سوء تفاهم شده !!!
بسم الله الرحمن الرحیم
شايد براي همه ي شما جاي سوال باشد که اين اتفاقات ناگوار هستي مثل جنگ.قحطي.نسل کشي.نژاد پرستي.قتل زنجيره اي. تجاوزها و... حاصل کدام اشتباه يا تاوان کدام به عقيده بعضي گناه نکرده است؟جواب اين سوال در دل تاريخ نهفته است.
يکي از دوستان من که علاقه اي به خدا ندارد و به نوعي خدا را دشمن خود مي شمارد چند روز پيش با خشم عجيبي به من گفت:مگه خدا گرسنگيه بچه هاي سوماليو نمي بينه که هيچ کاري واسشون نمي کنه؟آن روز بحث ما به نتيجه اي نرسيد. حتما اين سوال را يا چيزي شبيه اين را از خود پرسيده ايد.براي خود من هم بارها اين سوال پيش آمده.ولي هيچ سوالي را نبايد بي جواب گذاشت.
اگر کسي که اين متن را مطالعه مي کند و خدا را متهم به بي توجهي به بندگانش مي کند و تا کنون قرآن را باز هم نکرده خود متهم است زيرا شرط انصاف شنيدن حرف هاي کسي است که به او اتهام زده شده.
اگر خداوند بشر را خلق مي کرد و نه کسي را براي هدايت بندگانش مي فرستاد و نه دستوري براي زندگي قرار مي داد و با جانوري به نام شيطان که دشمن آشکار ماست ما را به حال خود رها مي کرد من هم به خدا خورده مي گرفتم که بدون هيچ کمکي چگونه انتظار اشرف مخلوقات بودن را از ما دارد.ولي با شرايط فعلي خدا انصافا جاي خورده گيري نگذاشته
چون هم کتاب فرستاده
هم پيامبر
هم معجزه
هم امام که با ظهورش بر روي زمين بشر با دستان خودش مدلي از بهشت خواهد ساخت
هم بشارت اين را داده که در صورت عمل به دستوراتش هم در اين دنيا خوشبخت خواهيم بود و در آخرت هم به پاس عمري تلاش در جهت بندگي و انسان بودن و قبول شدن در امتحانات در بهشت جاويدان خواهيم بود که وصفش را بارها شنيده ايم.
اما تاکنون بشر به اين دستورات عمل کرده؟چگونه مي توان درس نخواند و انتظار نمره20 داشت؟
یکی از آشنایانم داستان جالبی تعریف می کرد.او پسری داشت که زیاد به درس خواندن علاقه ای نداشت و همیشه در حال بازیگوشی و شیطنت بود.
هر وقت پدرش از او می خواست کمی به فکر درس و آینده خود باشد بهانه می آورد و می گفت که او را از مدرسه بیرون بیاورد تا مشغول شاگردی در مغازه ای شود.روزی پدر این کار را عملی کرد و او را به مکانیکی سپرد و به مکانیک گفت به پسرش سختی بیشتری بگیرد تا شاید سرعقل بیاید و به مدرسه بازگردد.پسر یک هفته بیشتر دوام نیاورد و تحصیلاتش را ادامه داد و در حال حاضر مهندس برق است.
اگر خدا به ما سختی نگیرد هیچ وقت راه انسان بودن و هدف اصلی خلقت را نمی فهمیم.اصلا اگر سختی و امتحان الهی نبود فرق ما با فرشته ها چه بود؟اصلا چه نیازی به آفرینش ما وجود داشت؟قدرت اختیار چه معنایی داشت؟
عزیزان نکته همین جاست.فرق انسان همین است.او ندیده عاشق است.سختی برایش معنی ندارد.در امتحان معشوق با قدرت اختیارش بهترین گزینه را انتخاب می کند.بیایید در امتحانات الهی کم نیاوریم و به عشق خالقمان پشت پا نزنیم.کمک الهی در راه است.والله مع الصابرین. کسي که به خدا اعتقاد نداشته باشد خوب مسلما خدا هم به او اعتقادي ندارد. خودمانيم.سوءتفاهم شده!!!
اللهم عجل لولیک الفرج
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
www.masafportal.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=