0

گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

شیرینی مربایی فندق و بادام

مواد لازم

•    نصف پیمانه کره

•    4/1 پیمانه پودر قند

•    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)

•    4/1 قاشق چای‌خوری پودر وانیل

•    ‌8/1 قاشق چای‌خوری نمک

•    یک پیمانه آرد

•    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده

 

طرز تهیه شیرینی های عید، شیرینی های عید نوروز، شیرینی های عید


طرز تهیه

1.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

3.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

4.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

5.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

6.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

7.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

8.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

9.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 14 اسفند 1392  10:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

شیرینی فندقی نعل اسبی برای نوروز

 

طرز تهیه شیرینی فندقی نعل اسبی برای نوروز
 
 

مواد لازم :
آرد : یك و یك چهارم لیوان
فندق : 100 گرم
كره : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : نصف ق چ
شكر : دو سوم لیوان
 
طرز تهیه :
برای شیرینی فندقی من میزان شكر رو متناسب با طعم شكلات و فندق تنظیم كردم.
باز برای سهولت كار ابتدا آرد و فندقها و شكر رو در بلندر میریزیم و با هم آسیاب میكنیم.
 
تخم مرغ و وانیل و كره خورد شده رو اضافه میكنیم.
تكرار میكنم: كره باید سرد باشه.
 
ظرف یك دقیقه خمیر ما شكل میگیره.
چون خمیر اندكی سفته در انتها با یك قاشق به خوبی همش بزنید.
 
باز خمیر رو به اندازه یك گردو كف دست گرد كرده و بعد روی سطح كار به سایز انگشتی در میاریم.
با كارد سر و ته خمیرها رو برش میزنیم كه صاف باشند.
(اینطوری بعد از فرو بردن یرینی ها در شكلات شما شیرینی های شیك تری خواهید داشت)
 
شیرینی رو روی كاغذ روغنی قرار میدیم.
نیازی به چرب كردن كاغذ نیست.
فر رو از 10 دقیقه قبل روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم.
سینی رو در فر میذاریم به مدت 15 دقیقه.
از فر خارج كرده و اجازه میدیم سرد بشن.
شیرینی در فر اندكی پف میكنه و ترد میشه اما تغییر شكل آنچنانی نمیده. نیازی هم نیست كه تغییر رنگ بده (مگر اینكه خودتون مایل باشید شیرینی هاتون برشته‌تر بشن. من معمولا یك سینی شیرینی رو همیشه برشته‌تر برمیدارم. ذائقه‌ها متفاوتند)
 
شكلات رو ذوب میكنیم.
دو سر نعلها رو توی شكلات فرو ببرید.
من طبق معمول از شكلات تلخ با درصد بالا استفاده كردم. طعم شیرینی رو خوشایند میكنه.
 
با این میزان و اندازه ها شما حدود 18 عدد شیرینی خواهید داشت. ولی میتونید شیرینی رو كوچكتر بگیرید كه مقرون به صرفه تر باشه.


 
این شیرینی هم در ظرف در بسته در یخچال تا هفته‌ها به خوبی باقی خواهد ماند. البته اگر بماند!

ازش لذت ببرید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 17 اسفند 1392  3:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

 

 
آموزش آشپزی, آموزش شیرینی پزی, تهیه شیرینی فندقی مخصوص نوروز, درست کردن شیرینی های عید نوروز, سایت آشپزی, شیرینی عید نوروز, شیرینی فندقی،شیرینی پزی

مواد لازم شیرینی فندقی :

مغز فندق بوداده بدون نمک ۱۲۵ گرم
مغز بادام بوداده بدون نمک ۱۲۵ گرم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر ‌قند ۲۵۰ گرم
هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
روغن ۱۷۵ گرم
پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی فندقی :
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 6 فروردین 1393  8:59 PM
تشکرات از این پست
alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 1003
محل سکونت : تهران

پاسخ به:گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید


 

شیرینی خانگی , طرز تهیه شیرینی خانگی

 

مواد لازم :

 

پودر قند

250 گرم

كره آب شده

250 گرم

زرده تخم‌‌مرغ

2 عدد

هل ساييده‌شده

يك قاشق مرباخوري

وانيل

1/8 قاشق چايخوري

زعفران آب كرده

به ميزان لازم

سياه‌دانه و پودرپسته

به ميزان لازم

آرد گندم، برنج و نخودچي

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه:

 

كره را در يك ظرف روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا دوغ كره از بين برود اين كار باعث لطيف‌تر شدن شيريني مي‌گردد. بعد از خنك شدن كره پودرقند را به آن اضافه كرده و با همزن آن‌قدر مي‌زنيم تا رنگ آن شكري شود و به طوري كه پره‌هاي همزن روي مواد جا بيندازد. زرده تخم‌مرغ، وانيل و هل ساييده شده را اضافه كرده و باز با همزن آن‌قدر هم مي‌زنيم كه زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسيم كرده و به هر كدام جداگانه از آردهاي ذكر شده مي‌افزاييم.

ابتدا با نوك انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط مي‌كنيم تا جذب يكديگر شود و خمير به دست نچسبد. 15 دقيقه به خمير استراحت مي‌دهيم و بعد آن را روي سطحي صاف با وردنه باز كرده و با قالب‌هاي ريز، قالب مي‌زنيم و در سيني گالوانيزه مخصوص فر چيده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الي 15 دقيقه با حرارت 350 درجه سانتيگراد حرارت مي‌دهيم.

به خمير گندم مي‌توان زعفران آب‌كرده اضافه كرد تا شيريني زعفراني هم داشته باشيم.

با زعفران آب‌كرده، سياه‌دانه و پودرپسته روي شيريني‌ها را تزئين مي‌كنيم.

 

نكته :

 

با توجه به ظريف بودن اين نوع شيريني بايد حتما آرد را از پارچه حرير رد كنيم تا سبوس و هرگونه زبري آرد گرفته شود و آرد بسيار نرمي به دست آيد.

شيريني ريز را بعد از سردشدن از سيني جدا مي‌كنيم تا له و خرد نشود.

 

منبع :groohashpazi

 

 

سه شنبه 5 اسفند 1393  2:31 PM
تشکرات از این پست
alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 1003
محل سکونت : تهران

پاسخ به:گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

شیرینی مربایی(شیرینی مشهدی)

آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
مواد لازم:

کره :۲۲۵گرم
آرد:۵۰۰-۵۵۰ گرم بسته به سایز تخم مرغ
پودر شکر :۲۵۰ گرم
وانیل :یک قاشق چای خوری
تخم مرغ :۲ عدد
مواد برای تزیین:
مربا از هرنوع که دوست دارید
پودر پسته
شکلات رنده شده
خلال بادام خلال پسته
شکلات تخته ای آب شده که با نسبت مساوی با خامه مخلوط شده باشد
طرز تهیه :
ابتدا کره ای که در دمای اتاق آب شده باشد وپودر شکرو وانیل را یک ربع می زنیم تا کاملأ سفید وکشدار شود وبعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر تخم مرغ ۵ دقیقه می زنیم .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
سپس همزن راکنار می گذاریم وآرد را کم کم اضافه می کنیم تا تبدیل به یک خمیر نرم شود که به دست هم نچسبد.
نکته:بهتر است که ابتدا ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کنیم وبعد اگر خمیر هنوز به دست می چسبد ۵۰ گرم را کم کم اضافه می کنیم ونباید از این بیشتر شود.
سپس خمیر حدود ۲-۳ ساعت در کیسه فریزر می گذاریم ودر یخچال استراحت می دهیم تا سفتر شود وانسجام پیدا کند.
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
حالا خمیر را با وردنه به قطر حدود ۴-۵ میلیمتر باز می کنیم وبه هر شکلی که دوست داشتیم قالب می زنیم.
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
ودر حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم.فقط زیر شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.شیرینی ها را می گذاریم خنک شود وسپس تزیین می کنیم.
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر

در مورد تزیین سلیقه ای است .شیرینی ها را جفتی با مربا به هم می چسبانیم ویا روی آن را مربا می زنیم ودر پودر پسته ویا پودر نارگیل می زنیم ویا به صورت نصفه در شکلات می زنیم ویا روی آن را نوارهای باریک شکلات می زنیم وبا خلال تزیین می کنیم .تزیین آن خیلی متنوع است.
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر

 

سه شنبه 5 اسفند 1393  2:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها