خواب
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در این مقاله میخواستم دردودلهای خود را در قالب متن با شما دوستان در میان بگذارم امیدوارم که مورد پسند شما دوستان قرار بگیرد.
ابتدا حرفهام رو با یک سری سوالات شروع میکنم.
واقعا ما در چه جامعه ای زندگی میکنیم؟آیا واقعا ما منتظران مهدی هستیم؟ آیا ما همان جامعه ای هستیم که امام زمان بتواند به وسیله ی ما جهان را از ظلم و فساد پاک کند؟
به سمت چه چیز حرکت میکنیم،آیاما به اندازه ی دشمنان او به ظهور او ایمان داریم،
آیا به اندازه ی آنها منتظر آمدن او می باشیم.
تابه حال روزی چند بار تصمیم گرفته اید که از این لحظه به بعد زندگی خود را وقف امام زمان کنید.تا حالا به غریبی مهدی فکر کردید،تا حالا به خودت گفتی از امروز به بعد برم خودمو درست کنم واسه مهدی،گفتی واسه ظهورش آماد بشم؟
تا حالا از خودت سوال کردی وقتی امام زمان ظهور کرد میخوای بهش چی بگی؛ میخوای بگی تو نبودی و منم بی خیال تو شدم،میخوای بگی من فقط فکر خودم بودم،فکر دنیام بودم
فکر این بودم که چه جوری دیگری رو نردبان ترقی خودم قرار بدم؛ میخوای بگی فقط فکر این بودم که سر بقل دستیم کلاه بزارم.میخوای بگی من فکر اینها بودم نه فکر تو.مابه سمت چی داریم میریم . . . . .
یعقوب پیغمبر میدونست که یوسفش کجاست، میدونست سالمه، میدونست عزیز مصر شده ولی باز هم براش گریه می کرد ولی ما که نمیدونیم یوسف فاطمه کجاست چقدر باید براش گریه کنیم.
کی آدرس مهدی رو بلده؟
کی میدونه مهدی کجاست؟
چرا ما نبایستی مثل یعقوب برای یوسف گمشدمون گریه کنیم؟!
ما داریم به سمت چی میریم؟!
به فکر هر چیزی هستیم جز امام زمان!
چطور وقتی رفیقتو میبینی ازش میپرسی دیشب فلان سریال چی شد،در فلان بازی فوتبال کی برنده شد؟
ولی تا حالا ازش پرسیدی از امام زمان چه خبر، تا حالا ازش پرسیدی این جمعه از مهدی موعود چه خبر؟
چرا به فکر هر چیزی هستی، به فکر حل تمام مشکلاتت هستی، به جز حلال مشکلات. تا کی میخوای در این خواب با قی بمونی.
ببخشید که این مثال رو میزنم واقعا معذرت میخوام ولی مجبورم، وقتی شما یه گوشیت رو گم میکنید یا وقتی یکی از وسایلتونو گم میکنید چقدر دنبالش میگردید هی اینطرف،اونطرف؛ازاین میپرسین ،از اون میپرسین.که چی یه موبایل رو پیدا کنید.
اما تاحالا تصمیم گرفتید دنبال امام زمان بگردید؛به خودت گفتی برم مهدی رو پیدا کنم.تا کی میخوایم زندگیمونو با یک سری مزخرفات بگذرونیم.
آیا وقت این نرسیده یه هدف جدید به زندگیمون بدیم؟
آیا وقت این نرسیده مسیر زنگیمون مسیر ظهور باشه؟
آیا وقت این نرسیده که. . . . .
آیا وقت این نرسیده که عاجزانه به درگاه خدا دعا کنیم تا فرج آقا رو برسونه؟چرا برای هر چیزی نذر می کنیم،نذر می کنیم که خونه دار بشیم،نذر می کنیم داخل کنکور قبول کنیم ولی تا حالا اومدیم برای ظهور مهدی نذز کنیم.
دیگه باید چه اتفاقی بیفته تا کمبود امام زمان رو حس کنیم. باید ایران هم مثل عراق بشه یا اینکه یه فلسطین دیگه به وجود بیاد.
چرا نمییای خودتو برای ظهورش آماده کنی؟اگه واقعا ایمان داری که ظهورش نزدیکه چرا نمیخوای که یکی از یارانش باشی؟
آره از همین امروز،از همین الان شروع کن،ایمان داشته باش و باور کن که تو هم میتونی از یارانش باشی. ابتدا خودت رو آماده کن و بعد هم برو سراغ دیگران، بذار وقتی ظهور کرد بهش بگی این چند نفر رو من برای ظهورت آماده کردم.
گرچه جامعه ی الان ما جامعه ای پر از فساد و گناهه اما هرگز ناامید نشو،چون ناامیدی بزرگترین سلاح شیطانه. درسته که جامعه تاریکه اما هنوز هم روزنه های امید هست.ایمان داشته باش که میتونی و با کمک خدا و تلاش خودت بیا تا با هم این روزنه های نور امید رو بیشتر کنیم تا زمانی که جهان با نور رخسار مهدی روشن بشه و ما به آرزومون برسیم.
مطمئن باش که میتونیم
او خواهد آمد
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
www.MASAFPORTAL.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=