0

قلعه نويى: من عليزاده را از تمرينات محروم نكرده ام

mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

قلعه نويى: من عليزاده را از تمرينات محروم نكرده ام

هران IranSport.Net - امير قلعه نويى سرمربى استقلال بر اين عقيده است كه تركى در دربى بايد پنالتى زارع را مجدداً تكرار مى كرده است. امير قلعه نويى ضمن حمايت از اين داور گفت: باز هم مى گويم تركى در دربى خيلى خوب كار كرد اما من معتقدم كه وى در اين بازى ۲ اشتباه داشت. در صحنه اى كه دروازه بان پرسپوليس روى برهانى خطا كرد داور بايد حقيقى را اخراج مى كرد. اشتباه ديگر تركى اين بود كه بايد اعلام به تكرار پنالتى پرسپوليس مى كرد، چرا كه در آن صحنه پژمان نورى وارد محوطه جريمه شده بود كه اين خلاف قانون است. قلعه نويى در ارتباط با غيبت هاى عليزاده در تمرينات استقلال گفت: من عليزاده را از حضور در تمرينات تيم محروم نكردم. او به دليل شرايط روحى نامناسب از من مرخصى خواست كه من به او اجازه مرخصى دادم. عليزاده با قرار گرفتن در شرايط روحى مناسب مجدداً در تمرينات استقلال شركت مى كند. غيبت اكبرپور هم مشكل خاصى نبود. ما هرگز به سياوش نگفتيم كه در تمرينات حاضر نشود. همه ديدند كه او با تيم تمرين مى كند. به هر حال اين بازيكن هم بايد از لحاظ فنى شرايط خود را بالا ببرد تا تيم به دليل هدر رفتن فرصت ها دچار مشكل نشود.قلعه نويى در خصوص بازى اين هفته تيمش مقابل مقاومت اظهار داشت: براى اين بازى آماده هستيم. بازيكنان استقلال در شرايط خوبى به سر مى برند و ما براى بازى در شيراز مشكلى نداريم. تيم هاى پيروانى هميشه به خوبى فوتبال بازى مى كنند. پيروانى مربى بادانش و فهيمى است كه من اراده خاصى به او دارم اما با اين حال ما تنها براى كسب ۳ امتياز بازى به شيراز مى رويم تا در كنار ارائه يك بازى زيبا و روان، برنده ميدان باشيم.
سرمربى استقلال در ارتباط با نارضايتى هواداران اين تيم از تساوى در دربى گفت: به هواداران استقلال حق مى دهم كه ناراحت باشند چون استقلال در دربى بهتر بازى كرد و فرصتَ هاى بيشترى داشت. تماشاگران آبى دوست تاب تحمل در پايان بازى را نداشتندو اگر مهاجمان استقلال اين همه فرصت را از دست نمى دادند ما الان برنده دربى بوديم تا هواداران تيم هم خوشحال باشند. قلعه نويى مقابل خبر پيشنهاد يك تيم سوئدى به او گفت: تا لحظه اى كه با باشگاه استقلال قرارداد دارم فقط به موفقيت اين تيم فكر مى كنم. هدف من كسب عنوان قهرمانى آسيا با استقلال است. پيش از پيشنهاد سوئدى ها، از ۳ تيم ديگر هم پيشنهاد داشتم اما به خاطر استقلال و هدفم در اين تيم، به هيچ يك از آنها فكر نكردم.
سه شنبه 29 بهمن 1387  10:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها