0

فقط 313 نفر

lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

فقط 313 نفر

فقط 313 نفر

سلام دوستان

درد و دلی دارم صمیمانه نه مغرضانه ،ازتون می خوام اگه مجالش رو دارید بخونید ....

اگه خواستید نظر بدید.

انسان خلق شد(منظور ماها هستیم) برای عبادت (منظورم کارهایی هست که با نیت الهی انجام می شه نه صرفا نماز و روزه) . حضرت آدم تا حضرت خاتم(محمد مصطفی(ص)) اومدن برای اصلاح جامعه و بعد امامت آغاز شد....

یازده امام رو مردمان عصرشون از بین بردن ...

هیچ کدوم از مردم اون زمان نتونستن مرتبه و درجه امامت رو درک کنن برای همین خداوند امام زمان رو از دست رس ما خارج کرد. می دونید واسه چی؟

بزار ساده بگم اگه بود امسال شاهین بهش توهین می کردند و ما می گفتیم آزادیه !!!

باید نظرش رو بگه، یا اینکه حداقل کاری که می تونستیم بکنیم اینکه سکوت می کردیم.

اگه بود مثل پیامبر خاکستر می ریختن روی سرش و ما می گفتیم مثل جدش باید سکوت کنه.....

اگه بود که مثل امام حسین می بردیمش به قتل گاه می گفتیم .... انسان جایزالخطاست.....

از امام جز بخشش انتظار نداریم. این روزا داریم ثابت می کنیم که نیا آقا

اگه بیای به سرنوشتی مبتلات می کنیم بدتر از امامان قبلی! می دونید واسه چی؟

چون ما گرفتار جهل نوینیم!

فکر می کنیم که می دانیم و نمی دانیم!!! دمکراسی یعنی چی؟ بگذار من برات ترجمش کنم اگه توی دشت کربلا اکثریت سپاه یزید گفتن که باید امام تنها، کشته بشه چون دمکراسیه باید کشته بشه ....

اگه گفتن باید خیمه ها آتیش بگیره چون دمکراسیه و رای حداکثریه باید بگیره.

اگه حداکثر سپاه یزید گفتن گوشواره ها رو از گوش دخترا بکشید نباید اعتراض کنیم ...

امام زمان نیا انگار دمکراسی میگه باید به شماها توهین بشه ...

باید به ادیان توهین بشه

باید آزادی افراتی اهریمنی روی زمین برقرار باشه،

امام زمان نیا ،انگار اینجا دمکراسی میگه چون اکثریت خوابن باید بقیه هم خودشون رو به خواب بزنن

حرفم به درازا کشیده شد...

اگه به پوچی رسیدید راه حلش اومدن اون اقاست اگه حرف ها و شخصیت ها سردرگمتون کردن کاری کنید آقا بیاد اگه تکلیف خودتون و آینده و آخرتتون رو نمی دونید یا علی حالا وقتشه،ثابت کنید که مردشید 313 نفر مرد روی زمین پیدا نمیشه که نیومده 313 نفر!!! فقط313 نفر

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

WWW.masafportal.COM

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ارسال نظر :

جمعه 20 بهمن 1391  11:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها