0

طرز تهیه بورک با یوفکا

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه بورک با یوفکا

مواد لازم

ماست: نصف پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

نمک: ۱قاشق مرباخوری

آرد: به میزان لازم

کره یا مارگارین نرم: ۱۲۵ گرم

● مواد میانی:

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

برنج  پخته( کته شده): نصف پیمانه

جعفری ساطوری: مقداری

روغن: ۱پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

● طرز تهیه:

ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر ۱۰ عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.

پیازرا تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، ۵ چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.

این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و ۵ چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.

اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده اید ۳۰ دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.

منبع:گلستان

 

یک شنبه 8 بهمن 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها