دايي: سه امتياز بازي استقلال را ميخواهيم
دايي: سه امتياز بازي استقلال را ميخواهيم
سرمربي تيم فوتبال راه آهن معتقد است که شرايط جدول ليگ برتر گوياي سختي بازي تيمش برابر استقلال است، ولي تيمش با آمادگي کامل براي کسب سه امتياز به ميدان ميرود.
|
 |
|
|
علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر استقلال گفت: درباره استقلال نميتوانم زياد صحبت کنم، چون شرايط جدول همه چيز را نشان ميدهد . استقلال با مهرهها و کادر فني فني قوي که قلعهنويي آن را هدايت ميکند نتايج خيلي خوبي گرفته و سرمربي اين تيم هم نشان داده که از بهترينهاي ايران است. او در هر تيمي بوده است براي قهرماني جنگيده و نتايج خوبي را گرفته است. با بازيکنان ملي استقلال و همين طور بازيکنان خارجياش ميتوانم بگويم که بازي سختي را پيشرو داريم.
به گزارش ايسنا،وي ادامه داد: ما تمرينهاي زيادي را انجام دادهايم و به همين دليل شناخت زيادي از استقلال داريم. ما در بازي فردا فقط به فکر سه امتياز هستيم. به بازيکنانم اطمينان کامل دارم و مطمئنم که ميتوانيم با يک بازي منطقي هر سه امتياز بازي را بگيريم. ما روي اين بازي حساب ويژهاي باز کرده ايم و مطمئنم که بازيکنان با سربلندي از زمين خارج ميشوند.
دايي در ادامه گفت که تيمش براي بازي با استقلال محرومي ندارد، اما سه بازيکنش مصدوم هستند: در بازيهاي گذشته ايگور کاسترو، حميدرضا علي عسگر و حسين پاشايي را از دست داديم که البته ميتوانيم از يکي يا دو نفر از آنها استفاده کنيم نميخواهيم ريسک کنيم بازيکن جايگزين ما چيزي از اينها کم ندارند.
در ادامه خبرنگاري از دايي درباره اتفاقات عجيب و غريب بازي رفت بازي استقلال و راهآهن پرسيد، او به دايي گفت جريان از چه قرار بود که در بازي رفت در رختکن راهآهن چند دقيقه بسته بود؟ آيا قضيه وجود مار در رختکن شما صحت داشت که دايي در پاسخ گفت: متاسفانه هميشه از اين اتفاقات عجيب و غريب در بازيهاي استقلال ميافتد. نميدانم که پيش از اين سابقه داشته که در ورزشگاه آزادي مار پيدا شود، اما در آن بازي يک مار در رختکن ما بود به همين دليل تيم ما با تمرکز کافي در زمين بازي نکرد، چون حداقل 30 دقيقه پيش از بازي رختکن ما محل رفت و آمد نيروي انتظامي و آتشنشاني شده بود و اتفاقات عجيبي که هزاران مدل ميشود آنها را تعبير کرد. به هر حال براي اين بازي پيشبيني لازم را کردهايم که قبل از آن يک مارگير وارد رختکن شود که اگر ماري در رختکن بود، آن را بگيرد!
نشست خبري تيمهاي راهآهن و استقلال از اين لحظه به بعد وارد فاز ديگري شد. در اين لحظه خبرنگاري از دايي درباره مساله طلبش از پرسپوليس و صحبتهاي شکري، سخنگوي حقوقي پرسپوليس پرسيد، سرمربي راهآهن در پاسخ گفت: براي باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس که بايد ساختار بزرگي داشته باشد، متاسفم که کسي مثل شکري به عنوان سخنگو کار ميکند، در حالي که اطلاعات کافي ندارد. در جلسه اول کميته انضباطي هم درباره طلبم از پرسپوليس صحبت کردم وهم درباره شکايتي که از مصاحبه هاي نادرست و غير فوتبالي مديرعامل پرسپوليس داشتم بحث کردم. فکر ميکنم که دي ماه سال گذشته بود که به مديرعامل پرسپوليس نامهاي نوشته ام که در آن مطالباتم را مو به مو آورده بودم. کسي که مسايل حقوقي باشگاه را بر عهده ميگيرد بايد از ورزش هم آگاهي داشته باشد. من تمام حرفهايم بر اساس مستندات است.
وي ادامه داد: شکري گفته است که من 135 ميليون تومان از پرسپوليس طلب دارم، در حالي که رقم دقيقش 325 ميليون است و اين در حالي است من تا يک ريالش را هم نوشتهام. وي همچنين گفته است که پاداش قهرماني جام حذفي در قراردادم نبوده است، او بايد بداند که اگر من با آقاي کاشاني سر مسايل فوتبالي مشکل پيدا کردهام، سر حق و حقوق به مشکلي بر نميخورديم، مدارک حرف من کاملا موجود است، اگر بحث پاداش قهرماني در قرارداد ما نبود، چرا باشگاه پرسپوليس در به استعلام اداره ماليات نوشته است که 100 ميليون تومان بابت قهرماني جام حذفي به من داده است؟ نکته اول اين که باشگاه پرسپوليس هيچ پولي بابت قهرماني به من نداده است و نکته دوم اين که وقتي چنين حرفي به اداره ماليات زده شده، پس حتما پاداش قهرماني در قرارداد ما لحاظ شده است.
سرمربي اسبق پرسپوليس همچنين درباره مساله کسر 10 درصد از قراردادش با اين تيم گفت: قرارداد من با پرسپوليس 500 ميليون تومان بوده است که 10 درصدش ميشود 50 ميليون. هر چيزي قانون خود را دارد و بيدليل نميشود قراردادي را کسر کرد. ضمن اين که من اصولا کسر قراردادم را قبول ندارم، اما اگر اين را بپذيريم هم باشگاه پرسپوليس به جاي 50 ميليون 65 ميليون تومان من را جريمه کرده است که اصلا مورد قبول نيست. که وقتي ما قهرمان جام حذفي شديم، به استناد روزنامه منتسب به باشگاه قرار بود که به بازيکنان و کادر فني پژوه 206 بدهند، اما هيچ وقت پرداخت نشد. سوال من اين است که وقتي يک ريال هم براي ما پرداخت نکردهاند حالا چرا از خودشان جريمه مينويسند؟
دايي در ادامه گفت: در زماني که من مربي پرسپوليس بودم، اين باشگاه با آل اشپورت قرارداد داشت، اما اين شرکت نتوانست در مقطعي وسايل تيم را به موقع برساند به همين دليل آقاي کاشاني از من خواهش کرد که وسايل را شرکت من تامين کند، به همين دليل حدود 22 ميليون تومان جنس به پرسپوليس دادم، ولي آقاي شکري عنوان ميکند که اگر مدرکي دارم به دادگاه شکايت کنم. من يک فرد فوتباليام و تمام طلبهايم را در کميته انضباطي مطرح کردم، اما پس از گذشت حداقل دو سال از خروجم از پرسپوليس چنين حرفهايي را شنيدم مجبور شدم براي دريافت حق و حقوقم اقدام کنم. دو سال پيش 22 ميليون تومان جنس به پرسپوليس فروختم که ارزش آنها امروز حداقل چهار برابر است. مگر من اضافه بر حقم چيزي خواستهام؟ هر چيزي که بوده توسط سرپرست باشگاه تاييد شده و مدارکش هم موجود است. حالا که اين آقا (شکري) چنين حرفهايي را ميزند براي پرسپوليس ابراز تاسف ميکنم که چنين آدمي راجع به مسايل حقوقياش حرف ميزند.
علي دايي در پايان گفت: در قرارداد ژلکو مياچ با پرسپوليس آمده بود که مالياتش را باشگاه بايد پرداخت کند. اين اتفاق رخ نداد و به همين دليل مياچ ممنوع الخروج شده بود. او ميخواست از پرسپوليس شکايت کند، اما از جيبم 22 ميليون تومان پرداخت کردم تا شکايت نکند. تعهد پرداخت ماليات به مياچ در باشگاه پرسپوليس موجود است و حالا سوال من اين است که علي دايي از جيبش پول ميدهد که ممنوع الخروجي مياچ حل شود، دلش براي پرسپوليس مي سوزد يا امثال آقاي شکري که راجع به اين مسايل سخنگوي باشگاه شده است؟ در قرارداد ما هم پنج درصد ماليات تکليفي بر عهده باشگاه است که تا به حال هم يک ريال هم پرداخت نشده است. چندين سال مودي نمونه مالياتي کشور شدم، اما پرداخت نشدن ماليات من از سوي پرسپوليس باعث شد که اين عنوان را از دست بدهم. ميتوان از کميته انضباطي بپرسيد که آقاي شکري چه حرفهايي زده است. متاسفم کسي که اطلاع حقوقي ندارد، کارها را پيش ميبرد. او در کميته انضباطي گفته که بايد از مديران بپرسد که آيا چنين نامهاي به اداره ماليات زده شده يا نه؟ او نميداند، وقتي از چيزي حرف ميزنم که بدانم 100 درصد که آن چيز قطعي است. |
پنج شنبه 19 بهمن 1391 8:12 PM
تشکرات از این پست