0

نصیحت پذیری

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نصیحت پذیری

کاربران عزیز

مادرزندگی روزمرمون عمدی یاسهوی مرتکب یکسری اشتباهاتی می شویم که کاربه نصیحت می کشد.

حال ازشماکاربرمحترم می پرسم:

چقدرضریب نصیحت پذیری تون بالاست؟

آیانصیحت کردن کاردرستی است؟

چرابعضی هااززیرنصیحت کردن شانه خالی می کنند؟

شمانصیحت پذیرید؟

به بحث می نشینیم:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 7 بهمن 1391  11:23 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer kamrantak
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

پاسخ به:نصیحت پذیری

چقدرضریب نصیحت پذیری تون بالاست؟ اگه بجا باشه مشکلی ندارم و از طرف کسی باشه که مال نصیحت کردن باشه

آیانصیحت کردن کاردرستی است؟آره به شرطی که به قول معروف اونی که نصیحت می کنه خودش هم به حرفاش عمل کنه .البته آدم باید ببینه طرف مقابل نصیحت پذیر هست یا نه

چرابعضی هااززیرنصیحت کردن شانه خالی می کنند؟احتمالا چون فکر می کنند فایده نداره.و چون همیشه طرف نصیحت شونده از قشر جوانه گوششون از این حرفا پره البته به قول خودشون

شمانصیحت پذیرید؟این با سوال اول فکر کنم یکیه در کل اگه یکی که سن و علمش بالاتر از من باشه مشکلی ندارم.از این گوش می شنوم از اون گوش در می کنم

شنبه 7 بهمن 1391  10:04 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

کاربران عزیز

مادرزندگی روزمرمون عمدی یاسهوی مرتکب یکسری اشتباهاتی می شویم که کاربه نصیحت می کشد.

حال ازشماکاربرمحترم می پرسم:

چقدرضریب نصیحت پذیری تون بالاست؟

آیانصیحت کردن کاردرستی است؟

چرابعضی هااززیرنصیحت کردن شانه خالی می کنند؟

شمانصیحت پذیرید؟

به بحث می نشینیم:

سلام و تشکر

از اون دست افرادی هستم که به نصایح گوش می دهم اما نه نصیحت هر کسی. بلکه تا اثبات خیر خواهی طرف، کمی یکدنده ام یا حداقل محتاط.

در مورد خودم، فکر می کنم در ظاهر نصیحت را قبول نمی کنم اما در واقع چنین نیست و کلی به مسائل مطرح شده دقت می کنم و خوب و بد اون را در نظر می گیرم و زیاد پیش اومده اجرا هم کرده ام اما شرط اولم خیر خواهی طرف است.

اینکه برخی ها شونه خالی میکنند به طرفین بر می گردد. نصیحت درست و از فرد خوش نیت و با لحن مناسب و رعایت شان فرد، معمولا جواب می گیرد اما بر خلاف این اگر باشد، خیر.

دوشنبه 9 بهمن 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
farshon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

با تشکر از شما بخاطر این پست .

نصیحت پذیری یک خاصیت ارثی است و  همچنین امام علی فرمودن :خدا رحمت کند آن کس را که چون سخن حکیمانه ای را بشنود خوب فرا گیرد و چون به هدایت ارشاد گردد بپذیرد و دست به دامن هادی و رهبری زند و نجات یابد.

بنده خودم هم بعضی وقت ها دوست ندارم منو یکی نصیحت کنه وامیدوارم بتونم این خصلتو رفع کنم

دوشنبه 9 بهمن 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها