زیتون را مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید.

6 -گرمولاتا را روی گوشت ریخته و با پوره سیب زمینی شیرین سرو کنید.

نکات:

سیب زمینی شیرین خیلی مواقع از بازار بهجت‌آباد قابل تهیه است.
گاهی در این سس از نعناع به جای جعفری استفاده می شود.
بهتر است گوشت را در مخلوطی از روغن و کره حیوانی سرخ کنید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 28 بهمن 1391  11:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها