0

عنتر:ايراني‌هاچون باخته‌انداين حرف‌ها رامي‌زنند

sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

کاپيتان تيم ملي لبنان گفت: ايراني‌ها چون به ما باخته‌اند اين حرف‌ها را مي‌زنند.

به گزارش فارس،رضا عنتر در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل ايران در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا گفت: بازي مشکلي در پيش داريم. با تمريناتي که انجام داديم به ايران آمديم تا بازي خوبي ارائه کنيم. نتيجه مهم نيست همان طور که مربي تيم‌مان اعلام کرد مي‌خواهيم فوتبال قابل قبولي ارائه دهيم و خوشحال به کشورمان برگرديم.

وي در پاسخ به اين سؤال که ايراني‌ها اعتقاد داشتند در بازي با لبنان در مرحله مقدماتي جام جهاني، زمين ورزشگاه مطلوب نبوده و برخي حواشي براي آنها ايجاد شده است، اظهار داشت: شما حق داريد. شرايط زمين و امکانات ما خوب نبود لبنان هميشه هواي خوبي دارد و خودم هم تعجب کردم که آن روز چرا هوا شرايط خوبي نداشت. حرف زدن در مورد زمين بهانه است آنها فکر مي‌کردند راحت به ما 3-4 گل مي‌زنند اما اين اتفاق نيفتاد و شکست خوردند با اين صحبت‌ها مي‌خواهند شکست را توجيه کنند. فدراسيون ايران بيايد براي‌مان زمين و ورزشگاه بسازد که در بازي بعدي ميزباني خوبي داشته باشيم. به گذشته فکر نمي‌کنيم تمرکز ما به بازي فردا است و ديگر نتيجه ديدار قبلي مهم نيست.

عنتر در پاسخ به سؤال خبرنگار ديگري که ايران کمک‌هاي زيادي به لبنان مي‌کند اما چرا آنها در بازي با استراليا در ورزشگاهي که شرايط خوبي داشت، به ميدان رفتند اما در بازي با ايران زميني را انتخاب کردند که وضعيت مناسبي نداشت، اظهار داشت: من خودم اهل لبنان هستم و در آنجا دو زمين فوتبال داريم که شرايط يکي از آنها اصلا خوب نيست و يکي ديگر شرايط نسبتا بهتري دارد. ما در بازي با ايران در زمين خوبي به ميدان رفتيم و آن بهترين زمين شهر ما بود. فکر نمي‌کنم زمين ديگري وجود داشته باشد. آنها چون شکست خوردند اين صحبت‌ها را بيان مي‌کنند. اين حرف‌ها را تازه مي‌شنوم ما تمرکزمان روي بازي فردا است و در بازي بعدي همه چيز مشخص مي‌شود.

در حاشيه کنفرانس و سؤال آخري که کاپيتان تيم ملي لبنان پرسيده شد مربي اين تيم توضيحاتي را بيان کرد که مترجم اين جلسه گفت صحبت‌هاي هر دو نفر يکي بوده است و يک ترجمه ارائه داد.

سه شنبه 17 بهمن 1391  2:08 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257
سه شنبه 17 بهمن 1391  2:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها