0

آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

 
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 1561
محل سکونت : اصفهان

آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

 

در این قسمت می خواهم جزئیات کامل و گام به گام قرار دادن آهنگ و موزیک و ترانه در وبلاگ را آموزش بدهیم
 
حتما تا به حال وارد سایت ها و وبلاگ هایی شده اید که هنگام ورود به آن سایت آهنگی و ترانه ای شروع به پخش شدن می کند . در اینجا نحوه انجام این کار را آموزش خواهیم داد. 
 
حتما می دانید سایت هایی وجود دارند که کد های آماده با آهنگ های از پیش تعیین شده را در اختیار شما قرار می دهند ، ولی می خواهیم  نحوه قرار دادن آهنگ و موسیقی دلخواه شما را که از سیستم و کامپیوتر خودتان انتخاب کرده اید را آموزش بدهیم .
 
آهنگ و ترانه دلخواه شما باید با پسوند های Mp3 ، Wma , ...  باشد و می تواند در سیستم و هارد خودتان و یا حتی فضای اینترنت باشد.
 
مرحله اول :  ابتدا باید آهنگ و ترانه خود را در یکی از سایت های فضای رایگان آپلود ( بارگذاری ) قرار دهید و لینک آن را در از آن سایت گرفته و در اختیار داشته باشید .
 
توضیح بیشتر  : همانطور که می دانید یک فایل ( مثلا فایل صوتی mp3 یا فایل تصویری jpg  ) برای اینکه در دسترس دیگران قرار گیرد باید از هارد و فضای داخلی سیستم کامپیوتر شما به فضای اینترنت منتقل شود تا زمانی که سیستم شما خاموش و از شبکه اینترنت خارج است دیگران بتوانند به آن دسترسی داشته باشند .
 
سایت هایی که این خدمات را به شما می دهند فایل مورد نظر ( در اینجا فایل صوتی ) را از شما ( کامپیوتر شما ) گرفته و در فضای هارد سیستم خود قرار می دهند ( که همیشه روشن و در دسترس عموم است ) و یک لینک دسترسی به آن فایل خودتان را در اختیار شما قرار می دهند مثل این آدرس :
 
  http://aks-man.persiangig.com/music.mp3  یا   http://upload.com/ahang.wma
 
دو سایت مخصوص آپلود فایل رایگان :
 
http://www.persiangig.com  ( نیاز به عضویت )
 
http://up.iranblog.com  ( بدون نیاز به عضویت )
 
بعد از آپلود فایل صوتی خودتان در یکی از سایت های بالا یا هر سایتی که به شما این خدمات را می دهد نوبت به مرحله دوم می رسد .
 
مرحله دوم :  در کد اسکریپت زیر به جای عبارت آدرس آهنگ شما  لینکی را که بعد از آپلود یا بارگذاری فایل صوتی خودتان در مرحله اول بدست آوردید ، قرار می دهید ...
 
<p align="center">
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="140" height="44" style="border: 1px dotted #999">
    <param name="URL" value="آدرس آهنگ شما">
          <param name="autoStart" value="-1">
          <param name="volume" value="100">
          <param name="rate" value="1">
  </object></font></body>
<br><span lang="en-us"><a title="دریافت کد های آهنگ  ، موسیقی و ترانه در وبلاگ" href="http://weblogskin.mihanblog.com/post/28">
<span style="font-size: 8pt;text-decoration:none">
<font face="Tahoma">WeblogSkin</font></span></a></span><span style="font-size: 8pt">
</span>
</p>
 
 
حالا کد شما آماده قرار دادن در وبلاگ می باشد با کپی کردن و قرار دادن آن در قسمت تنظیمات وبلاگ خود ( کد های جاوا اسکریپت ) آهنگ و موسیقی شما برای بازدیدکنندگان تان پخش خواهد شد .

 

چهارشنبه 18 بهمن 1391  8:44 AM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

چرا در کامپیوتر خودم آهنگ وبلاگ درست نمیشه هر کاری کردم یا پخش نمیشود یا کدهای جاوا روی صفحه وبلاگ نشان داده می شود راهی است بصورت تصویری وخوانا توضیح بشه ممنون میشم کلیه کاربران ومدیران راسخون ببخشید همیشه این سوال مطرح میکنم چون میخوام یاد بگیرم و.......

دوشنبه 5 فروردین 1392  12:51 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 1561
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

 

نقل قول catcat

چرا در کامپیوتر خودم آهنگ وبلاگ درست نمیشه هر کاری کردم یا پخش نمیشود یا کدهای جاوا روی صفحه وبلاگ نشان داده می شود راهی است بصورت تصویری وخوانا توضیح بشه ممنون میشم کلیه کاربران ومدیران راسخون ببخشید همیشه این سوال مطرح میکنم چون میخوام یاد بگیرم و.......

سلام

اگر امکان دارد کدی که استفاده میکنید را اینجا قرار دهید تا بررسی شود

 

دوشنبه 5 فروردین 1392  10:08 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

 

نقل قول catcat

چرا در کامپیوتر خودم آهنگ وبلاگ درست نمیشه هر کاری کردم یا پخش نمیشود یا کدهای جاوا روی صفحه وبلاگ نشان داده می شود راهی است بصورت تصویری وخوانا توضیح بشه ممنون میشم کلیه کاربران ومدیران راسخون ببخشید همیشه این سوال مطرح میکنم چون میخوام یاد بگیرم و.......

سلام

اگر امکان دارد کدی که استفاده میکنید را اینجا قرار دهید تا بررسی شود

درخدمتم خسته نباشید

 

 


<p align="center">
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="140" height="44" style="border: 1px dotted #999">
    <param name="URL" value="http://uploadtak.com/images/q452_4.wmv">
          <param name="autoStart" value="-1">
          <param name="volume" value="100">
          <param name="rate" value="1">
  </object></font></body>
<br><span lang="en-us"><a title=" http://uploadtak.com/images/q452_4.wmv" href="http://weblogskin.mihanblog.com/post/28">
<span style="font-size: 8pt;text-decoration:none">
<font face="Tahoma">WeblogSkin</font></span></a></span><span style="font-size: 8pt">
</span>
</p>

 

سه شنبه 6 فروردین 1392  6:09 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول catcat

نقل قول rasekhoon_weblog

 

نقل قول catcat

چرا در کامپیوتر خودم آهنگ وبلاگ درست نمیشه هر کاری کردم یا پخش نمیشود یا کدهای جاوا روی صفحه وبلاگ نشان داده می شود راهی است بصورت تصویری وخوانا توضیح بشه ممنون میشم کلیه کاربران ومدیران راسخون ببخشید همیشه این سوال مطرح میکنم چون میخوام یاد بگیرم و.......

سلام

اگر امکان دارد کدی که استفاده میکنید را اینجا قرار دهید تا بررسی شود

درخدمتم خسته نباشید

 

 


<p align="center">
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="140" height="44" style="border: 1px dotted #999">
    <param name="URL" value="http://uploadtak.com/images/q452_4.wmv">
          <param name="autoStart" value="-1">
          <param name="volume" value="100">
          <param name="rate" value="1">
  </object></font></body>
<br><span lang="en-us"><a title=" http://uploadtak.com/images/q452_4.wmv" href="http://weblogskin.mihanblog.com/post/28">
<span style="font-size: 8pt;text-decoration:none">
<font face="Tahoma">WeblogSkin</font></span></a></span><span style="font-size: 8pt">
</span>
</p>

 

 

پیشنهادی دارم:   اگر هیچ جوابی ندارد میشه روی ایمیلم باتوضیح کامل تصویری وخوانا بصورت pdf ارسال کنید

[email protected]

 


سه شنبه 6 فروردین 1392  6:16 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 1561
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

شما میتوانید از این کد استفاده کنید :

 

 

<!-- Begin Mp3Player by Parstools.com ‍-->
<object data="http://parstools.com/mp3player/parstools-mp3player.swf" height="68" name="dewplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="161">
<param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://parstools.com/mp3player/parstools-mp3player.swf" />
<param name="flashvars" value="mp3=http://www.dl.avazak.ir/Music/820.mp3&autostart=1&autoreplay=1&
showtime=1&volume=100&volumecolor=0xBE7FAB&equalizercolor=0xBE7FAB&theme=violet" /></object>
<!-- End  Mp3Player by Parstools.com -->

 

آهنگ مورد نظر را با آهنگ موجود در کد ، که با رنگ قرمز مشخص شده جایگزین کنید . (بهتر است آهنگ با پسوند mp3 باشد)

کد را در قسمت تنظیمات اصلی - کدهای جاوااسکریپت قرار دهید .

 

سه شنبه 6 فروردین 1392  7:34 PM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

شما میتوانید از این کد استفاده کنید :

 

 

<!-- Begin Mp3Player by Parstools.com ‍-->
<object data="http://parstools.com/mp3player/parstools-mp3player.swf" height="68" name="dewplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="161">
<param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://parstools.com/mp3player/parstools-mp3player.swf" />
<param name="flashvars" value="mp3=http://www.dl.avazak.ir/Music/820.mp3&autostart=1&autoreplay=1&
showtime=1&volume=100&volumecolor=0xBE7FAB&equalizercolor=0xBE7FAB&theme=violet" /></object>
<!-- End  Mp3Player by Parstools.com -->

 

آهنگ مورد نظر را با آهنگ موجود در کد ، که با رنگ قرمز مشخص شده جایگزین کنید . (بهتر است آهنگ با پسوند mp3 باشد)

کد را در قسمت تنظیمات اصلی - کدهای جاوااسکریپت قرار دهید .

 

ببخشید یه چند وقت مزاحم شما بودم فقط پلیر نشون میده وآهنگی پخش نمیشه / دیگه اگر جواب نداد انصرافش میدم

 

 

با تشکر از زحمات شما

 



 

سه شنبه 6 فروردین 1392  11:06 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 1561
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

 

نقل قول catcat

سلام

 چه سایتی برم واسه آپلود کردن mp3  ،هرچه آپلود بکنم  پخش نمیشه فقط آموزشی که مطرح کردی پخش میشه یعنی کل متن توضیح داده کپی می کنم و در تنظیمات paste واجرا میشود /دستتون درد نکنه

 

پسوند آهنگ باید mp3 باشد ، آهنگی که شما در کد قبلی قرار داده بودید با پسوند wmv بود و به همین دلیل پخش نمی شد ، باید به فایل mp3 تبدیل شود .

 

چهارشنبه 7 فروردین 1392  11:16 AM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

salam

 

    طریقه ایجاد متن متحرک در لینک انجمن ازکجا شروع کنیم برای یاد گرفتن لطفاً ما را راهنمایم کنید ممنون میشوم 

 

کلیه کاربران ومدیران سایت راسخونی 

سه شنبه 13 فروردین 1392  7:58 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 1561
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ

 

نقل قول catcat

salam

 

    طریقه ایجاد متن متحرک در لینک انجمن ازکجا شروع کنیم برای یاد گرفتن لطفاً ما را راهنمایم کنید ممنون میشوم 

 

کلیه کاربران ومدیران سایت راسخونی 

برای ایجاد متن متحرک باید از این کد html استفاده کنید :

 

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
متن مورد نظر
</marquee>

و آنرا در قسمت source قرار دهید .

که در آن scrollamount سرعت حرکت ، scrolldelay تاخیر لازم برای طی شدن مسیر و direction جهت حرکت را مشخص می کند .

چهارشنبه 14 فروردین 1392  9:08 AM
تشکرات از این پست
catcat AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

 

%
چهارشنبه 14 فروردین 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

 

نقل قول catcat

salam

 

    طریقه ایجاد متن متحرک در لینک انجمن ازکجا شروع کنیم برای یاد گرفتن لطفاً ما را راهنمایم کنید ممنون میشوم 

 

کلیه کاربران ومدیران سایت راسخونی 

برای ایجاد متن متحرک باید از این کد html استفاده کنید :

 

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
متن موردنظر
</marquee>

و آنرا در قسمت source قرار دهید .

که در آن scrollamount سرعت حرکت ، scrolldelay تاخیر لازم برای طی شدن مسیر و direction جهت حرکت را مشخص می کند .

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
باتشکر---دستتون درد نکنه
</marquee>

چهارشنبه 14 فروردین 1392  12:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

 

نقل قول catcat

salam

 

    طریقه ایجاد متن متحرک در لینک انجمن ازکجا شروع کنیم برای یاد گرفتن لطفاً ما را راهنمایم کنید ممنون میشوم 

 

کلیه کاربران ومدیران سایت راسخونی 

برای ایجاد متن متحرک باید از این کد html استفاده کنید :

 

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
متن موردنظر
</marquee>

و آنرا در قسمت source قرار دهید .

که در آن scrollamount سرعت حرکت ، scrolldelay تاخیر لازم برای طی شدن مسیر و direction جهت حرکت را مشخص می کند .

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
باتشکر---دستتون درد نکنه
</marquee>


 

چهارشنبه 14 فروردین 1392  12:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

 

%
چهارشنبه 14 فروردین 1392  12:39 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6699
محل سکونت : رنگین کمان

پاسخ به:آموزش قراردادن آهنگ در وبلاگ


نقل قول rasekhoon_weblog

 

نقل قول catcat

salam

 

    طریقه ایجاد متن متحرک در لینک انجمن ازکجا شروع کنیم برای یاد گرفتن لطفاً ما را راهنمایم کنید ممنون میشوم 

 

کلیه کاربران ومدیران سایت راسخونی 

برای ایجاد متن متحرک باید از این کد html استفاده کنید :

 

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
متن موردنظر
</marquee>

و آنرا در قسمت source قرار دهید .

که در آن scrollamount سرعت حرکت ، scrolldelay تاخیر لازم برای طی شدن مسیر و direction جهت حرکت را مشخص می کند .

<marquee scrollamount="1" scrolldelay="20" style="font-family: Tahoma; color: red" direction="right">
باتشکر---دستتون درد نکنه
</marquee>


 

چهارشنبه 14 فروردین 1392  12:41 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها