مامی سایت: من برای تهیه این پیراشکی از پودر خمیر آماده استفاده کرده ام، اگر فرصت درست کردن خمیر را داشتید، از هر نوع خمیر پیراشکی میتوانید استفاده کنید.
طرز پیچیدن پیراشکی ها در تصاویر کاملاً گویاست. علاوه بر موادی که می بینید، پنیر موزارلا هم به مواد اضافه شده است. فیلینگ پیراشکی را میتوانید به دلخواه انتخاب کنید، اگر از گوجه فرنگی استفاده میکنید، سعی کنید پوست کنده و فیله شده باشد و در انتها مایه گوشتی داخل پیراشکی نباید آبدار باشد.
مانند سایر پیراشکی ها داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که روی آنها طلایی شود، بپزید.