قيمت جديد انواع خودرو فردا اعلام مي شود
درحالي که نوسان قيمت انواع خودرو در بازار به بالاترين سطح ظرف 20 سال اخير رسيده ، قرار است نرخ جديد خودروهاي داخلي فردا اعلام شود.محسن صالحي معاون امورصنايع و اقتصادي وزارت صنعت ،معدن و تجارت ديروز اعلام کرد: با توجه به ابلاغ مصوبه آزاد سازي قيمت خودرو، خودروسازان قيمت محصولات خود را براساس نرخ محاسباتي اعلام مي کنند.نامبرده جلوگيري از ايجاد سفته بازي و رانت کاذب در بازار خودرو را از مهمترين دلايل اين مصوبه بيان کرد و افزود :مبناي قيمت محاسباتي ، محاسبه قيمت تمام شده به علاوه سود متعارف است که بر اساس مقررات سازمان حمايت مبني بر محاسبه نرخ مواد اوليه ، قطعات و مجموعه هاي به کار برده شده در هر خودرو با نرخ مبادله اي محاسبه مي شود.
درخواست کارگران براي يکسانسازي ماليات حقوق با کارکنان دولت
دبير کانون هماهنگي شوراهاي اسلامي کار استان تهران، از نامه کارگران به منظور يکسانسازي ماليات حقوق کارگران با کارکنان دولت توسط مجلس خبر داد.حسين حبيبي دبير کانون هماهنگي شوراهاي اسلامي کار استان تهران در گفتگو با فارس با اشاره به تعيين وضع دستمزد سال آينده کارگران اظهار داشت: در خصوص افزايش تورم و قيمت کالاها به منظور تامين رفاه و معيشت خانوارهاي کارگري، در نامهاي به مجلس خواسته شده تا ماليات حقوق کارگران با کارکنان دولت يکسان شود.
قيمت بليت پروازهاي خارجي دوباره گران شد
نرخ بليت پروازهاي خارجي از پنجشنبه هفته گذشته براي دومين بار در سالجاري افزايش يافت.
به گزارش مهر، آژانس هاي مسافرتي از روز گذشته با نرخ جديد بليت هاي خود را به فروش رساندند.همچنين در پي نوسانات اخير ارزي، ايرلاين هاي خارجي نسبت به ايرلاين هاي ايراني افزايش قيمت بيشتري را داشته اند که همين امر در ماه هاي پاياني سال، مشکلاتي را براي مسافران نوروزي به همراه داشته است.مسافران نوروزي با نرخهاي جديد بليت هواپيما بايد قيمت بيشتري را براي تورهاي خود بپردازند که اين موضوع مي تواند براي مسافراني که پيش از اين تور رزرو کرده اند، مشکلاتي را ايجاد کند.
نرخهاي اعلام شده حداقل قيمتها براي پروازهاي اکونومي است ،به طوريکه اگر تاريخ پرواز و زمان خريد بليت نزديک تر باشد، نرخ بليت بيش از 50 درصد افزايش پيدا مي کند.
codex03x